لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ تهران ۰۹:۱۷

بدترین وضعیت اشتغال در آمریکا در ۱۰۰ سال اخیر


زنی در حال خواندن اطلاعات مربوط به درخواست شغل در مقابل اداره امنیت شغلی در ایلینوی
زنی در حال خواندن اطلاعات مربوط به درخواست شغل در مقابل اداره امنیت شغلی در ایلینوی

شیوع کرونا در ایالات متحده آمریکا منجر به از بین رفتن ۲۵ میلیون فرصت شغلی شده و بدترین وضعیت اشتغال را در این کشور از زمان «رکود بزرگ» دهه ۳۰ قرن بیستم رقم زده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، از ۱۸ مارس تاکنون ۲۶ میلیون آمریکایی خواستار کمک‌های مالی دولت در رابطه با بیکاری شده‌اند.

دولت‌های باراک اوباما و دونالد ترامپ از سال ۲۰۱۰ تا فوریه سال جاری برنامه رشد اشتغال را در مرکز سیاست‌های اقتصادی خود قرار داده و طی ۱۰ سال گذشته ۲۲ میلیون شغل جدید در آمریکا به وجود آمده بود، اما تنها در عرض یک ماه، ۲۵ میلیون شغل از بین رفته است و ۲۶ میلیون نفر نیز خواستار کمک‌های مالی دولت هستند.

آمریکا بیشترین شمار قربانیان ویروس کرونا را در جهان ثبت کرده و برخلاف کشورهای اروپایی، شمار قربانیان در این کشور روند صعودی دارد.

تاکنون ۴۷ هزار و ۶۸۴ نفر در آمریکا از کرونا جان باخته‌اند که این تعداد معادل یک چهارم کل قربانیان این ویروس در جهان است.

همچنین شمار مبتلایان قطعی در آمریکا به حدود ۸۵۰ هزار نفر رسیده که آن هم معادل ۳۲ درصد از کل مبتلایان قطعی ثبت شده در جهان است.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا که تا یک ماه پیش، نرخ بیکاری را به ۳.۵ درصد کاهش داده بود، اکنون با ۲۶ میلیون درخواست کمک‌های مالی در رابطه با بیکاری مواجه شده است و از طرفی انتظار می‌رود که اقتصاد کشور در سال جاری ۵.۹ درصد کوچکتر شود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال جاری برگزار شود و شیوع کرونا ترامپ را به شدت تحت فشار قرار داده است.

گزارش‌ها حاکی است دولت آمریکا در نظر دارد که محدودیت‌های اجتماعی اعمال شده برای جلوگیری از شیوع کرونا را کاهش دهد تا اقتصاد کشور دوباره رشد کند.

رویترز در گزارش دیگری می‌نویسد مقامات آمریکا همچنین در نظر دارند کسانی را که به خاطر ترس از ابتلا به کرونا، حاضر به حضور در محل کار و از سرگیری فعالیت نیستند، از فهرست مشمولان کمک‌های مالی دولتی برای بیکاران حذف کنند.

برای نمونه، براین کمپ از حزب جمهوری‌خواه و فرماندار ایالت جورجیا در نظر دارد فعالیت‌هایی از قبیل آرایشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و رستوران‌ها دوباره از سر گرفته شود. بسیاری از آمریکایی‌ها که قبلا در این حوزه‌ها فعال بودند، از شروع دوباره فعالیت و احتمال ابتلا به کرونا واهمه دارند. در این ایالات ۸۶۰ هزار نفر از مزایای کمک‌های دولتی برای بیکاری بهره می‌گیرند.

کارولینای جنوبی نیز در نظر دارد مراکز خرده‌فروشی روز دوشنبه دوباره باز شوند و ایالت‌های تگزاس و تنسی هم در نظر دارند محدودیت‌ها را کاهش دهند.

با استفاده از گزارش‌های خبرگزاری رویترز و وزارت کار آمریکا/ ف.ق/ک.ر
XS
SM
MD
LG