لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ تهران ۰۵:۴۸

رویدادهای مرتبط با انتخابات ایران تا روز رای‌گیری

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران، روز جمعه ۲۹ اردیبهشت، همزمان با انتخابات شوراهای شهر و روستا برگزار می‌شود. پوشش لحظه به لحظه خبرهای مرتبط با این رویداد را با رادیو فردا دنبال کنید.

۲۰:۰۰ ۲۱.۲.۱۳۹۶

ابراهیم رئیسی، یکی از نامزدهای اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری، با انتقاد از اجرایی شدن سند ۲۰۳۰، گفته است: «این سند، مثل رونمایی از حقوق شهروندی است و با سند ملی و بومی و مصوب ما مغایرت دارد.»

او پنجشنبه شب، ۲۱ اردیبهشت، در جمع فرهنگیان حامی خود در در مجتمع فرهنگی سرچشمه تهران، افزوده: « حقوق شهروندی یعنی اینکه یک بیکار از بیکاری خجالت نکشد. یعنی شهروندی که در سفره غذا ندارد، غذا داشته باشد و وقتی یک فرهنگی می‌خواهد دخترش را عروس کند، برای تهیه جهیزیه دچار مشکل نباشد. امروز میدان، میدان حرف نیست. امروز نوبت اقدام و عمل است.»

۱۷:۴۹ ۲۱.۲.۱۳۹۶

عضو فراکسیون روحانیت مجلس دهم گفته است که شبیه‌سازی ابراهیم رئیسی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با ابراهیم پیامبر «کار نامعقول و بی‌نتیجه‌ای» است. همزمان خانواده محمد بهشتی، نخستین رئیس دیوان عالی ایران پس از انقلاب، نسبت به آنچه «سوءاستفاده از نام و تصویر این شهید محراب توسط یکی از نامزدهای ریاست جمهوری»، خوانده‌اند، اعتراض کرده‌اند.

حامیان و اعضای ستاد ابراهیم رئیسی، در تبلیغات انتخاباتی این نامزد اصولگرا، او را سمبلی از محمد بهشتی می‌دانند و در همایش‌های حامیان آقای رئیسی با شعارهایی مثل « ایراهیم بت‌شکن، بت فسادو بشکن» از این نامزد جمنا استقبال می‌شود.

عبدالحمید خدری، نماینده بوشهر درباره نام ستاد مردمی ابراهیم رئیسی، که «سلام بر ابراهیم» است، گفت: این شبیه‌سازی‌ها و تندروی ها عاقبت خوبی ندارد. ما تجربه این کار را داریم. آقای احمدی‌نژاد را رجایی کرده بودند.

او افزود: آقای رئیسی بسیار انسان محترمی است ولی شاید خود او هم راضی نباشد که به پیامبری تشبیه شود. یک سری حرکات نامعقول است و فکر می‌کنم آینده خوبی ندارد.

خانواده آقای بهشتی نیز در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه « آفت این انقلاب اسلامى آن است که دچار بازیگرانى باشد که اسلام و انقلاب و هر چیزى را دکان کنند؛ دکان قدرت، دکان ثروت، دکان شهرت و دکان ریاست!»، خواستار پایان دادن به این روند شده‌اند.

۱۶:۵۲ ۲۱.۲.۱۳۹۶

محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور سابق ایران و نامزد رد صلاحیت شده فعلی انتخابات، با تاکیدی چندباره بر این که از هیچ نامزدی حمایت نمی‌کند چنین نظر داد که پیروزی هیچ یک از نامزدهای این انتخابات برای آینده ایران «تفاوتی ندارد».

آقای احمدی‌نژاد در یک سخنرانی که ویدئوی آن روز پنج‌شنبه، ۲۱ اردیبهشت، در کانال تلگرامی «دولت بهار» منتشر شد گفت که از طرف هواداران خود «خیلی تحت فشار» است تا با نامزدهایی که مدعی شده‌اند حمایت او را دارند «برخورد قاطع» کرده و نام آنان را اعلام کند.

۱۶:۵۱ ۲۱.۲.۱۳۹۶

فرداکاتور،نگاه مانا نیستانی به مناظره اول

۱۶:۴۹ ۲۱.۲.۱۳۹۶

رئیس و دبیر هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا در استان هرمزگان و اعضای هیئت نظارت شهرستان بندرعباس از سمت خود استعفا کردند.

خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا روز پنج‌شنبه، ۲۱ اردیبهشت، علت این استعفای دسته‌جمعی را اعتراض به تائید صلاحیت شش نامزد ردصلاحیت شده شورای شهر بندرعباس از سوی هیئت عالی نظارت بر انتخابات اعلام کرد.

۱۳:۵۰ ۲۱.۲.۱۳۹۶

همزمان با انتشار گزارش‌هایی مبنی بر «اعمال نظر» نهادهای امنیتی و دادگستری با هدف رد صلاحیت زندانیان سیاسی سابق، سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها خبر داد که ۳۰ نامزد انتخابات پس از ارائه فهرستی از سوی دادستانی رد صلاحیت شده‌اند.

۰۹:۲۸ ۲۱.۲.۱۳۹۶
لینک مستقیم

۰۹:۱۷ ۲۱.۲.۱۳۹۶

ابراهیم رئیسی نامزد اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری ایران بر ضرورت اسلامی شدن دانشگاهها تاکید کرد.

آقای رئیسی که در برنامه رادیو معارف حاضر شده بود،اسلامی شدن دانشگاهها را دغدغه اصلی آیت الله خمینی خواند و گفت که سندی هم به همین منظور تهیه شده است.

این کاندیدای جریان اصولگرا،با بیان اینکه "دانشگاه‌ها، انگیزه بسیاری برای اسلامی شدن دارند"، تشکل‌های دانشجویی و اساتید را برای اسلامی شدن دانشگاه‌ها فراخواند.

۰۹:۱۶ ۲۱.۲.۱۳۹۶

رضا پهلوی، فرزند آخرین شاه ایران، در بیانیه تازه‌ای به مناسبت انتخابات سال ۱۳۹۶، حکومت جمهوری اسلامی را متهم کرد که برای «بقای استبداد» در ایران «دوری تازه از کلاه‌برداری انتخاباتی سابقه‌دار خود» را برگزار می‌کند و از مردم ایران خواست تا در این ارتباط «دست رد به سینه» جمهوری اسلامی بزنند.

۰۹:۱۵ ۲۱.۲.۱۳۹۶

پنجاه اقتصاد دان ایران،با انتشار بیانیه‌ای ، پیروزی رقبای حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری را باعث تشدید معضلات اقتصاد کنونی کشور و افزایش نابرابری میان فقرا و اغنیا خواندند.

این پنجاه تن که در میانشان اساتید منتقد دولت یازدهم نیز به چشم می خورد، یکدست شدن فضای سیاسی کشور را باعث ازمیان رفتن منتقدین، فساد اقتصادی ،رشد تورم، رکود گسترده و نابرابری اجتماعی دانسته اند.

از نظر این اقتصاددانان، با توجه به شباهت برنامه‌های اقتصادی رقبای آقای روحانی به دولت محمود احمدی نژاد، پیامد به قدرت رسیدن احتمالی آنان، رشد آسیبهای اجتماعی و افزایش اشکال مختلف ناامنی است.

اقتصاددانان سرشناسی چون محسن رنانی، حسین راغفر، فرشاد مومنی و محمد حسین شریف زادگان در میان امضا کنندگان به چشم می خورد.

بیشتر

XS
SM
MD
LG