۱۸:۵۰
۱۷.۳.۱۳۹۲
سوال: به نظر شما اختلاف بین قوا شخصی است، یا ساختاری و یا حقوقی؟ تا چه اندازه به وحدت قوا پایبندید و تبعیت از قانون در هر شرایطی را بر خود فرض میدانید؟
۱۸:۴۹
۱۷.۳.۱۳۹۲
غلامعلی حداد عادل: این حرف صحیح است... باید امروز هم با این رویکرد جلو برویم... امروز هم اگر به نیروی ملت ایران متکی باشیم و سعی کنیم با نشان دادن یک الگوی اسلامی تقوا و تدبیر از مدیریت، مردم را پشت سر نظام حفظ کنیم، باز هم صحت این گفته ثابت خواهد شد... ما باید قول و فعلمان یکی باشد... مردم اگر بدانند دولتمردان صادقند و الگوی اسلامی هستند، کم نمیآورند.
۱۸:۴۸
۱۷.۳.۱۳۹۲
سوال: خمینی گفت «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند». این جمله امروز در باور شما چگونه است؟
۱۸:۴۷
۱۷.۳.۱۳۹۲
حسن روحانی: نقد برای تبیین و رفع ایراد و اشکال است... با نقد، نوعی ارزیابی صورت میگیرد و ما در سیکل تصحیح امور قرار میگیریم... پیدا کردن اشکال و ارائه راه حل یعنی نقد سازنده ... سیاهنمایی یعنی وقتی نقص کوچکی را بزرگ جلوه دهیم.
۱۸:۴۴
۱۷.۳.۱۳۹۲
سوال: از نظر شما مرز بین سیاهنمایی و نقد چیست؟
۱۸:۴۴
۱۷.۳.۱۳۹۲
محمدرضا عارف: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود... ما باید از طریق دیپلماسی، سطح روابطمان را در دنیا بالا ببریم و از طریق سفرا، پیام فرهنگی خود را به گوش جهانیان برسانیم... از طریق تسهیلات گردشگری باید نخبگان کشورهای دیگر را به ایران بیاوریم... از طریق دیپلماسی فرهنگی، ورزش و هنر میتوانیم پیام صلحمان را منتقل کنیم.
۱۸:۴۲
۱۷.۳.۱۳۹۲
سوال: برنامه عملی دولت شما برای مقابله با ایران هراسی و اسلام هراسی که توسط نظام سلطه القا میشود، چیست؟
۱۸:۴۱
۱۷.۳.۱۳۹۲
محمد غرضی: قبل از هستهای هم تحریمها وجود داشته... این بازیهای سیاسی بر مواضع سیاسی ما اثری ندارد.
۱۸:۳۹
۱۷.۳.۱۳۹۲
سوال: اگر تحریمها به خاطر برنامه هستهای کشورمان است، تحریمهای اعمال شده قبل از چالش هستهای چگونه قابل توضیح است؟
۱۸:۳۹
۱۷.۳.۱۳۹۲
محسن رضایی: ما مسئله سوریه را جدی میگیریم... از طریق سوریه میخواهند به بیداری اسلامی ضربه بزنند... اکنون پای ما به سواحل مدیترانه رسیده است... ما باید از لحاظ فرهنگی و اقتصادی نیز بیداری اسلامی را پیش ببریم.