لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ تهران ۰۹:۵۸

اجماع اصلاح طلبان و اختلاف اصولگرايان در اهواز


با توجه به وضعيت امنيتی سال گذشته و ناآرامی های قومی، صلاحيت هيچ يک از نامزدهای دارای گرايش های قومی در استان خوزستان تاييد نشده است.
با توجه به وضعيت امنيتی سال گذشته و ناآرامی های قومی، صلاحيت هيچ يک از نامزدهای دارای گرايش های قومی در استان خوزستان تاييد نشده است.

در حالی که قرار است انتخابات سومين دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و چهارمين دوره مجلس خبرگان رهبری به طور همزمان در روز ۲۴ آذرماه برگزار شود، تلاش جناح ها و گروه های سياسی مختلف برای جلب حمايت مردم همچنان در نقاط مختلف ايران ادامه دارد.


در عين حال، قرار است همزمان، انتخابات ميان دوره ای مجلس هفتم در چند استان ايران برگزار شود.


گروه های اصلاح طلب جمهوری اسلامی، نيروهای هوادار دولت محمود احمدی نژاد و برخی نامزدهای مستقل که توانسته اند از صافی تاييد صلاحيت بگذرند، دراين انتخابات با يکديگر به رقابت خواهند پرداخت.


اگرچه، عمده نگاه ها به نتيجه رقابت ها در تهران دوخته شده، جايی که شماری از چهره های سرشناس سياسی به رقابت با يکديگر برخاسته اند، اما شهرها و استان های مختلف ايران نيز، به درجات مختلف شاهد رقابت های انتخاباتی هستند.


مجتبی گهستونی، روزنامه نگار در اهواز در گفت و گو با راديو فردا گفت: بر خلاف برخی تحليل ها و حدس و گمان ها، نيروهای اصلاح طلب در اين شهر موفق به ارايه يک فهرست مشترک و واحد شده اند.



به گفته وی، اصلاح طلبان به رغم وابستگی به تشکل های مختلف، برای پيروزی در انتخابات شورای اسلامی اهواز، ليستی واحد از نامزدهايی که صلاحيت آنان تاييد شده، ارايه کرده اند.


آقای گهستونی افزود: اصلاح طلبان در حالی بر سر يک فهرست مشترک به توافق رسيده اند که نيروهای اصولگرای نزديک به دولت، دو ليست مختلف برای اين انتخابات ارايه کرده اند.


به گفته وی، اين دو ليست با دو نام نزديک به هم، «رايحه خوش خدمت» و «رايحه خدمت» منتشر شده اند و هر دو ليست دارای چند نامزد مشترک هستند.



آقای گهستونی گفت: با وجود آنکه ستادهای انتخاباتی اصولگرايان، اختلافات کوچک را دليل ارايه دو فهرست متفاوت عنوان کرده اند، اما ناظران معتقدند که اختلافات بين اصولگرايان قابل توجه است و می تواند بر موفقيت آنان در انتخابات تاثيری منفی برجای گذارد.


وی افزود: در اين انتخابات علاوه بر سه فهرست جناحی، چند نامزد مستقل نيز حضور دارند.


به گفته آقای گهستونی، با توجه به وضعيت امنيتی سال گذشته و ناآرامی های قومی، صلاحيت هيچ يک از نامزدهای دارای گرايش های قومی برای شرکت در رقابت های انتخاباتی شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان خوزستان تاييد نشده است.


وی همچنين درباره انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت در دوره های قبل تمامی نامزدهای مجلس خبرگان رهبری در استان خوزستان از محافظه کاران سنتی بودند و در اين دوره نيز همين وضعيت به چشم می خورد.


گهستونی در ادامه گفت و گو با راديو فردا خاطرنشان کرد: برگزاری همزمان انتخابات مجلس خبرگان رهبری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و ميان دوره ای مجلس موجب نوعی سردرگمی و در هم ريختگی، حتی در فهرست ها و پوسترهای تبليغانی شده است.


XS
SM
MD
LG