حکم اخراج علی کريمی لغو شد

علی کریمی

در پی اخراج علی کريمی از سوی مديرعامل باشگاه استيل آذين به دليل «روزه خواری و توهين» به مسوولان منشور اخلاقی فدراسيون فوتبال، کمیته انضباطی تیم استیل آذین این حکم را به جريمه و محروميت کوتاه بدل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر در پايان جلسه سه شنبه کميته انضباطی فدراسيون فوتبال کريمی از دو بازی محروم شد و کميته انضباطی با لغو دستور سردار مصطفی آجورلو، مديرعامل باشگاه، اخراج را به ۴۰ ميليون تومان جريمه نقدی تبدیل کرد.

مساله «روزه خواری و توهين» از سوی کريمی در آخرين جلسه تمرين استيل آذين پيش از بازی مهم با استقلال مطرح شد و خبرگزاری فارس از مسوولان باشگاه خواهان برخورد جدی با اين بازيکن شد. با اين حال کريمی در تساوی دو بر دو با استقلال در دفاع ميانی استيل آذين حضور پيدا کرد و بازی موثری در اين تيم داشت.

کريمی در اين بازی سه اخطاره و به طور خود به خود از بازی بعدی محروم شده بود. عدم حضور کريمی در بازيهای بعدی با تساوی با نفت تهران و نخستين شکست در اين فصل بدل شد که در برابر تيم قعر نشين پيکان با نتيجه سه بر يک بود.

در خبر نخستين در خصوص به رای کميته انضباطی، مشخص نشده که دو جلسه هر دو بازی انجام شده اين تيم است و يا يک بازی ديگر را هم شامل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی کريمی چندی پيش در مصاحبه ای از شرايط باشگاه و مديريت استيل آذين انتقاد کرده بود و به دنبال توهين هايی که در تمرينات اين تيم به مديران سازمان ليگ برتر فدراسيون فوتبال داشت و آنچه روزه خواری عنوان شد از تيم فوتبال استيل آذين اخراج شده بود.

سردار آجورلو پس از اعلام اخراج علی کريمی در يک برنامه تلويزيونی اعلام کرد که پاسدار انقلاب اسلامی است و برای حفظ شعائر اسلامی بازيکن پيشين سال آسيا و باشگاه بايرن مونيخ آلمان را از تيم استيل آذين اخراج کرده است.

خبرگزاری فارس هم در تاييد اين حکم به مساله حاشيه ساز بودن اين بازيکن با بستن مچ بند سبز در مسابقه ملی با کره جنوبی در آخرين مسابقه جام جهانی اشاره کرد.

اما اين تصميم با مخالفت آشکار رسانه های داخلی و هواداران – به ويژه در ورزشگاهها – رو به رو شد و حتی خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی از مخالفت حسين هدايتی، مالک باشگاه با اقدام مديرعامل خبر داد.

در پی اين خبر گزينش دو عضو جديد برای هيات مديره از سوی هدايتی حرکتی در جهت اخراج سردار آجورلو ارزیابی شد. اين دو عضو جديد مهريزی – مدير عامل پيشين استيل آذين – و واعظی آشتيانی – مديرعامل استقلال بودند.

در اين کش و قوس نه تنها سرمربی صرب و بازيکنان تيم استيل آذين با حمايت از بازيکن خود خواهان بازگشت کريمی شدند، که حتی علی دايی، سرمربی پيشين تيم ملی و کسی که مساله انتخاب علی کريمی در تيم ملی جنجال ساز شده بود، چند بار آشکارا از کريمی حمايت کرد و او را «قهرمان ملی» ناميد.

جالب اين که کريمی به هنگام گزينش افشين قطبی به عنوان جانشين دايی در تيم ملی به جمع ملی پوشان بازگشت. قطبی پيش از ماجرای اخير بر نام کريمی در تيم ملی خط کشيد و در ماجراهای اخير سکوت کرد. حميد استيلی، همبازی و سرمربی پيشين ملی و باشگاهی کريمی هم با تاييد صفات انسانی کريمی بر ادعای سردار آجورلو خط بطلان کشيد.

در مقابل خبرگزاری فارس بازتاب دهنده موافقان اين اقدام تند بود و محمد کوثری – نماينده فعلی مجلس اسلامی از فرماندهان سابق سپاه، گفته بود:«متخلفان بايد از عرصه ورزش حذف شوند و اين که عمل منکری در ملاعام صورت پذيرد و با توهين و بی ‌اخلاقی نيز همراه باشد، بی ‌ترديد از سوی هيچ شخصی قابل قبول نبوده و بايد با آن برخوردی جدی و محکم صورت گيرد. نبايد در اين موارد، مصلحت‌انديشی شود.»