دو مقام اطلاعاتی پاکستان که نامی از آنها برده نشده است به خبرگزاری آسوشيتدپرس گفته اند که در جریان حملات موشکی جمعه ۱۰ آبان ماه به دو دهکده پاکستان، واقع در نزدیکی مرز افغانستان ۲۹ نفر کشته شده اند.
گزارش های ابتدايی حاکی از آن بود که حمله موشکی به وزيرستان شمالی و جنوبی در شامگاه جمعه ۲۷ نفر کشته داده است. در اين گزارش ها آمده بود که چندين جنگجوی خارجی نيز روز جمعه در این حملات کشته شده اند.
دولت پاکستان تاکنون به طور رسمی به این حملات واکنش نشان نداده است. همچنین دولت آمریکا که در یک سال گذشته حملاتی را علیه گروه های تروریستی نزدیک به طالبان در خاک پاکستان انجام داده است هم تاکنون واکنشی به این خبر نشان نداده است.
با این حال، با توجه به نوع حمله و فناوری به کار رفته در آن، رسانه های پاکستان این حمله را به ارتش آمریکا نسبت داده اند.
همچنین به گزارش آسوشیتدپرس، در هفته های گذشته، شمار پروازهای هواپيماهای بدون سرنشين آمریکا که مناطق مشکوک به حضور نيروهای القاعده و طالبان را در خاک پاکستان هدف قرار می دهند، افزايش يافته است.
برپايه برآوردها در ماه اکتبر، دست کم ۹ حمله موشکی در خاک پاکستان صورت گرفته است.
وزارت امورخارجه پاکستان روز چهارشنبه اعلام کرد که به دليل حمله های موشکی ايالات متحده به خاک پاکستان، اسلام آباد مراتب «شديد» اعتراض خود را به سفير آمريکا ابلاغ کرده است.
در بيانيه وزارت امورخارجه پاکستان آمده بود که اين وزارتخانه با احضار «ان پترسون» سفير ايالات متحده، به وی گفته است که اين حمله ها حاکميت ملی پاکستان را نقض می کند و بايد بی درنگ متوقف شود.
وزارت امورخارجه پاکستان همچنین گفته که اسلام آباد به سفير ايالات متحده يادآور شده است که اين گونه حمله ها افزون بر اينکه به کشته شدن غيرنظاميان می انجامد، موضع اين کشور را در مبارزه با تروريسم در ميان افکار عمومی را تضعيف می کند.
اعتراض وزارت خارجه پاکستان به واشينگتن سه روز پس از يک حمله موشکی به منطقه ای در وزيرستان جنوبی که به مرگ ۲۰ نفر انجاميد صورت گرفت.
به تازگی پارلمان پاکستان با صدور قطعنامه ای هرگونه حمله به خاک اين کشور از سوی نيروهای خارجی را محکوم کرد.
نمايندگان پارلمان پاکستان در اين قطعنامه از دولت اين کشور خواسته اند که در راهبرد امنيت ملی پاکستان بازنگری کرده و خواستار آن شدند که دولت در حفظ حاکميت و تماميت ارضی اين کشور تلاش کند.
وزارت امورخارجه پاکستان اعلام کرده است که نسخه ای از قطعنامه پارلمان را به وزارت دفاع آمريکا، پنتاگون، فرستاده است.
نيروهای آمريکايی و ناتو که در افغانستان حضور دارند بارها نسبت به استفاده شورسيان طالبان از خاک پاکستان برای حمله به خاک افغانستان ابراز نگرانی کرده اند.
احضار سفير آمريکا به وزارت امورخارجه پاکستان، مقارن است با اعتراض رسمی دمشق به واشينگتن به دليل حمله بالگردهای منتسب به آمريکا، به روستايی در اين کشور که به گفته سوریه موجب مرگ هشت نفر شده است.