پليس تهران روز دوشنبه اول مرداد ماه اعلام کرد که در راستای «تشديد برخورد با بدپوششی خانمها و آقايان»، اجرای «طرح ارتقای امنيت اجتماعی» را آغاز کرده است.
احمدرضا رادان، فرمانده نيروی انتظامی هفته گذشته اعلام کرده بود در اين طرح «با مدهای غربی موی پسرها و استفاده از مانتوهای بالای زانو به شدت برخورد میشود».
به گفته فرمانده نيروی انتظامی تهران بزرگ «پسرانی که موهای خود را براساس مدلهای منحرف و گروههای فاسد غربی آرايش میکنند و از شلوارهای کوتاه و يا لباسهايی با مارک منحرف استفاده میکنند مورد برخورد پليس واقع میشوند».
آقای رادان گفته بود: «در اجرای اين طرح مجدداً با مصاديق بدپوشش برخورد میشود که مصاديق بدپوششی درباره خانمها همان مصداقهای گذشته و همچنين استفاده از مانتوهای کوتاه بالای زانو است».
در همین حال يک مقام پليس تهران اعلام کرد «طرح ارتقای امنيت اجتماعی» با حضور يکصد پليس زن آموزش ديده و افسران ويژه اجرا می شود.
مهدی احمدی، رييس مرکز اطلاع رسانی پليس تهران، مصداق لباس ها و پوشش های مشکل دار را« مانتوهای کوتاه و چسبان، روسری های نواری و شلوار کوتاه برای خانمها و همچنين برخورد با مدلهای آرايش شده به سبک غربی موی سر آقايان» بیان کرد.
نتايج طرح امنيت اجتماعی در تهران
به گفته فرمانده نيروی انتظامی استان تهران،«در سه ماهه نخست سال جاری، در برخورد با بدحجابی به ۶۲ هزار و ۷۸۵ تن در اين استان تذکر داده شد و دو هزار و ۴۸۲ تن شامل ۶۴۵ مرد و يک هزار و ۸۳۷ زن دستگير و تعدادی از آنان پس از اخذ تعهد آزاد شدند.»
اين مقام نيروی انتظامی افزود: تاکنون ۴۱۲ تن از دستگير شدگان در طرح مبارزه با بدحجابی به مرجع قضائی معرفی شدند.
وی در عين حال خبر داد که ۱۴۰ تن نيز در مهمانی ها و پارتی بازداشت شدند و ۵۰۰ واحد تجاری از جمله سفره خانه ها، کافی نت ها، چايخانه، عرضه کنندگان پوشاک در اجرای طرح مبارزه با «بدحجابی» پلمپ شدند.
وی به خبرگزاری ها گفت: اداره اماکن اين نيرو نيز ۲۰۰۰ واحد تجاری و خدماتی را پلمپ کرد.
فرمانده نيروی انتظامی استان تهران اظهار داشت که از دستگير شدگان در طرح مبارزه با «بدحجابی»در اين استان ۴۲۱ نفر دانش آموز، ۵۲۱ تن خانه دار، يک هزار و ۱۱۴ تن دارای شغل آزاد، و ۳۴۴ تن نيز بيکار بودند.
وی در خصوص سطح تحصيل دستگير شدگان در طرح مبارزه با بدحجابی نيز گفته است:« يک هزار و ۴۱۲ تن ديپلمه، ۶۴۲ تن دارای مدرک راهنمايی و ۳۴۶ تن نيز دارای مدرک ابتدايی هستند.»
در ارتباط با « طرح دستگيری اراذل و اوباش» نيز فرمانده نيروی انتظامی استان تهران، تعداد دستگير شدگان را «بيش از ۸۰۰۰ نفر» اعلام کرد و گفت که ۲۰۰۰ تن از اين افراد به مرجع قضائی معرفی شدند.
اين درحالی است که استاندار تهران قبل از اين به خبرگزاری های دولتی گفته بود که تعداد کل اراذل اين استان ۱۰۰۰ نفر است .