حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه، روز چهارشنبه سوم خرداد، از امیر تتلو به عنوان فردی با «سابقه خاص» نام برد که پس از «توبه» تصمیم گرفت از نامزدی ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کند.
او به سایت انتخاب گفت که حمایت تتلو از ابراهیم رئیسی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری منجر به افزایش آرای این نامزد اصولگرایان شد.
آقای ترقی افزود: تتلو با اعلام حمایت از ابراهیم رئیسی میخواست «جبران مافات» کند و «خودش به سمت» رئیسی آمد٬ «نه اینکه او را آورده باشند.»
این عضو موتلفه اضافه کرد که تتلو «خود اصرار داشت که رئیسی را ببیند و ایشان هم نمیخواست دست رد به سینه اش بزند، به لحاظ اخلاقی هم درست نبود.»
آنطور که ترقی گفته ابراهیم رئیسی در انتخابات نیازی به تتلو و «گدایی رای» نداشت و «میزان رایی که {تتلو برای رئیسی} جذب کرده بیشتر از رای ریزش پیدا کرده، است.»
امیرحسین مقصودلو، ملقب به «تتلو» یکی از خوانندگان «زیرزمینی» جنجالی در ایران است که در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در اقدامی غیرمنتظره ضمن دیدار با ابراهیم رئیسی، از نامزدی وی در این دوره از انتخابات حمایت کرد.
تصمیم انتخاباتی این خواننده جنجالی که چند بار از سوی مقامهای قضایی بازداشت شده بود٬ بازتابهای فراوانی در جامعه ایران داشت و به توصیف گروهی، حتی منجر به ریزش رای ابراهیم رئیسی در میان نیروهای مذهبی و محافظهکار شد.
تتلو با داشتن میلیونها طرفدار در ایران یکی از پرطرفدارترین شخصیتهای ایرانی در فضای مجازی محسوب میشود.
طرفداران تتلو که اکثر آنها را نوجوانان تشکیل میدهند پیشتر در شهریور سال گذشته در پی بازداشت این خواننده٬ در صفحه آیتالله علی خامنهای در اینستاگرام، سیلی بیسابقه از کامنتها برای آزادی وی منتشر کرده بودند.
آنها در این کامنتها از «بیگناهی» خواننده محبوب خود نوشته و از رهبر جمهوری اسلامی خواستار آزادی وی شده بودند.
عباس جعفری دولتآبادی٬ دادستان تهران، هم آبان ماه سال گذشته اعلام کرده بود که امیر تتلو به ۱۰ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.
آقای دولتآبادی اتهام وی را «تشویق جوانان به فساد و فحش» و «توهین به قاضی» اعلام کرده بود.
مقامهای انتظامی و قضایی ایران تاکنون بارها با گروههای زیرزمینی برخورد کرده٬ چند خواننده «زیرزمینی» را بازداشت و فعالیت بسیاری از این گروهها را ممنوع یا محدود کردهاند.
در اردیبهشتماه ۱۳۹۱ نیز رئیس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی با تاکید بر غیرقانونی بودن فعالیت گروههای موسیقی بدون مجوز گفته بود که «پلیس با خوانندگان غیرمجاز چه در زیر زمین و چه روی زمین برخورد میکند.»
آبانماه سال ۱۳۸۹ نیز رئیس پلیس تهران از پلمب دو مرکز تهیه و توزیع موسیقیهای زیرزمینی و دستگیری افراد مرتبط با این مراکز خبر داده بود.