لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ تهران ۲۰:۲۱
۲۱:۴۲ ۱۶.۶.۱۴۰۲

انفجار «مایع در ساک مسافر» اتوبوس همدان-‌کرمانشاه جان یک نوزاد را گرفت

آتش‌سوزی در یک اتوبوس مسافربری بین شهری در جاده همدان ـ کرمانشاه به خاطر انفجار مایعی در ساک یک مسافر، منجر به کشته شدن یک نوزاد شد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس همدان از آتش‌سوزی و خارج شدن کنترل اتوبوس مسافربری یاد شده خبر داد و گفت نوزادی یک ساله در این حادثه جان باخت و ۱۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند. پلیس می‌گوید مایع منجفر شده، در ساک یک مسافر در باربند سقفی اتوبوس قرار داشته است.

این گزارش اشاره‌ای به نام مایع نکرده است. فوریت‌های پزشکی همدان نیز از انتقال چهار نفر از سرنشینان آسیب‌دیده به مراکز درمانی خبر داده است.

روز گذشته نیز یدالله جهان‌تاب، رئیس پلیس راه مازندران از تصادف یک اتوبوس به خاطر «ترمز بریدن» با هشت سواری در محدوده تونل ورسک سوادکوه در مازندران خبر داد و گفت این حادثه پنج فوتی و ۲۵ مجروح برجای گذاشت.

۲۱:۲۲ ۱۶.۶.۱۴۰۲

قوه قضائیه: گزارشی درباره «تعرض» به نازیلا معروفیان اعلام نشده است

به دنبال انتشار یک فایل صوتی از نازیلا معروفیان، روزنامه‌نگار بازداشت‌شده، که در آن از «تعرض جنسی» به خود به دست ماموران در جریان بازداشت اخیرش خبر داده بود، خبرگزاری میزان، ‌وابسته به قوه قضائیه، مدعی شد چنین چیزی صحت ندارد.

میزان روز پنجشنبه ۱۶ شهریور با اشاره به این که از طرف خانم معروفیان و وکیلش شکایتی در این زمینه ثبت نشده است، نوشت: «در زمان پذیرش در زندان نیز هیچ گزارشی مبنی بر خشونت و تعرض به مسئولان زندان اعلام نشده است.»

این خبرگزاری همچنین اعلام کرده که او در ابتدای ورود به زندان «مورد معاینه» قرار گرفته و «هیچ مورد مشکوکی» دیده نشده است.

میزان همچنین مدعی شده این روزنامه‌نگار در ملاقات روز پنجشنبه با رئیس زندان شرایط خود در زندان را «خوب» توصیف کرده است.

این در حالی است که خانم معروفیان تصاویری از آثار ضرب و جرح شدن بعد از بازداشت سوم خود را به دوستی معتمد ارسال کرده بود که نسخه‌ای از آن نیز به دست رادیو فردا رسید.

این روزنامه‌نگار ایرانی روز هشتم شهریور برای چهارمین بار در خانه‌اش بازداشت شد.

۲۰:۴۱ ۱۶.۶.۱۴۰۲

افشاگری یک زندانی سیاسی از وضعیت تکان‌دهنده زندانیان در زندان قزلحصار

سعید ماسوری، زندانی سیاسی که بیست و سومین سال حبس خود را بدون مرخصی سپری می‌کند در نامه‌ای از وضعیت تکان‌دهنده زندان قزلحصار برای زندانیان خبر داده و فاش کرده که آنها از دسترسی به کمترین امکانات محروم هستند.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، آقای ماسوری که در روزهای اخیر از زندان اوین به قزلحصار منتقل شده است، در توصیف این زندان نوشته است: «در اتاقی تقریباً ۹ متری ۱۵-۱۶ نفر را ریخته که حق کمترین اعتراضی را هم ندارند. نه آب، نه غذا، نه تن‌پوش شایسته انسانی.»

او در ادامه خبر داده وضعیت در این زندان به گونه‌ای است که «پرسنل زندان حتی از جا و غذای خود صرفنظر کرده و آن را هم به زندانیان می‌دهند.»

این زندانی سیاسی، قرلحصار را یک «سیاهچاله» خوانده است که به گفته او «به اراده ولی‌فقیه و با حلقه‌بگوشی جنایتکاری مثل اژه‌ای مردم این خاک را از پیر و جوان به داخل آن می‌ریزند و در آتش جنایت خود می‌سوزانند.»

روز ۱۲ شهریورماه، مسئولان قضایی ۱۳ زندانی سیاسی را بدون اعلام قبلی و ارائهٔ دلیل مشخصی از زندان اوین به زندان قزلحصار منتقل کردند.

خبرگزاری هرانا روز ۱۴ شهریور خبر داد که سعید ماسوری و ۱۲ زندانی دیگر در اعتراض به «انتقال از زندان اوین به زندان قزلحصار» و «شرایط نامناسب در زندان» دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

۲۰:۱۰ ۱۶.۶.۱۴۰۲

ابراهیم رئیسی: «ملامت‌ها» نباید روحانیون را از میدان خارج کند

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، روز پنج‌شنبه ۱۶ شهریور در یک سخنرانی برای افراد معمم در خراسان جنوبی خطاب به آنها گفت که «همچنان در دل مردم جا دارند» و خطاب به افراد روحانی شیعه نیز گفت که «نباید ملامت‌ها آن‌ها را از میدان خارج کند.»

رئیس جمهور ایران درباره این «ملامت‌ها» توضیح بیشتری نداد اما از سال گذشته و بعد از آغاز اعتراض‌های سراسری، پدیده «عمامه‌پرانی» علیه افراد معمم بازتاب‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشت.

همچنین در ماه‌های گذشته، گزارش‌هایی درباره حمله به «روحانیون و طلبه‌ها» در رسانه‌ها منتشر شده است که یکی از خبرسازترین این موارد، کشته شدن عباسعلی سلیمانی، عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده پیشین رهبر جمهوری اسلامی در استان سیستان‌وبلوچستان، به ضرب گلوله نگهبان یک بانک در شهرستان بابلسر بود.

ابراهیم رئیسی در ادامه سخنان روز پنج‌شنبه خود، از قول علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، مدعی شد که «به فتح قله‌ها نزدیک هستیم و هیچ کس اجازه ندارد خسته و ناامید باشد.»

در همین حال برنامه‌های دولت رئیسی برای مستقر کردن هرچه بیشتر افراد معمم در نهادهای مخالف ادامه دارد که آخرین نمونه آن خبر استخدام آنها در سیستم بانکی یا مستقر شدن آنها در بانک‌ها است.

در حالی که غلامرضا مصباحی مقدم، رئیس شورای فقهی بانک مرکزی، روز ۶ شهریور خبر استخدام ۲۰ هزار روحانی در بانک‌ها را «مخلوق ذهن‌های بیمار» خواند، یوسف طباطبایی‌نژاد، نماینده علی خامنه‌ای در استان اصفهان، روز ۱۳ شهریور در دیدار با برخی مقام‌های بانک سپه گفت: «حضور عده‌ای از روحانیون در ارکان نظام و دستگاه‌های دولتی چون بانک سپه یک ضرورت است که اثرات مثبتی داشته است.»

۱۹:۵۸ ۱۶.۶.۱۴۰۲

۱۹:۱۳ ۱۶.۶.۱۴۰۲

دبیرکل ناتو: شواهدی از عمدی بودن تهاجم پهپادی روسیه به خاک رومانی در دست نیست

دبیرکل ناتو در واکنش به کشف بقایای یک پهپاد روسی توسط رومانی، اعلام کرد اطلاعاتی دربارهٔ عمدی بودن تهاجم پهپادی روسیه به خاک رومانی وجود ندارد.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، روز پنج‌شنبه ۱۶ شهریور گفت این سازمان نشانه‌ای از عمدی بودن یک حمله پهپادی توسط روسیه به خاک این کشور عضو ناتو پیدا نکرده اما تحقیقات پیرامون پهپاد ساقط شده ادامه دارد.

طی روزهای گذشته مقام‌های رومانیایی اظهارات ضد و نقیضی دربارهٔ کشف یک پهپاد سرنگون‌شده روسی عنوان کرده‌اند. در حالی که رئیس‌جمهور این کشور از کشف پهپاد ساقط‌شده در ۸۰۰ متری مرزهای این کشور با اوکراین خبر داده، اما وزیر دفاع رومانی می‌گوید بقایای پهپاد روسی در خاک رومانی کشف شده است.

اوکراین دوشنبه هفته جاری گفته بود برخی از پهپادهای تهاجمی روسیه در اطراف رود دانوب در منطقه ایزمایل، در جنوب غرب اودسا، در خاک رومانی منفجر شده است.

از زمان خروج روسیه از توافق اجازه برای صادرات غلات اوکراین از دریای سیاه، ارتش این کشور بارها این منطقه را که مسیر جایگزینی برای صادرات غلات اوکراین است، مورد هدف قرار داده‌اند.

۱۹:۰۸ ۱۶.۶.۱۴۰۲

تلفات طوفان در برزیل به ۳۱ نفر رسید

به گفته مقامات برزیلی، در حالی که این کشور برای شرایط جوی شدیدتر آماده می‌شود، شمار قربانیان طوفان دو روز اخیر که با باران‌های سیل‌آسا باعث وقوع سیلاب در جنوب برزیل شده، تا روز چهارشنبه به دست‌کم ۳۱ نفر افزایش یافته است.

به گفته مقامات، این طوفان که از روز دوشنبه آغاز شده، محله‌های مختلف در ایالت «ریو گرانده دو سول» در جنوب برزیل را به زیر آب برده و ساکنان مجبور شده‌اند بر روی پشت بام‌ها منتظر نجات باشند.

این آخرین مورد از یک رشته بلایای مرگبار آب و هوایی است که برزیل اخیراً با آن مواجه شده است. کارشناسان می‌گویند تغییرات آب و هوایی باعث وخامت این بلایای طبیعی شده است.

۱۸:۵۳ ۱۶.۶.۱۴۰۲

رقابت هفت نفر در مسابقه «تنبل‌ترین شهروند» مونته‌نگرو

هفت رقیب در شمال مونته‌نگرو با شکستن رکورد سال گذشتهٔ دراز کشیدن روی تشک، در حال رقابت با یکدیگر برای ثبت رکورد «تنبل‌ترین شهروند» این کشور هستند.

این مسابقه ۱۲ سال پیش و برای به سخره گرفتن افسانه‌ای دربارهٔ «تنبل‌ بودن» مردم مونته‌نگرو آغاز شد و پارسال رکورد ۱۱۷ ساعت دراز کشیدن روی تشک ثبت شد.

این رقابت در این کشور کوچک در جنوب شرقی اروپا، وارد بیستمین روز خود شده که معادل ۴۶۳ ساعت دراز کشیدن است و شرکت‌کنندگان باقی‌مانده مصمم به قهرمانی و دریافت هزار یورو جایزه این رقابت هستند.

به گزارش رویترز، شرکت‌کنندگان اجازه ایستادن یا نشستن را ندارند و هر هشت ساعت می‌توانند به مدت ۱۰ دقیقه از سرویس‌های بهداشتی استفاده کنند. آنها همچنین اجاره استفاده از تلفن همراه و لپ‌تاپ را نیز دارند.

۱۸:۳۷ ۱۶.۶.۱۴۰۲

لبنان مانع ورود ۱۲۰۰ مهاجر سوری شد

ارتش لبنان روز پنجشنبه ۱۵ شهریور در بیانیه‌ای اعلام کرد که این هفته مانع از ورود حدود ۱۲۰۰ شهروند سوریه از طریق مرز بین دو کشور شده است.

در همین روز نجیب میقاتی، نخست‌وزیر لبنان از «موج جدید» ورود مهاجران سوری به کشورش «از راه‌های غیرقانونی» ابراز نگرانی کرد و گفت ارتش و پلیس این کشور از این رخداد جلوگیری می‌کنند.

ارتش لبنان کمتر از سه هفته پیش نیز خبر داده بود ۷۰۰ سوری را از مرز لبنان بازگردانده است.

مقام‌های لبنانی می‌گویند پس از آغاز جنگ داخلی سوریه، حدود دو میلیون سوری به این کشور آمده‌اند که از این تعداد، سازمان ملل نام حدود ۸۳۰ هزار تن را ثبت کرده است.

لبنان در سه سال اخیر با بحران اقتصادی فلج‌کننده مواجه بوده و احساسات ضدسوری نیز در این کشور در ماه‌های اخیر بالا گرفته است، زیرا برخی مسئولان لبنانی تعداد زیاد پناهندگان را عامل این مشکلات معرفی می‌کنند.

در حالی که ۱۲ سال جنگ داخلی، باعث کشته شدن ۵۰۰ هزار تن از مردم سوریه شده و زیرساخت‌ها و صنعت این کشور را نابود کرده است، دولت بشار اسد ماه گذشته پرداخت کمک هزینه سوخت را نیز لغو کرد که ضربه دیگری به مردم تحت فشار اقتصادی سوریه بود.

۱۷:۱۷ ۱۶.۶.۱۴۰۲

برای اولین بار در تاریخ مکزیک، دو زن نامزد دو حزب اصلی در انتخابات ریاست جمهوری شدند

برای اولین بار در تاریخ مکزیک، دو زن از دو حزب اصلی این کشور به عنوان نامزدهای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری معرفی شدند.

پیشتر اپوزیسیون در مکزیک، سوچیتل گالوِز، سناتور شصت ساله که ریشه‌های بومی دارد را به عنوان نامزد معرفی کرده بود.

روز چهارشنبه حزب چپگرای حاکم نیز اعلام کرد کلاودیا شاین‌باوم، شهردار پیشین مکزیکوسیتی، با پشت سر گذاشتن ۵ نامزد مرد از حزب خود، به عنوان نامزد نهایی حزب مورِنا برگزیده شد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس می‌نویسد که یک انتخابات ایالتی اخیر با حضور دو نامزد زن، شاهد کمترین سطح مشارکت رای‌دهندگان در تاریخ این کشور بود.

بیشتر

XS
SM
MD
LG