سازمان بهداشت جهانی از شیوع سریع بیماری دیفتری در یمن خبر داد و اعلام کرد بیش از ۱۳۰۰ مورد بیماری دیفتری در سراسر این کشور جنگزده گزارش شده است.
سازمان بهداشت جهانی روز شنبه ۲۶ اسفند با صدور بیانیهای گفت نزدیک به ۸۰ درصد مبتلایان کودکان و نوجوانان هستند که از میان آنها بیش از ۷۰ نفر جان خود را از دست دادهاند.
در اکتبر سال ۲۰۱۷ نخستین موارد از ابتلا به بیماری عفونی دیفتری در یمن مشاهده شد. دیفتری عامل باکتریایی دارد و به شدت واگیر است. در این بیماری که دستگاه تنفسی با مشکل مواجه میشود.
سازمان بهداشت جهانی روز جمعه اعلام کرده بود که واکسیناسیون کودکان در ۱۱ استان یمن به پایان رسیده است.
۳۰ آذر سال ۱۳۹۶ صلیب سرخ جهانی اعلام کرد شمار موارد مشکوک به وبا در یمن به یک میلیون نفر رسیده است.
از سوی دیگر شورای امنیت روز پنجشنبه از همه گروههای درگیر در یمن خواست، امکان کمکرسانی به مردم جنگزده این کشور را فراهم کنند.
بر پایه برآورد سازمان ملل بیش از ۲۲ میلیون از جمعیت ۲۶ میلیون نفری یمن نیاز مبرم به غذا، دارو و دیگر مایحتاج ضروری دارند.
در بیانیهای که به تأیید ۱۵ عضو شورای امنیت رسیده، نسبت به تأثیر مناقشه یمن بر غیرنظامیان ابراز «نگرانی عمیق» شده است.
مارک لاکاک، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در هشتم اسفندماه نسبت به اوضاع «فاجعهبار» یمن پس از سه سال جنگ هشدار داد.
بیانیه روز پنجشنبه شورای امنیت به ابتکار هلند و سوئد تنظیم شده، و در آن بار دیگر از ائتلاف سعودی و شبهنظامیان حوثی خواسته شده، آتشبس اعلام کنند.
در ششم فروردین سال ۱۳۹۳ ائتلاف سعودی عملیات «توفان قاطعیت» علیه حوثیهای یمن را آغاز کرد.
با این حال پس از سه سال بمبارانهای بیوقفه، حوثیها هنوز صنعا، پایتخت و بندر استراتژیک حدیده را در کنترل خود دارند.
ایران در جنگ یمن از حوثیها حمایت میکند؛ عربستان و آمریکا ایران را متهم کردهاند که به حوثیهای یمن موشک بالیستیک داده است. حوثیها هر از چندگاه به سوی عربستان موشک پرتاب میکنند. ایران این اتهامات را رد کرده است.
خبرگزاری رویترز هفته پیش گزارش داد ائتلاف سعودی و حوثیها از دو ماه پیش در عمان در حال مذاکره برای رسیدن به یک توافق فراگیر برای پایان دادن به جنگ سه ساله در این کشور هستند.