چند روز پس از رنگآمیزی دیوار سفارت بریتانیا در تهران در پی شعارنویسی نیروهای حامی حکومت، رسانههای وابسته به جمهوری اسلامی، ویدئوهایی از شعارنویسی دوباره بر دیوار این سفارتخانه منتشر کردهاند.
سایمون شرکلیف، سفیر بریتانیا در تهران پیشتر در توئیتی از چند کشور خارجی و مردم رهگذری که در پاک کردن شعارها از روی دیوارهای سفارت این کشور در تهران همکاری کرده بودند، قدردانی کرده بود.
نیروهای حامی حکومت از سفارت بریتانیا در ایران با عنوان «لانه جاسوسی» نام میبرند و خواهان بسته شدن آن هستند. آنها در پیامها و شعارهای خود بهصورت تلویحی نسبت به حمله دوباره به این سفارتخانه هشدار دادهاند.
حمله به سفارتخانههای دیگر کشورها از سوی حامیان جمهوری اسلامی، تاریخچهای به اندازه عمر این حکومت دارد.
حمله به سفارت بریتانیا در آذر ۱۳۹۰ منجر به پرداخت ۲۷ میلیارد تومانی خسارت از سوی جمهوری اسلامی به بریتانیا شد.
در ادامه اعتراضات سراسری در ایران، جوی آب جاری در پارک پلیس تهران به نشانه اعتراض به کشته شدن معترضان از سوی حکومت به رنگ خون درآمد.
شعار مرگ بر خامنهای در ایستگاه مترو
تجمع اعتراضی کارکنان رسمی نفت در منطقه عسلویه در روز شنبه، ۲۶ آذر
همزمان کارکنان نفت در برخی مراکز دیگر نیز در اعتراض به بیتوجهی به مطالباتشان تجمع و اعتصاب کردند.
دو نماینده اروپایی کفالت اشراق نجفآبادی را بر عهده گرفتند
علت رسمی یک مرگ مشکوک دیگر «سقوط از بلندی» اعلام شد
در پی انتشار خبرهایی درباره مرگ «مشکوک» آیدا رستمی، پزشک جوان ساکن تهران، و احتمال کشته شدن او به دست نیروهای حکومتی، قوه قضائیه ایران روز شنبه علت مرگ او را «سقوط از پل هوایی» اعلام کرد.
بر اساس خبرهای منتشرشده در شبکههای اجتماعی، جسد خانم رستمی در حالی که آثار شکنجه بر آن قابل مشاهده بوده، روز ۲۱ آذر به خانوادهاش تحویل داده شده است.
«فشار نهادهای امنیتی» بر گوهر خیراندیش
اعتراض دهها استاد علوم پزشکی به شیوهنامه جدید انضباطی
دهها عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نامهای به رئیس این دانشگاه ضمن اعتراض به شیوهنامه انضباطی جدید، خواستار بازگشت به شیوهنامه قبلی انضباطی برای دانشجویان شدند.
در این نامه که به امضای ۹۰ استاد رسیده، خطاب به حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، از «بازنگری تنگنظرانه شیوهنامه اجرایی آییننامه انضباطی» به عنوان «ابزاری برای خاموش ساختن صدای اعتراضات دانشجویان» نام برده شده است.
دهها شخصیت خواستار لغو حکم اعدام دو کنشگر حقوق همجنسگرایان در ایران شدند
بیش از ۱۵۰ نویسنده سرشناس و شخصیتهای سیاسی، هنری و کنشگران مدنی در بیانیه مشترکی خواستار لغو حکم اعدام الهام چوبدار و زهرا (ساره) صدیقی، دو فعال کوئیر ایرانی شدند.
در میان افرادی که این بیانیه را امضا کردهاند، نامهایی چون آنی اِرنو، برنده جایزه نوبل ادبی، سوزان استرایکر، تاریخشناس آمریکایی، تزا گانزرر، عضو پارلمان آلمان، ترزا ارنست نماینده پارلمان اروپا، هلن سیکسو، نمایشنامهنویس و منتقد ادبی فرانسوی و تِرِسا والسر، نویسنده آلمانی دیده میشود.
همزمان با آغاز چهارمین ماه از اعتراضات سراسری، شماری از ایرانیان مقیم ملبورن در استرالیا روز شنبه، ۲۶ آذر بار دیگر در حمایت از معترضان در ایران و محکوم کردن سرکوب مرگبار این اعتراضات تجمع کردند.