لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ تهران ۰۴:۲۱

رئیس کل دادگستری تهران «ناایمن» بودن بیمارستان هزار تختخوابی مهدی را تایید کرد


نامه‌ای از سوی رئیس کل دادگستری تهران خطاب به وزیر بهداشت نشان می‌دهد که کلینیک مهدی ضوابط ایمنی و آتش‌نشانی را رعایت نکرده است
نامه‌ای از سوی رئیس کل دادگستری تهران خطاب به وزیر بهداشت نشان می‌دهد که کلینیک مهدی ضوابط ایمنی و آتش‌نشانی را رعایت نکرده است

رئیس کل دادگستری استان تهران روز جمعه تایید کرد که ساختمان «کلینیک هزار تختخوابی مهدی» در شرایط و وضعیت ناایمن قرار دارد.

علی القاصی‌مهر روز جمعه، پنج خرداد، با تایید نامه‌ منسوب به او که در فضای مجازی منتشر شده بود، گفت که «ساختمان مربوط به بیمارستان جدیدالاحداث هزار تختخوابی از مجموعه‌های تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در لیست ساختمان‌های ناایمن تهران است.

در روزهای اخیر نامه‌ای از سوی آقای القاصی‌مهر خطاب به وزیر بهداشت در رسانه‌های داخلی ایران منتشر شده بود که در آن تایید می‌شد این بیمارستان به دلیل «عدم رعایت ضوابط ایمنی و آتش‌نشانی در شرایط و وضعیت ناایمن قرار دارد».

کلینیک مهدی که از سوی رسانه‌های نزدیک به حکومت ایران به‌ عنوان «بزرگ‌ترین و مجهزترین طرح حوزه سلامت تاریخ کشور» معرفی می‌شد با حضور ابراهیم رئیسی روز ۱۷ اسفند سال گذشته، همزمان با تولد دوازدهمین امام شیعیان در تهران افتتاح شد.

معاون اجرایی دولت آقای رئیسی نیز آبان‌ماه سال گذشته از پروژه ساخت این کلینیک بازدید کرده و آن را حاصل «فعالیت میدانی و جهادی دولت سیزدهم» عنوان کرده بود.

ساخت این بیمارستان از ابتدای دهه ۱۳۹۰ در داخل مجموعه درمانی خمینی تهران و با سرمایه‌گذاری «یک خیر» آغاز و پس از مدتی به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران عنوان کرده که این اعلام «در راستای پیگیری گزارش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وضعیت ساختمان‌های ناایمن» انجام شده و «در دستور کار شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران» ثبت شده است.

ناایمن بودن این بیمارستان در حالی اعلام شده که سه روز پیش عبدالله گنجی، عضو سابق شورای اطلاع‌رسانی دولت ابراهیم رئیسی، در توئیتی از تجهیز ۱۲ بیمارستان در اندونزی توسط دولت جمهوری اسلامی خبر داده و تمجید کرده بود.

پیشتر نیز اخباری مبنی بر عدم ایمنی ساختمان این بیمارستان در برخی رسانه‌های داخلی منتشر شده بود.

در سال‌های اخیر عدم رعایت موارد ایمنی در مراکز درمانی و بهداشتی ایران حادثه‌آفرین هم شده است.

در یکی از این حوادث تیرماه سال ۱۳۹۹ در جریان آتش‌سوزی و انفجار در مرکز درمانی «سینا اطهر» تهران، ۱۹ نفر کشته و دست‌کم ۱۴ نفر مصدوم شدند که علت آن «اتصال برق کولر» در پارکینگ کلینیک این بیمارستان اعلام شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران نیز روز ۱۳ خرداد سال گذشته، یک روز پس از آتش‌سوزی در یکی از بیمارستان‌های تهران درباره ایمن نبودن ۴۰۰ مرکز درمانی در پایتخت هشدار داده بود.

با استفاده از گزارش‌های شبکه‌های اجتماعی،‌ تسنیم و رادیوفردا/ پ. م./ ف. دو.
XS
SM
MD
LG