وعده یک عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان برای بررسی اتهام «تجاوز» نماینده ملکان

یک عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس وعده داد که این هئیت در جلسه آینده خود اتهام «تجاوز» سلمان خدادادی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، به زهرا نویدپور را بررسی خواهد کرد.

علیرضا سلیمی روز جمعه، ۲۱ دی، در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفت که «تا این لحظه هنوز مورد مستندی به ما ارائه نشده است».

سخنان آقای سلیمی در حالی بیان شده که زهرا نویدپور پیش از این در یک فایل ویدئویی گفته بود که به رئیس هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان و حراست مجلس شکایت کرده است.

با این حال این عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس گفت که «اطلاعات ما فقط در حد مطالبی است که در فضای مجازی پخش شده است».

به گفته آقای سلیمی، یک نماینده مجلس یا فرد دیگری درباره اتهام «تجاوز» نماینده ملکان و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس به زهرا نویدپور شکایت کند، هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان این موضوع را «به صورت خاص و ویژه» بررسی خواهد کرد.

این عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس در عین حال گفت: «طی نشست بعدی هیات نظارت ما این مساله را مطرح خواهیم کرد و ضمن آن از سلمان خدادادی توضیح می‌خواهیم».

آقای سلیمی اضافه کرد: «اگر چنین موضوعی صحت نداشته باشد با مجلس بازی شده است و اگر هم صحت داشته باشد که در هر صورت اقدامات لازم و جدی صورت خواهد گرفت».

پیش از این جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های تبریز، دانشگاه آزاد تبریز، شهید مدنی آذربایجان و صنعتی سهند در نامه‌ای از علی لاریجانی، رئیس مجلس خواسته بودند که اتهامات مطرح درباره سلمان خدادادی، نماینده ملکان، بررسی شود.

جسد زهرا نویدپور روز یکشنبه ۱۶ دی‌ماه، در منزل مادرش در شهر ملکان پیدا شد و دادستانی شهرستان ملکان اعلام کرد علت مرگ او «در ظاهر» خودکشی بوده است.

این زن ساکن ملکان به گفته خودش برای یافتن کار به سلمان خدادادی نامه نوشته و این نماینده مجلس نیز پس از مدتی با او تماس گرفته و خواسته بود که مدارکش را در دفترش در تهران و در خارج از مجلس به او تحویل دهد.

وی گفته بود که سلمان خدادادی در این دفتر به او «تجاوز» کرده است.

زهرا نویدپور پیش از مرگ گفته بود که پس از آن بارها توسط مسعود هاشم پور، خواهر زاده سلمان خدادادی و مدیر کل امور حقوقی شهرداری تبریز و نیز کمال خوش پیمان، نیروی وزارت اطلاعات تهدید شده است.

وی همچنین اعلام کرده بود که اطلاعات سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات، شورای نگهبان مدارک مربوط به این موضوع را دریافت کرده بودند اما اقدامی انجام ندادند و خود را «کنار کشیدند».

خانم نویدپور گفته بود که سلمان خدادادی در دادگاه پذیرفته «فایل‌های صوتی مربوط به تهدید صدای خود او است و قاضی او را با وثیقه آزاد کرده بود».

وب‌سایت هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در خرداد ماه خبر داده بود که امسال «دست‌كم دو ادعای تجاوز و آزار جنسی» عليه سلمان خدادادی مطرح شده‌ است.

سلمان خدادادی در اواخر دوره هفتم مجلس و در حالی که در انتخابات مجلس هشتم نیز به مجلس راه یافته بود، به اتهام «فساد اخلاق و ارتباط نامشروع» بازداشت شد.

پس از آن تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله فاطمه رهبر به اعتبارنامه آقای خدادادی اعتراض کردند اما در نهایت مجلس به اعتبارنامه او رای داد.

براساس گزارش‌ها، آقای خدادادی متهم بود که به منشی دفتر خود «در خارج از مجلس تجاوز » و یک دختر جوان مراجعه کننده به دفترش در مجلس را مورد «آزار جنسی» قرار داده است.

سلمان خدادادی پیشتر اتهامات علیه خود را رد کرده و «برخی مسئولان و رقیبان بدخواه از دوره‌های گذشته » را به پرونده سازی متهم کرده بود.

سلمان خدادادی در دوره‌های پنجم، ششم، هفتم، هشتم و دهم نماينده مجلس شورای اسلامی بوده ‌است.

فرمانده سپاه پاسداران ملکان، معاون اداره کل اطلاعات استان آذربایجان شرقی و رییس اداره اطلاعات اردبیل، از جمله سمت های سلمان خدادادی پیش از نمایندگی مجلس است.

او هم اکنون ریاست کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی را برعهده دارد. این نماینده مجلس همچنین رئیس هیات قایقرانی استان تهران است.

براساس گزارش خبرگزاری فارس، وب‌سایت هرانا، شبکه‌های اجتماعی و رادیو فردا / ا.م/ خ