(rm) صدا | [ 5:21 mins ]
امروز دوشنبه سیداحمد شریعت شیخ سلسله گنابادی به شعبه سوم دادیاری دادسرای قم رفت و از آنجا به همراه یک روحانی به نام شهشهانی که از شاگردان آیت الله مصباح یزدی و فتوادهنده قتل های زنجیره ای کرمان است، به زندان وزارت اطلاعات در صفاییه قم فرستاده شد. دکتر مصطفی آزمایش در مصاحبه با رادیو فردا می گوید: اتهامی که به آقای شریعت وارد شده، عبارتست از تصرف عدوانی در اموال موقوفه، معاونت در اخلال و بر هم زدن نظم عمومی و ترغیب مردم به تمرد در برابر ماموران دولتی و رئیس شعبه پیشنهاد وثیقه 500 میلیون تومانی وکیل آقای شریعت را نیز نپذیرفت. آقای آزمایش می گوید: حسینیه متعلق به پدر ایشان بوده و در سال 1383 بر حسب وصیت مرحوم سید محمد شریعت، آقای سید احمد شریعت اینجا را وقف خاص کردند برای سلسله نعمت اللهی گنابادی. امروز دوشنبه سیداحمد شریعت شیخ سلسله گنابادی به شعبه سوم دادیاری دادسرای قم رفت و از آنجا به همراه یک روحانی به نام شهشهانی که از شاگردان آیت الله مصباح یزدی و فتوادهنده قتل های زنجیره ای کرمان است، به زندان وزارت اطلاعات در صفاییه قم فرستاده شد. اتهام آقای شریعت تصرف عدوانی در ملک وقفی خودش است. این ملک را پدر او وقف خاص کرده و خود او در آن ساختمان حسینیه ای بنا کرده است. دکتر مصطفی آزمایش در مصاحبه با رادیو فردا با تاکید بر غیرقانونی بودن احضار تلفنی آقای شریعت در این باره می گوید:
دکتر مصطفی آزمایش: ایشان بدون این که به طور رسمی احضار شده باشند به همراه وکیلشان غلامرضا هرسینی رفتند دادگاه. در آنجا دادیار از وکیلشان خواست ساکت باشند و دخالت نکنند و به آقای سیداحمد شریعت شیخ سلسله نعمت اللهی گنابادی که خانه و حسینیه ایشان که در زمین موروثی موقوفی بنا شده بود توسط قوای قهریه و نیروهای فرستاده شده توسط استانداری قم در 24 بهمن تخریب شده بود، تفهیم اتهام شد. اتهامی که به آقای شریعت وارد شده، عبارتست از تصرف عدوانی در اموال موقوفه، معاونت در اخلال و بر هم زدن نظم عمومی و ترغیب مردم به تمرد در برابر ماموران دولتی. پس از تفهیم اتهام دادیار قرار بازداشت صادر کرد و آقای هرسینی گفتند که من 500 میلیون تومان وثیقه حاضرم بگذارم تا این قرار موقوف شود اجرایش، اما عابدینی رئیس شعبه قبول نکرد و آقای شریعت همراه ماموران دادگستری زیر نظارت یک روحانی به نام شهشهانی به بازداشتگاه وزارت اطلاعات فرستادند.
علی سجادی (رادیو فردا): از اتهامات ایشان گفتید که گفتند تصرف عدوانی در اموال موقوفه. مگر این حسینیه ای که ایشان در آن بود، ارثیه ایشان نبوده و مالک آنجا نبوده؟
دکتر مصطفی آزمایش: این حسینیه متعلق به پدر ایشان بوده که همیشه در آنجا مراسم هفتگی و مراسم مختلف دراویش سلسله نعمت اللهی گنابادی برگزار می شد و در سال 1383 بر حسب وصیت مرحوم سید محمد شریعت، آقای سید احمد شریعت اینجا را وقف خاص کردند برای سلسله نعمت اللهی گنابادی که در آن مجالس هفتگی تشکیل شود و عزاداری ها و مراسم مذهبی برگزار شود و با هزینه شخصی خودشان این حسینیه را به این صورت جدید ساختند. در نتیجه زمین حسینیه موروثی بوده، ملکیتش موقوفی است، واقفش خود سید احمد شریعت است و متولیش هم خود ایشان است. به همین دلیل این اتهام تصرف عدوانی مال موقوفی کاملا واهی و دروغ مطلق است.
ع . س: از دیگر اتهامات ایشان بر هم زدن نظم عمومی بوده است. مگر برگزاری عزاداری بر هم زدن نظم عمومی محسوب می شود؟
دکتر مصطفی آزمایش: نخیر مراسم عزاداری که در اینجا برگزار می شود و تحصن مردم که مخالفت می کردند با تخریب حسینیه، از سوی دولت بر اخلال در نظم عمومی و ترغیب مردم به تمرد ارزیابی شده متاسفانه.
ع . س: یعنی مخالفت با خراب کردن حسینیه به عنوان تمرد محسوب شده. آیا خراب کردن مکانی که در آن کتب یا آثار محترم دینی چون شعاعر اسلامی و قرآن وجود دارد، بر طبق قانون جرم نیست؟
دکتر مصطفی آزمایش: زمانی که حسینیه را تصرف کردند، قبلش آنجا را به آتش کشیدند. کتابخانه حسینیه مشتمل بر کتاب های دینی و فلسفی و مذهبی و عرفانی و صوفیانه و بخصوص مجلدات متعدد از قرآن مجید و نهج البلاغه بود که همه اینها طعمه آتش شد و اگر کوچکترین اعتقادی به ارزش های اسلامی در حمله کنندگان و مهاجمین وجود داشت، هرگز جرات نمی کردند نسبت به قرآن و کتب اهل بیت این بی حرمتی را بکنند.