مخالفت با تبدیل قرار بازداشت مشایی به قرار وثیقه
علی اصغر حسینی وکیل مدافع اسفندیار رحیم مشایی اعلام کرد موسی غضنفرآبادی رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب با درخواست تبدیل قرار بازداشت وی به قرار وثیقه یا کفالت مخالفت کرد.
به گزارش ایرنا وکیل مشایی گفت: «فعلاً یک تجدیدنظرخواهی کلی کردهایم و لایحه تکمیلی خود را که شامل ایراد به حکم صادره است، متعاقبا به دادگاه تجدیدنظر ارائه میکنیم.»
اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر محمود احمدینژاد در زمان ریاست جمهوری پس از آنکه حکم حمید بقایی را مقابل سفارت بریتانیا آتش زد، در ۲۶ اسفندماه بازداشت شد. مشایی به شش سال و نیم زندان محکوم شده که پنج سال آن قابل اجرا است.
ارسال پرونده سام رجبی از فعالان محیطزیست به دادگاه انقلاب
پرونده سام رجبی فعال محیطزیست بازداشتشده، پس از هشتماه بازداشت موقت به دادگاه انقلاب ارسال شد.
محمدحسین آقاسی، وکیل سام رجبی که موفق شد وکالت او را به عهده بگیرد به خبرگزای ایرنا گفت موکلش به تمدید قرار بازداشت موقت اعتراض کرده است.
به گفته آقاسی، سام رجبی هشت ماه است در بازداشت موقت بهسر میبرد و برای هفتمینبار در طول هشت ماه، به قرار دادسرا اعتراض کرده است.
خانوادههای هشت فعال بازداشتی محیطزیست در ایران، اواخر شهریورماه در نامهای به رهبر جمهوری اسلامی خواستار فراهمشدن دسترسی آنها به «وکیل و شرایط دادرسی عادلانه» شدند.
بهمنماه سال ۹۶، ۹ فعال محیطزیست و پس از آن تعداد دیگری بازداشت شدند که «جاسوسی» از اتهامات مطرح شده علیه آنان است.
«موسسات بانکی و مالی ایران در صدر فهرست کشورهای با خطرپذیری بالا»
سفیر ایران در بریتانیا خبر داده که بانک مرکزی چین، ایران و موسسات بانکی و مالی ایران را در صدر فهرست کشورهای با خطرپذیری بالا قرار داده است.
حمید بعیدینژاد در توئیتی علت این امر را عدم پایبندی ایران به «ترتیبات FATF» عنوان کرده است.
ترتیبات FATF شامل چهار لایحه الحاق ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی (پالرمو)، اصلاح قانون مبارزه با پولشویی، اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم و الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (سیافتی) است.
مهلت ایران برای پیوستن به «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم» و به دنبال آن خروج از فهرست خاکستری و ورود به منطقه ایمن مبادلات مالی و بانکی روز دوشنبه (۹ مهر، اول اکتبر) پایان مییابد.
بیش از هفت هزار کشته در تصادفات جادهای پنج ماه نخست امسال
سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد بیش از هفتهزار تن در تصادفهای جادهای امسال کشته شدهاند.
بنا بر این آمار در پنجماه نخست امسال، هفتهزار و ۶۲ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادهاند.
به گزارش ایلنا، سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرده، رقم کشتهشدگان در تصادفهای رانندگی امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، یکوهفتدهم درصد بیشتر شدهاست.
بر اساس این آمار، در پنجماه نخست امسال، استانهای فارس، تهران و خراسانرضوی بیشترین تعداد کشتهشدگان را داشتهاند. همچنین در استانهای ایلام، کهگیلویهوبویراحمد و خراسانجنوبی کمترین آمار تلفات حوادث رانندگی ثبت شدهاست.
بر اساس این آمار، تعداد مصدومان حوادث رانندگی امسال، در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد هفتوچهاردهم درصدی داشته است.
سازمان جهانی بهداشت میگوید، ایران از نظر تعداد مرگومیر مربوط به تصادفهای جادهای پس از لیبی، تایلند، مالاوی و کنگو قرار میگیرد.