لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ تهران ۱۹:۰۳

«سپیده‌دم با آمریکا» در شیراز

لحظه به لحظه با مهم‌ترین خبرهای ایران و جهان

۱۸:۴۷ ۱۳.۸.۱۳۹۷

کمیسیون شوراها: شهردار تهران باید برود

محمد محمودی شاه‌نشین، عضو کمیسیون شوراها، از بررسی و رد استفساریه منع بکارگیری بازنشستگان در این کمیسیون خبر داد. بدین ترتیب، شهردار تهران نیز نباید از قانون منع به کارگیری بازنشستگان مستثنی شود.

به گفته وی در جلسه کمیسیون شوراها که که با حضور مرتضی الویری رئیس شورای عالی استان‌ها برگزار شد اعضای کمیسیون، شهردار تهران را هم‌ردیف معاونان رئیس‌جمهور ندانستند.

به‌دنبال تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان، موضوع استثناء کردن وضعیت شهردار تهران و چند کلانشهر در مجلس مطرح بود که با رای منفی مجلس، محمدعلی افشانی، شهردار اصلاح‌طلب تهران باید از سمت خود کناره‌گیری کند.

وی پس از استعفای جنجالی محمدعلی نجفی به عنوان شهردار تهران انتخاب شده بود.

۱۸:۵۹ ۱۳.۸.۱۳۹۷

«سپیده‌دم با آمریکا» در شیراز

شهرداری شیراز با نصب بنری به مناسبت روز ۱۳ آبان که سالروز اشغال سفارت آمریکا در تهران است، به جای عبارت انگلیسی down with USA «مرگ بر آمریکا» از dawn with USA استفاده کرده که معنی آن «سپیده‌دم با آمریکا» است.

روز ۱۳ آبان در تقویم جمهوری اسلامی با عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» ثبت شده است و نصب این بنر با این اشتباه فاحش در عبارت انگلیسی آن با انتقاد نیروهای حزب‌الله در فضای مجازی و رسانه‌های محافظه‌کار در ایران مواجه شده است.

واحد تبلیغات شهری شهرداری شیراز پیش از این نیز به مناسبت سالگرد آغاز جنگ ایران و عراق تابلویی را در میدان نمازی این شهر نصب کرده بود که به جای تصویر سربازان ایرانی از عکس سربازان اسرائیلی در آن استفاده شده بود.

انتشار تصاویر این تابلو در فضای مجازی جنجال‌برانگیز شد و بر اساس اعلام دادستان شیراز، مدیر روابط عمومی سازمان فرهنگی شهرداری شیراز و دو نفر از دست‌اندرکاران تهیه این تابلو بازداشت شدند.

۱۹:۳۵ ۱۳.۸.۱۳۹۷

نماینده مجلس: شورای نگهبان گل به خودی زد

جلال میرزایی عضو فراکسیون امید رد لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم از سوی شورای نگهبان را «گل به خودی» دانست و گفت: «نگاه نخبگان این است که طیف مقابل دنبال بازی با الفاظ است به جای استدلال قوی، مثلا از کل حرف ظریف اصطلاح "تضمین نمی‌دهم" را حلوا حلوا می‌کنند و کل حرف را به حاشیه می‌برند و در نهایت چیزی حاصل نمی‌شود وقتی اینطور عمل می‌شود جای بحث از منافع ملی نیست باید فقط حرص بخوریم. من زیاد به نتیجه نظر مجمع هم خوشبین نیستم.»

وی با اشاره به اظهارات محمدعلی موحدی کرمانی نایب رئیس دوم مجمع تشخیص به ایلنا گفت: «گویا قرار نیست این اختلاف‌نظر حل شود.»

موحدی کرمانی پیشتر کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم را «خطرناک» خوانده و گفته بود مجمع تشخیص در این مورد «بیدار» است.

۲۱:۴۰ ۱۳.۸.۱۳۹۷

محمدرضا خاتمی: هشت میلیون رای در سال ۸۸ به صندوق‌ها اضافه کردند

محمدرضا خاتمی دبیر سابق حزب مشارکت در گفت‌وگوی تصویری با برنامه «رو در رو» بار دیگر تاکید کرد که در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تقلب صورت گرفته است.

محمد رضا خاتمی همچنین گفت اگر بار دیگر به سال ۸۸ برگردیم دیگر نامزدی معرفی نمی‌کردیم چراکه به گفته او نمی‌گذاشتند یک اصلاح‌طلب رئیس جمهور شود.

محمدرضا خاتمی گفت: «در ستاد انتخاباتی وزارت کشور تقلب صورت گرفته است. هشت میلیون رای به صندوق ها اضافه شده است. تعرفه هم نمی‌خواست داشته باشد. آراء در می‌آید، گفته می‌شود، کل کشور ۳۹ میلیون رای دادند، در حالیکه آرای صندوق ها ۳۲ میلیون بوده، نیاز به تعرفه هم نبوده است. اطلاعات ما از افراد مطلع هست از جناح مقابل که نمی خواهند نامشان گفته شود.»

در انتخابات سال ۸۸ با شمارش آرا رای محسن رضایی کمتر از قبل می‌شد و در نتایج اولیه رای باطله وجود نداشت. همچنین در آن زمان برخی از برگه‌های رای در تصاویر خبرگزاری‌های رسمی بدون تا خوردگی بود.

از سوی دیگر شماری از فرماندهان سپاه و از جمله «سردار مشفق» معاون وزیر اطلاعات از دخالت نیروهای سپاه در انتخابات پرده برداشته‌اند.

مطابق گفته‌های «سردار مشفق» وزارت اطلاعات در شنود مذاکرات و جلسات نیروهای اصلاح‌طلب و نیز برنامه‌ریزی دستگاه‌های امنیتی برای مقابله با آنها در انتخابات سال ۱۳۸۸ نقش داشته است.

همچنین به استناد ویدئویی که از عزیز جعفری فرمانده سپاه منتشر شده، پیروزی اصلاح‌طلبان «خط قرمز» سپاه بوده است.

فرمانده سپاه صراحتا گفته است: «نگرانی، دغدغه‌ و خط قرمزی که برای نیروهای انقلاب وجود داشت این بود که نیروهای مخالف انقلاب و ارزش‌های انقلاب که در دوران دوم خرداد فرصتی پیدا کرده بودند و در حاکمیت نفوذ کرده بودند، مجددا روی کار بیایند. در این انتخابات و جریانات بعد از آن هم مشخص شد که آن‌ها به چه دلیل این همه اصرار دارند که سپاه و بسیج، تحت عنوان نیروهای نظامی، نباید به هیچ وجه در انتخابات دخالت بکنند. ما نباید دخالت بکنیم تا آن‌ها بتوانند کارشان را انجام دهند و سپاه و بسیج مزاحمتی برای آن‌ها نداشته باشند. این شیب، نگران‌کننده بود و همه تحلیل می‌کردند اگر همین روند انتخابات ادامه پیدا کند، حتما انتخابات دو مرحله‌ای می‌شود و در مرحله دوم هم معلوم نیست که نتیجه چه می‌شود.»

XS
SM
MD
LG