احمدرضا رادان، رئیس مرکز مطالعات راهبردی نیروی انتظامی، میگوید که «بزرگنمایی بیش از حد» اسیدپاشیهای اصفهان، بدتر از «قضیه» اسیدپاشی بوده و مورد «سوءاستفاده دشمنان» قرار گرفتهاست.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، احمدرضا رادان روز یکشنبه ۱۱ آبان گفت که دستگاههای امنیتی کشور «با دقت و سرعت لازم» اسیدپاشیهای اصفهان را بررسی و به زودی عاملان این حادثه را دستگیر میکنند.
وی اضافه کرد: «یک موضوع بدتر در این قضیه وجود داشت و آن هم بزرگنمایی بیش از حد بود که مورد سوءاستفاده دشمنان قرار گرفت.»
در هفتههای گذشته تعدادی از مسئولان ایران نسبت به نحوه انعکاس اخبار اسیدپاشی در رسانههای ایران و همچنین مرتبط دانستن این حوادث با «امر به معروف و نهی از منکر» انتقاد کردهاند.
با وجود عدم بازداشت عامل یا عوامل اسیدپاشی در اصفهان، برخی مقامات جمهوری اسلامی با قاطعیت تاکید میکنند که اسیدپاشیهای اخیر ارتباطی با موضوع حجاب و «امر به معروف و نهی از منکر» ندارد.
محمدحسن ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس ایران، روز شنبه ۱۰ آبان گفتهاست: «بررسیها نشان میدهد اسیدپاشی در اصفهان یک اقدام سازمانیافته تیمی نبوده و از سوی فردی که ضدیت و معاندت با نظام اسلامی و ارزشهای اسلامی داشته، انجام گرفتهاست.»
به گزارش خبرگزاری ایرنا وی درعین حال تصریح کرد: «بنابراین شناسایی این موضوع زمانبر بوده و قوای سهگانه نیز شناسایی مجرم یا مجرمان را در دستور کار خود قرار دادهاند.»
صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضاییه ایران، ۴ آبان ضمن انتقاد از مرتبط دانستن اسیدپاشیهای اصفهان با «امر به معروف» گفته بود: «برای برخی از رسانههای داخلی متاسفم که این کار را انجام میدهند».
روز جمعه ۹ آبان برخی از ائمه جمعه در ایران، اسیدپاشیها را «توطئه دشمن» برای تخریب طرح حمایت از «آمران به معروف و ناهیان از منکر» خوانده و خواستار مجازات عاملان اسیدپاشیها و همچنین رسانههایی شده بودند که اسیدپاشیها را به طرح امر به معروف و نهی از منکر نسبت دادهاند.
اکبرهاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، روز یکشنبه ۱۱ آبان «اعمال زشت» افرادی را که امنیت روانی جامعه را برهم میزنند، نکوهش کرد.
به گزارش وبسایت آقای هاشمی رفسنجانی، وی گفت: «امیدواریم کسانی که سلامت یک انسان و به خصوص یک زن را برای همیشه از وی میگیرند، شناسایی و به سزای اعمال خود برسند.»
به گزارش خبرگزاری ایرنا روز شنبه دهم آبان، میثم جهانیپور، قهرمان رزمیکار استان البرز، یکی از مدالهای طلای خود را که در مسابقههای جهانی هنرهای رزمی ۲۰۱۴ در شهر استانبول ترکیه کسب کرده بود، به سهیلا جورکش، از «قربانیان» اسیدپاشی اصفهان اهدا کردهاست.
روز ۵ آبان نیز مهتاب کرامتی، حمید فرخنژاد، جعفر پناهی و محسن امیریوسفی، از سینماگران مشهور ایران، با حضور در بیمارستان با سهیلا جورکش دیدار کرده بودند.
سهیلا جورکش در اثر اسیدپاشی، بینایی چشم راست خود را از دست داده و چشم چپ او نیز کمبینا شدهاست.