یک منبع نزدیک به خانواده محمدباقر مرادی، روزنامهنگاری که جمهوری اسلامی او را از ترکیه «رُبود»، به رادیوفردا گفت بازجوی این زندانی سیاسی با وجود انجام «جراحی خطرناک»، اصرار بر بازگشت او به زندان دارد.
بر اساس این گزارش، آقای مرادی ده روز پیش به مرخصی آمده و به تازگی «توموری» که روی گردن وی بوده، جراحی شده است.
این منبع به رادیوفردا گفت که بازجوی وی بارها با مرادی تماس گرفته و بدون توجه به «جراحی خطرناکی» که او پشت سر گذاشته، گفته «حتی اگر سرطان هم باشد»، باید به زندان برگردد.
خانواده محمدباقر مرادی، «پناهجوی ایرانی در ترکیه»، خرداد ۱۴۰۱ اعلام کردند که فرزند آنها ناپدید شده و جمهوری اسلامی ایران او را ربوده است.
بیشتر در این باره: محمد باقر مرادی، روزنامهنگار ایرانی که در ترکیه مفقود شد، در زندان سپاه پاسداران استروزنامه «دیلی صباح» آقای مرادی را «روزنامهنگار مخالف» جمهوری اسلامی معرفی کرد که ۹ سال پیش به ترکیه پناهنده شده بود و به گفته پدرش، او توسط عوامل جمهوری اسلامی «رُبوده» شده است.
بر اساس این گزارش، محمدباقر مرادی روز ۳۰ مه، بهار پارسال، منزل خود در آنکارا را برای خرید نان ترک کرد و دیگر بازنگشت. تلفن همراه او نیز از دسترس خارج شده بود. خودرو آقای مرادی نیز بعدا پیدا شد.
روزنامه «حریت» ترکیه در همان زمان گزارش داده بود که خانواده آقای مرادی در خصوص ناپدید شدن فرزندشان خواستار تشکیل پرونده جنایی شده و به دادستانی محل زندگی خود گفتهاند که او ربوده شده است.
حسین مرادی، پدر محمدباقر مرادی، گفته بود که فرزندش مدتها تحت تعقیب نیروهای امنیتی ایران بوده است.
آذرماه ۱۴۰۱ منابع مطلع از وضعیت محمدباقر مرادی خبر دادند و گفتند که او در زندان سپاه پاسداران است.
صالح افه، وکیل ترکیهای خانواده مرادی، به رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی گفته بود محمدباقر مرادی پس از طی پنج ماه بازداشت «غیرقانونی» در ترکیه، اوایل ماه نوامبر ۲۰۲۲ به ایران تحویل داده شد.
محمدباقر مرادی در آذرماه ۹۹ درست یک روز پس از اعدام روحالله زم، تصویری از خود به همراه شیرین نجفی که در جریان بازداشت و ربایش آقای زم در عراق مورد استفاده قرار گرفته بود منتشر کرد و در توضیح این تصویر نوشت که «این تصویر مربوط به سکانسی از یک فیلم است که در ترکیه ضبط شده است» و لینکی از یک فیلم ۳۷ دقیقهای با عنوان «مستند داستانی اعتراف» را به همراه آن منتشر کرد.
جزئیات دیگری در مورد ارتباط احتمالی آقای مرادی با خانم نجفی یا روحالله زم در دست نیست و همچنین از محتوای حساب کاربری او که در مقطعی عمدتاً بر خرید و فروش ارزهای دیجیتال تمرکز دارد، جزئیاتی در مورد فعالیتهای روزنامهنگارانه او به دست نمیآید.
در سالهای اخیر موارد متعددی از ربودن مخالفان جمهوری اسلامی یا قتل آنها در ترکیه گزارش شده و دولت این کشور نیز چند نفر را در این رابطه بازداشت کرده است.