لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ تهران ۱۵:۳۳

کنار گذاشتن برخی ستاره‌های تیم ملی والیبال زنان ایران


در فهرست جدید تیم ملی والیبال زنان ایران، نام چند بازیکن کلیدی تیم ملی حذف شده‌است. فدراسیون والیبال، جوانگرایی را دلیل این موضوع عنوان کرده‌است.

رقابت‌های گزینشی قهرمانی جهان در آسیا، از ۲۹ شهریور در تایلند برگزار می‌شود و ایران با کره جنوبی، تایلند، کره شمالی و ویتنام همگروه است.

والیبال زنان ایران در شرایطی عازم مسابقات انتخابی خواهد شد که از وجود شاخص‌ترین نفراتش بی بهره است.

تهمینه درگزنی، زهرا بخشی، فاطمه امینی، ندا چملانیان، فرناز ساعی، ریحانه داورپناه، هاله متقیان، زهرا شیری، مونا دریس محمودی، سوگند سلیم، فاطمه ابراهیمی، فاطمه احمدی، الهام فلاح، مینا روستا، سارا نظری، مهسا کدخدا، فاطمه ایدل خانی، مهسا صابری، آیتک سلامت، مریم یکتایی و فاطمه حسنی فهرست دعوت‌شدگان را تشکیل می‌دهند.

مائده برهانی ۲۹ ساله و زینب گیوه کاپیتان تیم ملی ایران دو لژیونر والیبال زنان هستند که در لیگ حرفه‌ای بلغارستان بازی کرده‌اند و خط خوردن‌شان بیش از بقیه خبرساز شده‌است.

برهانی در اینستاگرامش نوشت: «بعضی عوامل رسانه‌ای با تهمت و افترا بازیکنان را محکوم کردند. انتظار ما از فدراسیون، جلوگیری از نشر اخبار کذب است. قضاوت را به مردم عزیز کشورمان می‌سپاریم.»

غیر از برهانی و گیوه، نام فرزانه زارعی، نگار کیانی، شکوفه صفری، فرنوش شیخی و سودابه باقرپور هم در لیست اردونشینان به چشم نمی‌خورد.

مائده علاقمند گزارشگر ورزشی رادیو در اینستاگرامش نوشته‌است: «از کاپیتان شروع شد و به لیبرو ختم شد. بدون حتی بازی خداحافظی، در کمال بی‌احترامی از تیم ملی خط خوردند. کجای دنیای ورزش این‌گونه با بازیکن ملی رفتار می‌شود.»

خانم علاقمند نوشته: مونا خواجه کلایی، فرانک بابلیان و فرزانه مرادیان خداحافظی کردند و عطایش را به لقایش بخشیدند. شبنم علیخانی پاسور تیم ملی نیز دعوت نشد.

نایب رئیس بانوان فدراسیون والیبال در این باره می‌گوید: تصمیم بر این شد که مدتی به بازیکنان با تجربه استراحت بدهیم تا ریکاوری شوند. بازیکنان باید همواره به تصمیمات فدراسیون احترام بگذارند. اگر خوشایند آن‌ها نیست هم باید صبور باشند.

فریبا صادقی به پایگاه خبری فدراسیون والیبال گفت: «با بازیکنانی که در رسانه‌ها افکار عمومی را تحریک می‌کنند و با اظهارنظرهای مغرضانه سعی در به هم ریختن فضای والیبال دارند، در صورتی که مجبور شویم برخورد می‌کنیم.»

او تأکید کرد که استفاده از مهره‌های جوان‌تر باید خیلی زودتر اتفاق می‌افتاد تا بعد از چند سال بتوانیم از این درجا زدن خارج شویم. رئیس فدراسیون هم به من اختیار تام داد.

مشخص نیست با وجود سرمربی تیم ملی که صلاحیت دعوت نفرات یا خط زدن‌شان را دارد، چگونه به نایب رئیس امور زنان در خصوص «جوانگرایی» اختیار تام داده شده.

مصطفی شجاعی به عنوان مشاور فنی به قهرمانی آسیا اعزام شده بود در حالی که فیلم رقابت‌ها و مصاحبه بازیکنان نشان می‌دهد او رسماً سرمربی بوده و خانم اکرم قهرمانی فقط اسم سرمربی را یدک کشیده.

خود شجاعی در رادیو ورزش گفت: «دو بازیکنی که پا به سن گذاشته بودند را کنار گذاشتم و به جای آنها بازیکنان جوان تزریق کردم. تصمیم گرفتم برای مسابقات جهانی تایلند مجدداً چند جوان دیگر را به تیم اضافه کنم.»

یکی از بازیکنان تیم ملی ایران که ۲۸ ساله است، می‌گوید: ادبیات شجاعی به هیچ وجه در شان یک مربی نبود. چرا یک مربی به خودش اجازه می‌دهد با چنین اصطلاحاتی بازیکنان تیم ملی را توصیف کند؟

شکوفه صفری به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پا به سن گذاشته نیستم و جوانم. در دفاع روی تور آمار ۳۳ درصد داشتم، در شرایطی که آمار برخی هم پستی‌های من زیر سه درصد بوده! می‌خواستند از ابتدا برخی بازیکنان با تجربه را بایکوت کنند.

این بازیکن اصفهانی دربارهٔ کنار رفتن مایدا چیچیچ از سرمربیگری تیم ملی والیبال زنان می‌گوید: مایدا تنها مربی‌ای بود که در تغییر تفکر ما ایفای نقش کرد و تلاش می‌کرد اعتماد به نفس‌مان را افزایش دهد. حالِ ما با مایدا واقعاً خوب بود.

صفری در پایان گفت: کاش حداقل زحمات بازیکنان و مربیان قبلی را با خاک یکسان نکنند. حق این بازیکنان که بهترین سال‌های زندگی خود را با کمترین چشم‌داشتی در والیبال سپری کرده‌اند، این نوع برخورد و استفاده از این ادبیات سخیف نیست.

XS
SM
MD
LG