حضور ترامپ و هریس در شهر حساس میلواکی، چهار روز مانده به انتخابات آمریکا

از ویسکانسین و شش ایالت شامل نوادا، آریزونا، جورجیا، میشیگان، کارولینای شمالی و پنسیلوانیا با عنوان ایالت‌های چرخشی یا میدان نبرد یاد می‌شود

تا روز پایانی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا تنها چهار روز دیگر باقی مانده و کامالا هریس و دونالد ترامپ، دو رقیب دموکرات و جمهوری‌خواه این انتخابات، تمرکز خود را بر هفت ایالت چرخشی گذاشته‌اند و در تازه‌ترین سفرهای خود به شهر حساس میلواکی در ایالت ویسکانسین رفتند.

به گزارش آسوشیتدپرس، تجمع‌های انتخاباتی دو نامزد در شامگاه جمعه ۱۱ آبان در میلواکی تنها حدود ۱۱ کیلومتر از یکدیگر فاصله داشت.

میلواکی دارای بیشترین تعداد دموکرات در ایالت ویسکانسین است، اما ساکنان حومهٔ این شهر اکثراً جمهوری‌خواه هستند.

از ویسکانسین و شش ایالت شامل نوادا، آریزونا، جورجیا، میشیگان، کارولینای شمالی و پنسیلوانیا با عنوان ایالت‌های چرخشی یا میدان نبرد یاد می‌شود و این ایالت‌ها به دلیل آرای نزدیک دو رقیب، نقشی سرنوشت‌ساز در راهیابی یکی از نامزدها به کاخ سفید دارند.

برخی چهره‌های مشهور هالیوود از جمله کاردی بی، رَپِر، در ویسکانسین در حمایت از کامالا هریس سخنرانی کردند

دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ با اندکی اختلاف در ایالت ویسکانسین برنده شد، اما در سال ۲۰۲۰ در این ایالت شکست خورد.

از آن‌جا که یکی از دلایل ناکامی او در راهیابی دوباره به کاخ سفید، افزایش رأی دموکرات‌ها در میلواکی و کاهش رأی او در حومهٔ این شهر عنوان شد، گفته می‌شود او در این دوره بر کسب آراء از حومه میلواکی متمرکز شده است.

هیلاریو دلیون، رئیس حزب جمهوری‌خواه در این شهر، به آسوشیتدپرس گفت: «هر دو نامزد می‌دانند که جادهٔ کاخ سفید مستقیما از میلواکی می‌گذرد».

کامالا هریس پیش از سفر به میلواکی در جنس‌ویل، شهر دیگری در ایالت ویسکانسین، همایش انتخاباتی داشت.

او در سخنرانی‌های خود از دونالد ترامپ به‌عنوان «تهدید وجودی برای جنبش کارگری آمریکا» یاد کرد و گفت که ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری او مشاغل تولیدی را از دست داد.

خانم هریس همچنین بار دیگر از سیاست‌های درمانی و بهداشتی رقیب خود انتقاد کرد و هشدار داد که او به دنبال لغو قانون «مراقبت مقرون به‌صرفه» است.

او همچنین اظهارات رقیب خود درباره لیز چنی را محکوم کرد.

دو شهردار دموکرات در شهرهای مسلمان‌نشین میشیگان گفته‌اند در انتخابات این دوره از دونالد ترامپ حمایت می‌کنند

در همین حال دونالد ترامپ در همایش‌های خود در ویسکانسین، سیاست‌های اقتصادی جو بایدن را آماج انتقاد قرار داد و با اشاره به گزارش جدید مشاغل که روز جمعه منتشر شد، گفت «دولت بایدن- هریس در اقتصاد شکست خورده است».

به نوشته آسوشیتدپرس، وقوع توفندهای هلن و میلتون و همچنین اعتصاب‌ها در شرکت‌هایی مانند بوئینگ باعث کم شدن ده‌ها هزار شغل در کاهش تولید شغل در ماه اکتبر شد.

تلاش برای جلب رأی عرب-‌آمریکایی‌ها

آقای ترامپ پیش از ویسکانسین به ایالت میشیگان رفت و از دیربورن، بزرگ‌ترین شهر عرب‌نشین در ایالات متحده، بازدید کرد.

کلانشهر دیترویت در آمریکا بیشترین جمعیت عرب-آمریکایی را در این کشور دارد و بخش بزرگی از آن‌ها در شهر دیربورن زندگی می کنند.

دونالد ترامپ در این ایالت با طرفداران عرب خود دیدار کرد و چند مسلمان محلی را به روی صحنه آورد.

دو شهردار دموکرات در شهرهای مسلمان‌نشین میشیگان نیز گفته‌اند در انتخابات این دوره از دونالد ترامپ حمایت می‌کنند.

در انتخابات چهار سال پیش، آرای جو بایدن در شهر دیربورن سه‌برابر آرای دونالد ترامپ بود، با این حال ناآرامی‌های بعدی و همچنین رویکرد دولت بایدن-هریس در جریان جنگ غزه باعث خشم یا رویگردانی این جمعیت شده است.

به نوشته آسوشیتدپرس، دموکرات‌ها نگران‌اند که خشم مسلمانان و عرب-آمریکایی‌ها از جنگ غزه باعث شود رأی‌دهندگان سنتی آن‌ها در بین این اقلیت این بار به سمت دونالد ترامپ یا نامزدهای دیگر مانند جیل استاین بروند یا در انتخابات شرکت نکنند.

بیشتر در این باره: ایرانیان درباره انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا چه می‌گویند؟