ریيس جمهوری ايران در سخنانی بدون اشاره به نام بابک زنجانی، گفت که «بخش بزرگی» از بدهی دو ميليارد و ۶۰۰ ميليون دلاری وی در زمان رياست جمهوری محمود احمدینژاد، به شکل «پول نقد» به او داده شده تا بتواند بدهیهای ايران را پرداخت کند.
به گزارش خبرگزاریهای ايران، حسن روحانی که روز پنجشنبه هشتم اسفند، در ادامه سفر خود به هرمزگان با تعدادی از متخصصان اين استان ديدار کرده بود، تاکيد کرده که «همه اين پول نه اينکه يک محموله نفت خام را بدهيم که ببرند و بفروشند بلکه پول نقد به اين فرد داده شده تا بدهیهای ما را با آن پرداخت کند.»
به گزارش خبرگزاری فارس، ریيس جمهوری ايران افزوده که تمام اين دو ميليارد و ۶۰۰ ميليون دلار «پول نقد نيست»، بلکه «بخش بزرگی» از آن پول نقد است.
به گزارش خبرگزاری فارس، ریيس جمهوری ايران افزوده که تمام اين دو ميليارد و ۶۰۰ ميليون دلار «پول نقد نيست»، بلکه «بخش بزرگی» از آن پول نقد است.
ايسنا هم به نقل از حسن روحانی گزارش داده که او با بيان اينکه «عدهای در کشور سختی میکشند و دچار مشکل هستند و عدهای با حيله پول بيتالمال را برداشتند»، گفته است: «زمانی که بحث فساد سه هزار ميليارد تومانی مطرح بود، دهانها از اين ميزان باز بود و اکنون ۹ هزار ميليارد تومان است.»
ریيس جمهوری ايران در عين حال اين را هم گفته که «تازه ما مطمئن نيستيم که اين ۹ هزار ميليارد تومان همهاش باشد و ممکن است چيزهای ديگری هم باشد که بعداً کشف شود.»
اکبر ترکان، از مشاوران آقای روحانی، پيش از اين در مصاحبهای با روزنامه آرمان، از افشای يک فساد «دهها هزار ميلياردی در آينده نزديک» خبر داد و به طور تلويحی گفت که اين فساد در دولت محمود احمدینژاد رخ داده و فساد ۹ هزار ميلياردی که اخيرا بارها به آن اشاره شده تنها «بخش کوچکی» از آن بوده است.
مشاور ریيس جمهور ايران همچنين گفته بود، «مجموع تخلفاتی» که ديوان محاسبات کشور در هشت سال گذشته «از دولت گزارش کرده دهها ميليارد دلار است».
قوه قضائيه و دولت ايران از بابک زنجانی، سرمايهدار و تاجر مورد حمايت دولت محمود احمدینژاد، به عنوان فردی نام میبرند که بيش از دو ميليارد يورو از پول نفت ايران را در خارج از کشور در اختيار دارد اما از بازگرداندن آن به ايران خودداری میکند.
او بيش از دو ماه است که به دليل اين بدهی و اتهامهای ديگر مانند جعل اسناد دولتی در بازداشت به سر میبرد و مسئولان قوه قضائيه گفتهاند امکانات لازم برای بازگرداندن اين مبلغ را در اختيارش گذاشتهاند.
حسن روحانی در سخنرانی امروز خود، ابراز اميدواری کرده که اين پول به «بيتالمال» بازگردد.
انتقاد رفسنجانی: مردم فقیر شدهاند
انتقاد رفسنجانی: مردم فقیر شدهاند
اکبر هاشمی رفسنجانی، ریيس مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز، در سخنرانی جداگانهای که همزمان با سخنرانی آقای روحانی برگزار شد، بار ديگر به شدت از سياستها و اقدامات دولت محمود احمدینژاد انتقاد کرد.
به گزارش ايسنا، آقای رفسنجانی از جمله گفته که «با وجود موقعيت جغرافيايی ايران، به دليل سياستهای نادرست در هفت - هشت سال گذشته، منابع اساسیمان را از دست دادهايم.»
ریيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با انتقاد از منفی شدن رشد اقتصادی در دولت آقای احمدینژاد، افزوده که «اقتصاد ما کوچک شده و مردم ما فقير شدهاند زيرا آن طور که میگويند، رشد اقتصاد ما منفی ۵ درصد است در حالی که در سند چشمانداز، هشت درصد پيشبينی شده بود.»
اکبر هاشمی رفسنجانی از ايران به عنوان «کلکسيون انرژیهای بسيار» نام برده اما گفته است: «ما همه امکانات را در طول اين چند سال گذشته بخاطر سياستهای نادرست برخی از دست داديم، البته کار از اختيار ما در رفته و برگرداندن آن سخت است.»
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام اين را هم گفت که اگر سياستهای پيشبينی شده درست عملياتی میشد، امروز از قطر در برداشت نفت و گاز عقب نبوديم.
او تاکید کرده که «ما در اين مدت خسارتهای زيادی ديديم» و افزوده که «مردم از اين خسارتها چيزی نمیدانند.»
او تاکید کرده که «ما در اين مدت خسارتهای زيادی ديديم» و افزوده که «مردم از اين خسارتها چيزی نمیدانند.»