یکی از بستگان نزدیک مجاهد (عباس) کورکور در گفتوگو با رادیو فردا خبر داد که از ملاقات خانواده این زندانی محکوم به اعدام با او جلوگیری شده است.
او توضیح داد که دیوان عالی کشور به خانواده مجاهد کورکور برگه ملاقات داده بود اما در مراجعه پدر و مادر مجاهد به زندان شیبان اهواز در روز چهارشنبه ۲۵ خرداد، از ملاقات آنها جلوگیری شده و گفتهاند که نامه دیوان معتبر نیست.
مجاهد کورکور به گفته او از زمان بازداشت تاکنون تنها یک بار با خانوادهاش ملاقات داشته و چند ماه است که همچنان در سلول انفرادی در زندان شیبان اهواز نگهداری میشود.
Your browser doesn’t support HTML5
پرونده مجاهد کورکور در دیوان عالی کشور است و این دیوان تاکنون رای قطعی خود را ابلاغ نکرده است.
خانواده مجاهد کورکور و وکلای او، در مراجعه به دیوان عالی کشور، برگهای را که خانواده کیان پیرفلک در دفترخانه به صورت رسمی ثبت کردهاند، ارائه دادهاند.
در این برگه آمده که خانواده پیرفلک در پرونده قتل کیان، از ماموران حکومتی به عنوان قاتل کیان شکایت دارند و مجاهد را قاتل کیان نمیدانند.
بیشتر در این باره: پدر کیان پیرفلک: قاتلان را با چشم خود دیدیم، هیچ شکایتی از مجاهد کورکور ندارمداود شاهولی، وکیل خانواده کیان پیرفلک که وکالت مجاهد کورکور را هم برعهده گرفته است، به خانواده مجاهد گفت تمام مدارک را مبنی بر اینکه او قاتل کیان نیست، به دادگاه ارائه کرده است.
یکی از بستگان نزدیک مجاهد به رادیو فردا گفت که دو روز پیش مجاهد با خانوادهاش تماس گرفته و گفته که حالش خوب است و نگران نباشید، اما روز چهارشنبه از طریق دیگر زندانیان به خانواده او خبر دادهاند که او دچار مشکل قلبی شده و به بیمارستان منتقل شده است.
خانواده مجاهد دقیق نمیدانند که او در چه وضعیتی است و به پیگیریهای آنها هم پاسخی داده نمیشود.
او میگوید که پیکر پویا مولاییراد، پسرعموی مادر کیان پیرفلک را به خانواده او تحویل نمیدهند و مشروط به این کردهاند که این خانواده شکایت از ماموران را پس بگیرند.
بر اساس این اظهارات، مقامهای جمهوری اسلامی به خانواده کیان بهدلیل اینکه درباره مجاهد رضایت دادهاند، فشار میآورند، اما مادر کیان و خانواده پیرفلک تسلیم خواست حکومت نمیشوند.
بیشتر در این باره: عموی کیان پیرفلک: ارادهای قوی برای انتساب قتل کیان به مجاهد کورکور وجود داردنگرانیها درباره وضعیت آقای کورکور در حالی است که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی از ابتدای اردیبهشتماه تاکنون در موجی پرشتاب از اعدامها، نزدیک به ۶۰ تن از جمله حبیب اسیود (حبیب فرجالله چعب)، شهروند ربودهشده ایرانی-سوئدی و یوسف مهراد و صدرالله فاضلی زارع، دو کاربر شبکههای اجتماعی، را اعدام کرده است.
همچنین با اعدام سه معترض متهم در پروندۀ «خانه اصفهان»، شمار بازداشتشدگان اعتراضات اخیر ایران که با حکم قوه قضاییه به دار آویخته شدند به دستکم هفت تن رسیده است.
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز ۱۹ اردیبهشت از اعدام ۲۰۹ نفر در ایران طی پنج ماه گذشته خبر داد و فولکر تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، با «نفرتانگیز» خواندن این آمار، خواهان توقف اعدامها توسط جمهوری اسلامی شد.