حسينعلی اميری، قائم مقام وزير کشور ایران، چهارشنبه اعلام کرد که در پی حمله گروهی از موتورسواران به علی مطهری در شيراز، وزارت کشور، استاندار فارس را به تهران فراخوانده است.
به گفته این مقام دولتی، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزير کشور، دستور داده است «هر چه سريع تر» با عوامل اين رويداد «برخورد قانونی» صورت گيرد.
علی مطهری، نماينده اصولگرای مجلس که برای سخنرانی به شيراز رفته بود، روز سهشنبه پس از خروج از فرودگاه مورد حمله عدهای موتورسوار قرار گرفت که شيشههای خودروی حامل او را شکستند و مانع از رفتن او به سوی دانشگاه شيراز شدند.
آقای مطهری در نامهای که پس از اين رويداد نوشت، از عملکرد نيروهای دولتی در استان فارس انتقاد کرد و چنين رويدادهايی را «نتيجه بده - بستان در معرفی وزير کشور» توصيف کرد.
در همین رابطه، احمد توکلی، نماینده مجلس در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «مسئولان اجرايی استان نيز بايد نسبت به تعلل احتمالی مورد بازخواست قرار گيرند.»
او از مسئولان امنیتی شیراز به شدت انتقاد کرد و گفت: «علاوه بر مجازات عاملان اين ناامنی، اينکه چند ده نفر با موتور و خودرو در فرودگاه اجتماع کنند و ما تصور کنيم مسئولان امنيتی شيراز از تجمع و قصد فاسد اين تجمعکنندگان بيخبر بودهاند، نهايت ناتواني و عجز از انجام وظيفه آنان را نشان ميدهد و اگر ميدانستند( که اين فرضيه محتملتر است)، بخش حفاظت داخلي دستگاههاي امنيتی نيز بايد به موضوع ورود کنند و مسئولان قاصر و يا مقصر نيز تحت تعقيب قرار گرفته و مجازات شوند.»
پیام استاندار فارس به مطهری
استاندار فارس نيز روز سهشنبه ۱۹ اسفند، درباره حمله به آقای مطهری گفت: «به حتم کسانی که اين اتفاقات را رقم زدهاند، اشخاص عادی نبودند».
محمد احمدی در عين حال گفت که استانداری فارس از طريق فرماندار جهرم که رابطه دوستی با آقای مطهری دارد، از او خواسته بود که برای سخنرانی به شيراز نيايد و اين سفر را با چند روز تاخير انجام دهد.
وی اضافه کرد: «همين گروه میخواستند به آقای يونسی هم هنگام ورود به شيراز حمله کنند، اما پيشبينی و جلوگيری شد».
استاندار فارس تصريح کرد: «اگر آقای مطهری به محل سخنرانی میرسيد با توجه به جوی که در آنجا به واسطه حضور افراد مخالفش حاکم بود، امکان بروز حوادث بسيار ناگوارتری وجود داشت».
پيش از اين نيز درخواست آقای مطهری برای رفع حصر ميرحسين موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد معترض به نتيجه انتخابات رياست جمهوری سال ۸۸، بارها اعتراض حاميان آيتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ايران، را سبب شده است.
از جمله روز ۲۱ دی، «حمله» برخی از نمايندگان مجلس به علی مطهری، نماينده تهران، و درگيری فيزيکی پس از درخواست دوباره او برای رفع حصر ميرحسين موسوی و مهدی کروبی در نطق مياندستور، باعث تعطيلی موقت جلسه علنی مجلس شد.