تساوی ايران و عربستان در فوتبال غرب آسيا

در دومين روز از رقابت های فوتبال غرب آسيا، تيم های ملی فوتبال ايران و عربستان به مصاف هم رفتند و به تساوی بدون گل رسيدند.

در اين بازی که از جدال های کلاسيک و همواره پرهيجان فوتبال آسياست، اندک تماشاگران حاضر در ورزشگاه، فرياد "خليج فارس ايران" را سر می دادند.

کارلوس کی روش سرمربی تيم ملی ايران با ميدان دادن به بازيکنان جوان، ترکيبی کاملاً متحول شده را به زمين فرستاد. مهرداد پولادی تنها بازيکنی بود که از ترکيب ديدار مقابل ازبکستان در ميدان حضور داشت. عربستان نيز چند بازيکن جوان را در ترکيب خود داشت اما در قياس با تيم ايران، بازيکنان اصلی بيشتری در ترکيب عربستان حاضر بودند.

مهرداد اولادی که به دليل مصدوميت جلال رافخايی در فهرست اعزامی ايران قرار گرفت، کاپيتان ايران بود و پرتلاش ظاهر شد. او در دقيقه ۸۲ بيرون رفت و بازوبند به مهرداد پولادی رسيد.

در اين بازی داور ژاپنی به قاسم دهنوی، ميلاد نوری، مهرداد پولادی و محمدمهدی نظری از ايران کارت زرد نشان داد که با توجه به بازی های حساس پيش رو و حضور فقط ۲۰ بازيکن در تيم اعزامی که سه نفرشان دروازه بان هستند و دو نفر ديگر نيز هنوز به کويت نرسيده اند، عواقب دريافت کارت زرد دوم توسط آن ها می تواند به تيم ملی صدمه بزند.

فرانک ريکارد سرمربی تيم ملی عربستان از روی سکوها بازی را نظاره کرد. در تيم ايران هم اميد نمازی در کنار زمين به هدايت ملی پوشان مشغول بود. مارکار آقاجانيان از روی نيمکت او را کمک ميکرد. ريکارد را چندبار دوربينهای تلويزيونی نشان دادند اما تصويری از کارلوس کيروش پخش نشد.

اين مسابقه از گروه دوم بازيهای غرب آسيا برگزار شد و بازی بعدی را تيمهای بحرين و يمن انجام خواهند داد. ايران روز چهارشنبه در دومين بازی به مصاف بحرين خواهد رفت و روز شنبه در آخرين بازی مرحله گروهی، با تيم ملی يمن روبرو خواهد شد.

مطابق مقررات اين دوره از بازی ها از هر گروه فقط يک تيم صعود می کند. بهترين تيم دوم از گروه های سه گانه نيز صعود خواهد کرد تا مرحله نيمه نهايی با شرکت چهار تيم به انجام برسد.

در ترکيب تيم ملی ايران سوشا مکانی، قاسم دهنوی، شجاع خليلزاده، محمدرضا خان زاده، پيام صادقيان (دقيقه ۶۰ اميد ابراهيمی)، اميد نظری، مهرداد پولادی، ميلاد فخرالدينی، ميلاد نوری، يعقوب کريمی (دقيقه ۷۲ احمد حسنزاده) و مهرداد اولادی (دقيقه ۸۲ محمدمهدی نظری) به ميدان رفتند.

مکانی عملکرد درخشانی داشت و دروازه اش را روی هجوم های عربستان بسته نگه داشت. شجاع خليل زاده نيز در قلب خط دفاعی، روز موفقی را سپری کرد. ميلاد فخرالدينی بازيکن تيم ملی اميد ايران که به خاطر انصراف حسين ماهينی فرصت آزمايش جدی در پست دفاع راست را پيدا کرده بود، با فيزيک و تکنيکی که يادآور حسين کعبی تازه وارد به تيم ملی در سال ۲۰۰۲ بود، بارها بازيکنان حريف را آزار داد.

اميد نظری چنانچه کی روش نيز اعتقاد ويژه ای به او دارد، خصائل هافبک دفاعی کلاسيک را داراست. همان پستی که تيم های مطرح فوتبال ايران به دنبال جذب بازيکنان خارجی هستند.

ميلاد نوری هم حتی بهتر از روز بازی دوستانه با تاجيکستان بود و با پا به توپ خوبش از حربه های تيم ايران برای مقابل با پرسينگ موفق تيم عربستان بود.