مصطفی میرسلیم روز جمعه بیانیه حزب خود یعنی موتلفه اسلامی درباره انصراف او از نامزدی انتخابات را «اشتباه» توصیف کرد.
پس از آن که حزب مؤتلفه اسلامی شامگاه چهارشنبه گذشته در اطلاعیهای اعلام کرد که با انصراف آقای میرسلیم از نامزدی، از ابراهیم رئیسی حمایت میکند، آقای میرسلیم در بیانیهای انصراف خود از کاندیداتوری را تکذیب کرد.
حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت در دولت حسن روحانی، با لباس جراحی به پای صندوق رای رفت:
عکس از برگه رای یک حامی دیگر محمود احمدینژاد که صبح جمعه نام او را به جای نام یکی از نامزدهای انتخابات بر بر گه نوشت:
محمد خاتمی، رئیس جمهور سابق ایران و از حامیان اصلی حسن روحانی، در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری روز جمعه رای خود را به صندوق انداخت.
یکی از عکسهایی که وبسایت نزدیک به محمود احمدینژاد، دولت بهار، از برگه رای یکی از حامیان آقای احمدینژاد منتشر کرد:
کانال تلگرامی دولت بهار، نزدیک به محمود احمدینژاد، روز جمعه اعلام کرد که پس از تذکر دادستانی تهران عکسهای مربوط به رای عدهای از مردم به آقای احمدینژاد را حذف کرده است.
ساعتی پیشتر وبسایت «دولت بهار» عکس تعدادی از حامیان آقای احمدینژاد را منتشر کرده بود که به او رای داده و عکس برگه رای خود را منتشر کرده بودند.
محمود احمدینژاد، رئیس جمهور سابق، و حمید بقایی، معاون سابق او، با حکم رد صلاحیت شورای نگهبان از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری بازماندند.
ابراهیم رئیسی، نامزد اصولگرایان و رقیب اصلی حسن روحانی در انتخابات، پس از آقای روحانی و مصطفی هاشمی طبا، دیگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری، رای خود را به صندوق انداخت.
مولوی عبدالحمید، روحانی سرشناس اهل سنت، صبح روز جمعه، ۲۹ اردیبهشت، رای خود را به صندوق انداخت. این روحانی اهل سنت قبلا از حسن روحانی اعلام حمایت کرده بود.
محمد محمودی شاهنشین، رئیس هیئت نظارت مرکزی انتخابات شوراهای شهر و روستا، گفته است: پس از شمارش صندوقهای ریاست جمهوری، شمارش انتخابات شوراها آغاز میشود. به گفته او نتیجه در صندوقهای الکترونیکی «تا دو ساعت بعد از پایان رای گیری مشخص میشود... و تا روز آینده به غیر از تهران، نتایج کلانشهرها اعلام میشود. اما تهران غیرقابل پیشبینی است و شاید تا دو روز به طول بینجامد».
شورای نگهبان میگوید اگر رای اشتباها در صندوق دیگری انداخته شود -برای نمونه رای ریاستجمهوری در صندوق شوراها- «آن آرا هم شمارش میشوند».