آیبو؛ این سگ-ربات نازنین

آیبو

آرام آرام باید منتظر همه‌گیر شدن ربات‌های خانگی بود. سونی قصد دارد از این رقابت عقب نماند و ربات جدیدی را به زودی روانه بازار می‌کند؛ از طرفی گزارش شده دوباره اسنپ در حال شکستن حریم خصوصی کاربران خود در ایران است.

سونی و ربات خانگی آیبو

سونی قصد دارد ربات خانگی آیبو را درسال آینده وارد بازار آمریکا کند. البته این ربات قبلا هم بصورت ابتدایی‌تر عرضه شده بود. ربات آیبو در سال ۱۹۹۹ عرضه و فروش آن در سال ۲۰۰۶ متوقف شده بود. این ربات به شکل یک سگ طراحی شده است.

در این ربات، سونی فناوری‌هایی مانند سنسورهای لمسی، تشخیص چهره برای شناسایی افراد و نقشه‌برداری را استفاده کرده است. این ربات می‌تواند دستورات صوتی را درک و آن‌ها را اجرا کند. سونی سعی کرده در این ربات از هوش مصنوعی نیز استفاده کند. از طرفی صاحبان این محصول می‌توانند رفتار این ربات را بر اساس سلیقه خود مشخص کنند.

اسنپ دوباره حریم شخصی را نقض کرد

شرکت اسنپ که در ایران با تاکسی اینترنتی خود توانسته تحولی ایجاد کند برای چندمین بار حریم شخصی کاربران خود را نقض کرده است.

برخی کاربران در ایران گزارش داده‌اند که اپلیکیشن اسنپ پس از نصب روی گوشی کاربر، اطلاعات مربوط به اپلیکیشن‌های مربوط به رقبای اسنپ را بررسی می‌کند.

شرکت اسنپ در واکنش به این گزارش‌ها اعلام کرده هر دو سیستم‌عامل اندروید و iOS این امکان را در اختیار تمامی اپلیکیشن‌ها قرار می‌دهند.

این شرکت گفته است دسترسی به نام اپلیکیشن‌ها به‌معنی دسترسی به اطلاعات درون اپلیکیشن‌ها نیست.

لنوو و تبلت‌های ارزان قیمتش

​لنوو پنج تبلت اندرویدی جدید را معرفی کرده است. این تبلت‌ها را می‌توان در سری تبلت‌های اقتصادی و میان‌رده جای داد.

تبلت‌های سری E این شرکت یک تبلت اقتصادی است این محصول در سه‌اندازه ۷، ۸ و ۱۰ اینچی وارد بازار شده است. دیگر محصول جدید این شرکت تبلت میان‌رده‌ ام ۱۰ است که نمایشگر ۱۰ اینچی دارد. پی ۱۰ هم محصول دیگر این شرکت است که نمایشگر ۱۰ اینچی دارد است.

سری E قیمت مناسبی داشته و بین ۷۰ تا ۱۳۰ دلار قیمت دارد.

در قوی‌ترین مدل این تبلت‌ها یعنی مدل پی ۱۰ از پردازنده اسنپدراگون ۴۵۰ که یک پردازنده نه چندان قوی است استفاده شده است. حافظه رم هم از یک تا چهار گیگابایت در این محصولات متغییر است.

اسنپدارگون ۸۵۵؛ قوی‌ترین تراشه موبایل

شرکت کوالکام گفته است شرکت تایوانی TSMC پردازنده اسنپدارگون ۸۵۵ را با فناوری هفت نانومتری می‌سازد.

این پردازنده که قوی‌ترین پرادزنده تلفن همراه است عملکرد بهتر و مصرف باتری کمتری دارد و توان بهتری برای پردازش هوش مصنوعی دارد.

پرازنده جدید شرکت کوالکام از مودم فایو جی بهره می‌برد که می‌تواند سرعت تبادیل اطلاعات را به شکل چشمگیری افزایش دهد.

این پرازنده احتمالا در اوایل سال آینده میلادی در گوشی‌های تلفن همراه استفاده خواهد شد.

پاناسونیک لومیکس LX100 II

با قوی تر شدن دوربین‌های موبایل چالش دوربین‌های کامپکت بیش از گذشته شده است اما آیا توانایی موبایل در حال نزدیک شدن به این دوربین‌ها است؟ با توجه به بزرگ شدن سنسورهای دوربین‌های کامپکت جواب احتمالا منفی است. سنسور یک دوربین کامپکت چندین برابر یک موبایل است و با لنز بسیار بهتر همچنان توانایی این دوربین‌ها بسیار بیشتر از دوربین‌های موبایل است.

در همین راستا پاناسونیک نسخه دوم دوربین محبوب لومیکس LX100 را معرفی کرده است. دوربینی با سنسور ماکرو سه چهارم با دقت بالا، دوربینی که با لنز ۲۴-۷۵ میلی متری لایکا با اف ۱.۷-۲.۸ کیفیت مناسبی را تولید می‌کند.

پاناسونیک حافظه‌ بافر این دوربین کامپکت را بیشتر کرده به‌گونه ای که امکان ثبت ۳۳ تصویر خام در عکاسی پیاپی با نرخ ۱۱ فریم بر ثانیه امکان پذیر شده است. البته این دوربین کامپکت چندان ارزان نیست و حدود هزار دلار قیمت دارد.

محصولات جدید اپل در پاییز

شرکت اپل قصد دارد در پاییز امسال محصولات جدید خود را معرفی کند. انتظار می‌رود این شرکت از نسل جدید مک‌بوک ایر و مک مینی رونمایی کند. به نظر می‌رسد که نسخه‌ جدید مک‌بوک ایر به نمایشگر عریض‌ با وضوح تصویر بالاتر و حاشیه‌های کمتری عرضه خواهدشد. مک مینی هم دارای سخت‌افزار قوی‌تری خواهد شد.

آیپد‌ها هم دچار تحولات اساسی می‌شوند و طراحی آن‌ها به آیفون ایکس نزدیک خواهد شد. سری جدید تلفن‌های همراه این شرکت مانند آیفون ۱۱ و ۱۱ پلاس هم احتمالا در پاییز معرفی خواهد شد.

برخی رسانه‌های فناوری گزارش داده‌اند که اپل در پاییز آیفون اقتصادی ۶.۱ اینچی را با قیمت نصف آیفون ۱۰، عرضه می‌کند. این شرکت همچنین قصد دارد یک گوشی را با سه دوربین معرفی کند.