شکست شارژ بی‌سیم اپل، پایان کار برخی محصولات گوگل

تیم کوک مدیرعامل اپل؛ ایرپاور محصول شارژ بی سیم اپل بود، که این شرکت در مراسم رونمایی آیفون ۱۰ آن را معرفی کرده بود و قرار بود چند ماه پس از معرفی آیفون ۱۰ وارد بازار شود.

از شکت محصول شارژ بی‌سیم اپل تا پایان کار برخی محصولات پر طرفدار گوگل؛ این روزها جهان فناوری خبرهای ناخوشایندی از غول‌های این عرصه دارد.

پایان عمر چند محصول گوگل

کوتاه‌کننده لینک گوگل یکی از کاربردی‌ترین ابزارهای گوگل بود که توسط این شرکت به تاریخ پیوست. این محصول در سال ۲۰۰۹ ارائه شده بود. گوگل اعلام کرده است لینک‌های کوتاهی که پیش تر توسط این سامانه ساخته شده اند، همچنان کار خواهند کرد.

گوگ‌پلاس از دیگر سرویس‌های تعطیل‌شده گوگل است. این سرویس در سال ۲۰۱۱ در رقابت با فیس بوک متولد شد، اما در برابر فیس بوک و باقی شبکه‌های اجتماعی دوام نیاورد و مانند سرویس یاهو ۳۶۰ به تاریخ پیوست. یکی از ویژگی‌های مهم گوگل‌پلاس، دسته‌بندی افراد در فهرست‌های مختلف بود. برخی کارشناسان گوگل پلاس را سرویس بزرگ اما توخالی توصیف کرده بودند. برخی دیگر هم معتقد هستند رابط کاربری در گوگل‌پلاس چندان کاربردی و جذاب نبود.

شکست و تعطیلی تعدادی از سرویس‌های گوگل در چند ماه اخیر سبب شده است برخی کاربران اعتماد خود را به گوگل از دست بدهند. مخصوصا آن دسته از کاربران که به دنبال توسعه پایدار محصولات خود هستند.

سرویس اشتراکی بازی است که به تازگی توسط گوگل راه‌اندازی شده‌است

شکست شارژ بی‌سیم اپل

ایرپاور محصول شارژ بی سیم اپل بود، که این شرکت در مراسم رونمایی آیفون ۱۰ آن را معرفی کرده بود و قرار بود چند ماه پس از معرفی آیفون ۱۰ وارد بازار شود. اما یک سال پس از آنکه آیفون ۱۰ وارد بازار شد همچنان خبری از ایرپاور نشد. بالاخره اپل اعلام کرد این محصول نتوانسته است استانداردهای لازم را به‌دست آورد.

براساس اطلاعات بدست آمده، این دستگاه در هنگام شارژ بی سیم گرمای بیش از اندازه تولید می‌کند.

شکست اپل موفق در تولید دستگاه شارژ بی‌سیم در حالی‌ست که که هواوی و سامسونگ، رقبای سرسخت این شرکت، چنین دستگاهی را ساخته‌اند و حتی سری جدید گوشی‌های شرکت هواوی می‌توانند به صورت بی سیم دستگاه‌های دیگر را هم شارژ کنند.

هواوی می‌خواهد بزرگ‌ترین شود

شرکت هواوی می‌خواهد تبدیل به بزرگترین سازنده گوشی تلفن همراه در جهان شود. این شرکت هدف‌گذاری کرده است تا بتواند شرکت‌های سامسونگ و اپل را از نظر میزان تولید، از پیش رو بردارد.

ریچارد یو، مدیر عامل هواوی، گفته است این شرکت می‌تواند تبدیل به بزرگ‌ترین شرکت ساخت تلفن همراه جهان شود.

این گفته شاید امروز بیشتر به «رویا» شبیه باشد، اما این شرکت در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ با وجود آنکه بازار آمریکا را از دست داده بود، توانست با فروش ۵۴ میلیون دستگاه موبایل دومین تولیدکننده تلفن همراه در جهان شود.

هواوی در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ با وجود آنکه بازار آمریکا را از دست داده بود، توانست با فروش ۵۴ میلیون دستگاه موبایل دومین تولیدکننده تلفن همراه در جهان شود.

اپ استور «چاق‌تر» می‌شود

اپ استور قصد دارد درآمد خود را تا سال ۲۰۲۳ دو برابر میزان کنونی کند. «سنسور تاور» پیش‌بینی کرده است درآمد اپ استور از ۴۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ به ۹۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ برسد.

این پیش‌بینی حاکی از آن است که گوگل پلی که در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۵ میلیارد دلار درآمد داشته است، در سال ۲۰۲۳ می‌تواند تا ۶۰ میلیارد دلار درآمد کسب کند.

بنابر آماری که شرکت‌ تحلیل داده‌های «اپ انی» منتشر کرده است، دانلود اپلیکیشن‌ها در سال ۲۰۱۸ به بیش از ۱۱۳ میلیارد مورد رسیده که نشان‌دهنده افزایش ۱۰ درصدی در مقایسه با سال پیش است.

براساس گزارش این شرکت، در این سال بیش از ۷۶ میلیارد دلار برای اپلیکیشن‌ها پول پرداخت شده است، که نشان از رشد ۲۰ درصدی دارد.

سرفیس بوک دو با پردازنده جدید

مایکروسافت قصد دارد سرفیس بوک‌های جدید خود را با پردازنده‌های چهار هسته‌ای اینتل وارد بازار کند.

در نسخه ۱۳ اینچی قرار است از پردازنده نسل هشتم کور آی پنج (i5-8350U) با سرعت ۳.۶ گیگاهرتز، با رم هشت گیگابایتی و حافظه ۲۵۶ گیگابایتی استفاده شود، که قیمتی در حدود ۱۵۰۰ دلار دارد.

سرفیس بوک در اصل، پاسخ شرکت مایکروسافت به محصول مک‌بوک پرو اپل است؛ با این تفاوت که این دستگاه در کنار یک رایانه قابل حمل و پرقدرت یک تبلت کاربردی قوی با قلم نیز هست.