در حالیکه ابوالفضل امیرعطایی، نوجوان ۱۶ ساله، به شهادت شاهدان عینی و نزدیکانش هشت ماه بعد از اصابت گلولۀ گاز اشکآور به سرش در جریان اعتراضهای پارسال جان باخت، دادستان شهرری مدعی شد «هیچ نیروی پلیس و یا حافظ امنیتی» هنگام این اتفاق در محل حاضر نبوده است.
مرکز رسانه قوه قضاییه جمهوری اسلامی روز شنبه ششم خرداد به نقل از مهدی رحیمی نوشت بر اساس «معاینات» و «تحقیقات» مشخص شده جسم سختی که به سر ابوالفضل امیرعطایی برخورد کرده بود، «گلوله جنگی یا پوکه گاز اشکآور» نبوده و پزشکی قانونی در حال بررسی پرونده است.
بیشتر در این باره: ابوالفضل امیرعطایی؛ نوجوانی که با شلیک گاز اشکآور جان باختدادستان شهرری همچنین گفته هیچ شکایتی از سوی والدین و یا اقوام ابوالفضل امیرعطایی ثبت نشده است.
با این حال، نزدیکان خانواده این نوجوان به رادیو فردا گفتند نیروهای امنیتی در بیمارستان هفتم تیر از خانواده او تعهد گرفته بودند که از سپاه، بسیج و نیروی انتظامی شکایت نکنند تا فرزندشان مشمول بیمه شود.
ابوالفضل امیرعطایی ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ در شهرری مجروح شد و هشت ماه بعد در پنجم خرداد ۱۴۰۲ در بیمارستان جان باخت. او پنج ماه در بیمارستان هفتم تیر بستری بود.
یک شاهد عینی به رادیو فردا گفته است که مأموران گاز اشکآور را از فاصله یک متری، مستقیم به سر ابوالفضل شلیک کردند.
همچنین نزدیکان خانواده این نوجوان گفتند که همین شلیک، ابتدا نیمی از جمجمۀ او را از بین برد و هشت ماه بعد به جان باختن ابوالفضل امیرعطایی منجر شد.
مادر ابوالفضل ویدئویی در صفحه اینستاگرام خود از فرزندش منتشر کرده بود که چشمانش را حرکت میداد و در پاسخ به مادرش انگشت دستش را تکان میداد. این نوجوان ۱۶ ساله چند روز بعد از انتشار این ویدئو در حالی جان باخت که خانوادهاش به ادامۀ درمان او امیدوار بودند.
آمار دقیقی از کشتهشدگان اعتراضات بعد از جان باختن مهسا امینی در بازداشت گشتارشاد در دست نیست. رادیوفردا تاکنون توانسته است هویت بیش از ۳۶۱ جانباخته را راستیآزمایی و منتشر کند.