محمود احمدینژاد، رئیسجمهوری سابق ایران، حسن خجسته باقرزاده، برادر همسر رهبر جمهوری اسلامی، را متهم کرد که قصد سفر به اسرائیل را داشت اما پس از نشت این خبر، از ستمش به عنوان رئیس رادیو عزل شد.
حسن خجسته هفته پیش در توئیتی به تحریم انتخابات ریاستجمهوری از سوی آقای احمدینژاد واکنش تندی نشان داده و او را «حرامی» خوانده بود. او نوشته بود: «اگر شهید عزیز ما فرمود جمهوری اسلامی حرم است، حرامیان این حرم با انتخابات شناخته شدند: آنکه گفت رای نمیدهم و از کسی حمایت نمیکنم».
رئیسجمهوری سابق ایران روز یکشنبه ۳۰ خرداد در یادداشتی که کانالهای خبری «دولت بهار» آن را منتشر کردهاند، نوشت: حسن خجسته «ظاهرا فراموش کرده است که به مدت دو هفته، به اتفاق خانوادهاش، مهمان یک شرکت اسرائیلی در هند بوده است و قرار میشود در سفر بعدی، از طریق ترکیه به تلآویو برود».
آقای احمدینژاد افزوده است: «پس از اطلاع اینجانب به عنوان رئیسجمهوری از این ماجرا و دستور جلوگیری از سفر به اسرائیل و نجات وی از این رسوایی و منجلاب، از ریاست رادیو عزل شد».
او گفته است: «لیکن بنا به مصالحی» به پرونده برادر همسر رهبر جمهوری اسلامی رسیدگی نشد.
رئیسجمهوری سابق ایران در پایان از آقای خجسته پرسیده است: «حالا حرامی کیه؟!»
ایران و اسرائیل از زمان انقلاب بهمن ۵۷ رابطه بسیار خصمانهای با یکدیگر دارند که در سالهای اخیر بهدلیل برنامه هستهای و موشکی جمهوری اسلامی و همچنین حمایت نظامی تهران از رژیم سوریه، تنشهای میان دو کشور به اوج خود رسیده است. اسرائیل از سوی جمهوری اسلامی متهم شده که در خرابکاریها و ترور دانشمندان هستهای دست داشته است.
حسن خجسته در حدفاصل سالهای ۱۳۷۷ تا ۱۳۹۳ جزو معاونان صداوسیما بود و در حال حاضر در دانشگاه صداوسیما مشغول تدریس است.
نزدیکان وی نیز در نظام جمهوری اسلامی سمتهای مختلفی دارند. کمیل خجسته، فرزند او، مدیرعامل موسسه «تبیان» است. این موسسه عظیم رسانهای وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، از نهادهای زیرمجموعه رهبر جمهوری اسلامی محسوب میشود. بر اساس برخی گزارشها دیگر فرزند حسن خجسته، محمد نام دارد و مدیر وبسایت خامنهای است. فرشاد مهدیپور، داماد حسن خجسته، نیز مدیرمسئول روزنامه «صبحنو» است.
آقای احمدینژاد که در چهار سال اول ریاستجمهوری خود به شدت مورد حمایت علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، و بسیاری از نهادهای حکومتی بود از سال ۸۹ و بهدنبال بروز اختلافاتی با وی بر سر اسفندیار رحیم مشایی، یار نزدیک خود، و همچنین قهر ۱۱ روزه و خانهنشینی در واکنش به بازگشت حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات، مورد خشم اصولگرایان قرار گرفت.
او که در دو انتخابات ریاستجمهوری ۹۲ و ۱۴۰۰ نامزد شده بود از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
آقای احمدینژاد در روزهای گذشته در مصاحبه با رسانههای مختلف خارجی و همچنین در کلابهاوس تاکید کرده بود که در انتخابات روز ۲۸ خرداد رای نمیدهد و از هیچ نامزدی هم حمایت نخواهد کرد.
او اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است که اعضای آن را شخص علی خامنهای منصوب میکند.