گزارش هاى دريافتى از ايران حاكى است كه راهپيمايى روز سه شنبه دانشجويان دانشگاه علم و صنعت در تهران به درگيرى با نيروهاى بسيجى و لباس شخصى منجر شده و به خشونت كشيده شد.
منابع دانشجويى در ايران مى گويند كه اين درگيرى ها بين دانشجويان معترض با بسيج حامى آيت الله خامنه اى، رهبر جمهورى اسلامى ايران، رخ داده است.
به گزارش خبرنامه امير كبير، دانشجويان دانشگاه علم و صنعت روز سه شنبه در اعتراض به «كشتار مردم در روز عاشورا» دست به راهپيمايى زدند كه نيروهاى امنيتى و لباس شخصى خارج و داخل، دانشگاه را اشغال كرده و با حمله به دانشجويان چند نفر از آنها را مضروب كردند.
بر اساس اين گزارش، نيروهاى لباس شخصى با باتوم و كابل به مردمى كه در بيرون از دانشگاه براى حمايت از دانشجويان جمع شده بودند نيز حمله كردند.
در فيلم هايى كه از حوادث اين دانشگاه منتشر شده است، دانشجويان شعارهايى چون «يا حسين، مير حسين» و «تجاوز، جنايت، مرگ بر اين ولايت» سر مى دهند كه مورد حمله لباس شخصى ها قرار مى گيرند.
به دنبال اين حملات، دانشجويان شعار «وحشى، وحشى» سر مى دهند و به درگيرى با مخالفان راهپيمايى مى پردازند.
بیشتر بخوانید:
بر اساس اين گزارش، تجمع دانشجويان به روال راهپيمايى هايى هر سه شنبه آنها قرار بود امروز برگزار شود كه نيروهاى بسيجى نيز فراخوانى براى اين روز اعلام كردند.
سايت «جنبش راه سبز» تعداد دانشجويان را حدود «۱۵۰۰ نفر» و تعداد دانشجويان بسيجى را «۱۵۰ نفر» عنوان كرده و افزوده است: «هر دو گروه شعارهاى خود را سر مى دادند كه به طور ناگهانى حدود هزار نفر لباس شخصى و بسيجى با چوب و چماق و با شعار "حيدر حيدر" و "ماشالله حزب الله" به سمت دانشجويان معترض حمله كردند.»
از سوى ديگر، خبرگزارى فارس كه به سپاه پاسداران نزديك است در گزارشى از درگيرى هاى دانشگاه علم و صنعت، تعداد دانشجويان معترض را ۸۰ نفر و هواداران بسيج را ۸۰۰ نفر عنوان كرده است.
اين خبرگزارى تاييد كرده كه دانشجويان عليه رهبر جمهورى اسلامى ايران شعار داده و به نقل از يكى از سخنرانان بسيجى افزوده است: «دانشجويان ديگر اجازه نمى دهند كه در دانشگاه علم و صنعت عليه مقام معظم رهبرى شعار داده شود و يا به ارزش ها توهين شود.»
خشونت هاى ماموران امنيتى، بسيجى و لباس شخصى ها عليه معترضان به نتيجه انتخابات در روز عاشورا بازتاب هاى گسترده اى در داخل و خارج از ايران داشته و با محكوميت بين المللى روبرو شده است.
در جريان سركوب هاى روز عاشورا حداقل هشت نفر در تهران كشته شده اند و اين در حالى است كه مقام هاى جمهورى اسلامى ايران در دو روز گذشته آمارهاى متناقضى از چهار نفر تا هفت کشته را اعلام كرده اند.
رسانه ها و دستگاه هاى دولتى ايران در روزهاى دوشنبه و سه شنبه تبليغات گسترده اى عليه معترضان به راه انداخته اند و آنها را متهم كرده اند كه به گفته هواداران دولت، دست به «حرمت شكنى در روز عاشورا» زده اند.
اين در حالى است كه مخالفان اين موج تبليغاتى را حركتى براى به انحراف كشاندن سركوب معترضان و همچنين شانه خالى كردن از زير بار مسئوليت كشته شدن معترضان ارزيابى مى كنند.
از روز ۲۲ خرداد سال جارى كه انتخابات دهم رياست جمهورى در ايران برگزار شد اعتراض ها به نتيجه آن همچنان ادامه دارد و به رغم هشدارهاى شديد مقام هاى جمهورى اسلامى، سركوب گسترده مخالفان، كشته شدن دهها نفر و بازداشت صدها فعال سياسى و مردم عادى، دامنه اعتراض ها گسترده تر شده و به شهرهاى ديگر ايران نيز كشيده شده است.