یک ویدئوی دیگر هم که از اعتراضها در اراک منتشر شده، نشان میدهد که معترضان با حضور در مقابل یکی از پایگاههای بسیج و با شعارهای «مرگ بر خامنهای» تابلوی این پایگاه را پاره میکنند. ایسنا در مورد اراک هم مدعی شده بود که «تعدادی با تجمع در خیابان شهید بهشتی این شهر، شعارهایی سر میدادند. البته مأموران نیروی انتظامی در طول مسیر برای کنترل اوضاع حضور داشتند».
یک ویدئوی منتشر شده در شبکههای اجتماعی هجوم معترضان با مواد آتشزا به قرارگاه امام سجاد سپاه در استان هرمزگان را نشان میدهد. در مورد تجمعات بندرعباس، ایسنا پیشتر مدعی شده بود که برخی با «تجمع در میدان شهربانی» سبب «اختلال در رفتوآمد شهروندان» شدند و «در این تجمع بین نیروهای انتظامی و تجمعکنندگان درگیری رخ نداد».
در روزهای جمعه و شنبه با گسترش اعتراضها، شماری از سیاستمداران آمریکایی از معترضان در ایران حمایت کردهاند. روز جمعه سناتور تام کاتن بیانیهای صادر کرد و خواستار حمایت از مردم ایران شد.
شامگاه جمعه پل رایان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، بر اهمیت حمایت از اعتراضهای مسالمتآمیز در ایران انگشت گذاشت و تصریح کرد که این اعتراضها نتیجه رفتار رژیم تهران است که »به جای حل مشکلات شهروندان بر حمایت از سازمانهای تروریستی متمرکز شده است».
پس از آن وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای خواستار حمایت جهانی از مطالبات مردم ایران شد. کاخ سفید و رئیسجمهور آمریکا هم در بیانیههایی بر این نکته تأکید کردند که شهروندان معترض در ایران از فساد حکومت به ستوه آمدهاند.
آقای ترامپ روز شنبه هم بخشهایی از سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل را بازنشر داد که تأکید میکند رهبران ایران از مردم خود بیش از قدرت نظامی آمریکا میترسند و رژیمهای سرکوبگر برای همیشه تحمل نمیشوند.
در گزارشی که در ساعات پایانی روز شنبه در خبرگزاری ایسنا منتشر شده، به شکلگیری تجمعاتی در شهرهای کرج، شیراز، اهواز، بندرعباس، کرمان، اردبیل، همدان، اراک، سمنان، زنجان، و نیز شهرهای بهشهر، آمل، و تنکابن در استان مازندران اذعان شده، اما این خبرگزاری مدعی شده که حاضران در این تجمعات تعدادی اندک بودند که با دخالت نیروی انتظامی متفرق شدند.
این در حالی است که تصاویر مخابره شده توسط شهروندان روزنامهنگار در شبکههای اجتماعی حاکی است که دامنه اعتراضها در روز شنبه به شمار بیشتری از شهرهای گسترش یافته و در بسیاری از شهرها شمار قابل توجهی از شهروندان در تجمعات اعتراضی حاضر بودهاند.
همچنین گزارشها حاکی از برخورد خشونتآمیز نیروهای امنیتی با معترضان در برخی شهرهای ایران است و از جمله تأیید شده که دو نفر به ضرب گلوله کشته شدهاند، و دست کم پنج تن نیز به بیمارستان منتقل شدهاند.
رسانههای رسمی و نیمهرسمی جمهوری اسلامی از زمان شکلگیری اعتراضها از روز دوشنبه در این مورد اطلاعرسانی نکردند و از نیمروز شنبه شماری از این رسانهها مدعی تخریب اموال عمومی توسط شماری از معترضان شدند.
در حالی که در شبکههای اجتماعی تصاویر و گزارشهایی از «تصرف و به آتش کشیدن» دادگستری کرج منتشر شده بود، خبرگزاری ایلنا به نقل از یک مقام مطبع در استانداری البرز مدعی شده که هیچ آسیبی به این ساختمان نرسیده و تصاویر منتشر شده مربوط به دادگستری کرج نیست.
دو خبرگزاری ایسنا و ایلنا در ساعات پایانی شنبهشب، ۹ دی، اظهارات فرمانده قرارگاه ثارالله را منتشر کردند که مدعی است امنیت به طور کامل در تهران برقرار است و «تخریبکنندگان اموال بیتالمال شناسایی شدهاند».
سرتیپ پاسدار محمد کوثری همچنین هشدار داده که «کسانی که امروز به خیابان آمدند باید در مقابل مردم پاسخگو باشند».
این فرمانده سپاه همچنین به ایلنا گفته است که «بسیج از بعدازظهر جمعه به کمک نیروی انتظامی آمده و امنیت در سطح شهر تهران برقرار شده است».
رسانههای رسمی جمهوری اسلامی تا روز شنبه از اعلامرسانی و پوشش اعتراضهای چند روزه در شهرهای مختلف ایران خودداری کردند اما در شامگاه روز شنبه برخی رسانههای وابسته به مراکز امنیتی مدعی شدند که شماری با حضور در خیابانهای شهر اقدام به «تخریب اموال عمومی» کردهاند.
تجمعهای اعتراضی که از روز پنجشنبه در برخی شهرهای ایران و در اعتراض به گرانی شکل گرفت اما رفته رفته با برگزاری تجمعات مشابه در شهرهای دیگر ایران، اعتراضها به سیاستهای حکومتی و نیز شعارهایی علیه رهبر و مقامهای جمهوری اسلامی گسترش یافت.
خبرگزاری ایلنا در واپسین دقایق شامگاه شنبه ۹ دی، تأیید کرده است که اینترنت اپراتورهای همراه اول و ایرانسل قطع شده است. پیشتر برخی کاربران اینترنتی در ایران از قطع اینترنت موبایل خبر داده بودند.
ایلنا در عین حال گزارش کرده که از ساعت ۲۳ روز شنبه بیشتر دستگاههای پرداخت در محل (پوز) از دسترس خارج شده و عملاً امکان هرگونه پرداخت و خرید شارژ اپراتورهای تلفن همراه میسر نیست.
این خبرگزاری میگوید که اپلیکیشنها و شمارههای مربوط به خرید اینترنتی یا نقل و انتقالات بانکی نیز از دسترس خارج شدهاند.
گزارشهای رسیده حاکی است که شهرستان تنکابن، هم شامگاه شنبه ۹ دی صحنه تجمع اعتراضی بوده است. برخی کاربران شبکههای اجتماعی همچنین از درگیری میان معترضان و «نیروهای بسیجی» در این شهر خبر میدهند.
از جمله شعارهایی که در این تجمع اعتراضی به گوش میرسد شعار «مرگ بر دیکتاتور» است.
برخی از کاربران اینترنت در ایران از قطع اینترنت اپراتور همراه اول خبر میدهند. شماری از کاربران توئیتر همچنین خبر دادهاند که اینترنت اپراتورهای ایرانسل و رایتل نیز قطع شده است.
یک شنونده رادیو فردا نیز به ما خبر داده است که اینترنت همراه اول در تهران قطع است اما خدمات اینترنت خانگی همچنان برقرار است.
کاربری فیلمی با عنوان اعتراض در زنجان، چهارراه انقلاب و فرار ماموران انتظامی منتشر کرده است.