دادبان: محمود مهرابی برای فعالیت در فضای مجازی به افساد فی‌الارض متهم شد

تصویری که از محمود مهرابی در فضای مجازی منتشر شده است

حساب کاربری «دادبان» در توئیتر که به بازداشت‌شدگان و کنشگران مشاوره و آموزش حقوقی می‌دهد، از محکوم‌ شدن محمود مهرابی، معترضی خبر داده است که در فضای مجازی فعالیت می‌کرد و هم‌اکنون در زندان دستگرد اصفهان زندانی است. او به «افساد‌ فی‌الارض» محکوم شده است.

محمود مهرابی پیشتر در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ بازداشت شده بود و خانواده او تا یک ماه از وضعیت وی و محل نگهداری‌اش بی‌اطلاع بودند.

این زندانی سیاسی روز چهارم فروردین سال ۱۴۰۲ به قید وثیقه آزاد شد، اما پس از چند ساعت، بار دیگر با حمله ماموران اطلاعات سپاه اصفهان به منزل پدری‌اش در مبارکه اصفهان بازداشت شد.

دادبان در یک خبر اختصاصی نوشته که آقای مهرابی «پس از گذشت چهار ماه حبس در بند اطلاعات سپاه در زندان دستگرد اصفهان، همچنان از دسترسی به وکیل محروم مانده و وضعیت جسمانی‌اش نیز به دلیل آسیب‌های وارده از شکنجه و آزار و اذیت بازجویان بسیار نامساعد است.»

بر اساس این گزارش‌، محمود مهرابی «در اثر ضرب و شتم و شکنجه طولانی دچار پارگی فتق شده و مقامات قضایی به ویژه بازپرس شعبه دوم دادسرای مبارکه نیز به طور کاملا غیرقانونی در اثر فشار اطلاعات سپاه از دسترسی او به خدمات درمانی جلوگیری می‌کنند.»

یک منبع آگاه درباره پرونده محمود مهرابی به دادبان گفت: «اطلاعات سپاه اقدام به پرونده‌سازی گسترده‌ای علیه محمود مهرابی کرده است و حدود ۵۰ نفر شاکی خصوصی، عموما از افراد پرنفوذ شهر، وارد پرونده شده‌اند، در صورتی که محمود فقط یک معترض در فضای مجازی است.»

بیشتر در این باره: هشدار درباره «ایرادات اساسی» در پرونده معترضان شهرک اکباتان متهم به «محاربه»

به گفته این منبع آگاه، این جوان «در بند زندانیان خطرناک زندان دستگرد اصفهان نگهداری می‌شود و امنیت وی به شدت درخطر است.»

قوه قضائیه جمهوری اسلامی از زمان آغاز اعتراضات شهریور سال ۱۴۰۱ که پس از مرگ مهسا امینی آغاز شد، شماری از بازداشت‌شدگان را با اتهاماتی چون «محاربه» و «افساد‌ فی‌الارض» محاکمه کرده است.

بیشتر در این باره: محسنی اژه‌ای بار دیگر بر «قانونی» بودن اعدام معترضان تاکید کرد

جمهوری اسلامی به تازگی سه متهم پرونده موسوم به «خانه‌ اصفهان» را نیز با وجود ایرادات حقوقی وارده به پرونده‌های آنها با اتهامات مشابهی اعدام کرد.

با آن که این اعدام‌ها با واکنش‌های گسترده داخلی و خارجی مواجه شده، رئیس قوه قضائیه ایران بارها به صراحت از اجرای این احکام دفاع کرده است.

با استفاده از گزارش‌های دادبان و رادیوفردا/ ب. ب./ ف. دو.