عباس: قانون تازه درباره شهرک های اسرائیلی حمله به فلسطینی ها است

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی،روز سه شنبه با انتقاد از قانون تازه پارلمان اسرائیل در خصوص قانونی شد شهرک‌های یهودی‌نشین در اراضی فلسطینی ها، گفته است: این قانون حمله به مردم ما است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تصویب این قانون در روز دوشنبه واکنش‌های گسترده بین المللی در پی داشته است و دبیرکل سازمان ملل، بریتانیا، فرانسه، ترکیه، اردن و شماری دیگر از کشورهای از این اقدام انتقاد کرده اند. این در حالی است که هنوز آمریکا در این زمینه موضعگیری نکرده است.

محمود عباس گفته است، مصوبه پارلمان اسرائیل غیرقانونی و آشکارا علیه خواست جامعه بین المللی است.

Your browser doesn’t support HTML5

پارلمان اسرائیل خانه سازی یهودیان در اراضی خصوصی فلسطینیان؛دیدگاه مئیر جاودانفر،تحلیلگر سیاسی در اسرائیل

فرانسوا اولاند، رییس جمهوری فرانسه نیز در این کنفرانس خبری گفته است: می خواهم باور کنم اسرائیلی‌ها و دولت این کشور این قانون رامورد بازنگری قرار می دهند.

در همین زمینه، آنتونیو گوتِرِش، دبیرکل سازمان ملل، روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد مصوبه پارلمان اسرائیل «در تناقض با حقوق بین‌الملل است و پیامدهایی قانونی برای اسرائیل خواهد داشت».

به گزارش خبرگزاری فرانسه، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب، روز سه‌شنبه در واکنش به قانون جدید تصویب‌شده در کِنِسِت اسرائیل گفت که «این قانون، تنها پوششی برای دزدیدن زمین و تصاحب ملک فلسطینی‌ها است.»

آقای ابوالغیط افزود که این قانون ادامه «سیاست‌های اسرائیل برای حذف احتمال دست‌یابی به راه حل ایجاد دو کشور و برپایی کشور مستقل فلسطینی است.»

در همین حال، مقام‌های اردنی نیز که کشورشان از معدود کشورهای عربی دارای روابط دیپلماتیک با اسرائیل است، از تصویب این قانون انتقاد کرده و آن را «قانونی تحریک‌آمیز» نامیده‌اند که «هر گونه امید به راه حل دوکشوری را از بین می‌برد.»

کنست، مجلس اسرائیل، شامگاه دوشنبه هجدهم بهمن لایحه قانونی کردن خانه‌ها در بخش‌هایی از یهودی‌نشین‌ها را که بروی املاک شخصی فلسطینی‌ها ساخته شده، در شور دوم و سوم خود به تصویب رساند.

این قانون حدود چهار هزار خانه را بروی املاک خصوصی فلسطینی‌ها «قانونی» کرده است و همچنین به ساخت و سازها در شهرک‌های موجود نیز شتاب بیشتری خواهد داد.

این شهرک‌ها که تعداد آنها جمعاً حدود ۱۴۰ شهرک است و حدود شش هزار نفر را در خود جای داده‌اند از نظر قوانین بین‌المللی غیرقانونی ساخته شده‌اند.