۳۵۰۰۰۰۰۰۰۰=۶۲

گفتن و شنیدن و خواندن از «نابرابری» همچنان می‌تواند از جذاب‌ترین موضوعات بشری به‌حساب آید، موضوعی جذاب و البته دردناک و غم‌انگیز.

تشویش خاطری که با تمام فلسفیدن‌ها، نظریه‌پردازی‌ها و تلاش‌ها برای رفع‌ورجوع آن، نتوانسته از فهرست دغدغه‌های جوامع بشری رخت بربندد.

به‌رغم همه اینها، انباشت فزاینده ثروت در دست شمار معدودی ابر ثروتمند، کلان متمول یا مالتی میلیاردر، همزمان شده است با فقر جانکاه شمار پرشماری تهیدست.

عمیق‌تر شدن شکاف درآمدی بین قاعده پرتعداد هرم درآمدی با رأس کم تعداد آن، می‌تواند تهدیدی برای آینده جوامع بشری به شمار آید که هرازگاهی لزوم شکل‌دهی دوباره به جهان را یادآوری می‌کند.

بی‌فایده بودن تمام تلاش‌ها برای ایجاد نهادها یا اتخاذ سیاست‌هایی برای برابرتر شدن و برابرتر کردن درآمدها در جهان چنان بوده که پل کروگمن، نوبلی است آمریکایی اقتصاد، برای توصیف وضعیت نابرابری توزیع درآمدها در جهان «از بازگشت بشر به قرن نوزدهم میلادی» سخن به میان می‌آورد.

در ششمین پادکست «الف، ب، اقتصاد» از دنیای بی‌توازن توزیع درآمدها برایتان گفته‌ایم، بشنوید:

Your browser doesn’t support HTML5

پادکست الف، ب، اقتصاد ۶؛ کاری از آرش حسن‌نیا

برای آنکه نقدها، نظرها و پیشنهادهای خودتان را درباره این پادکست برای من ارسال کنید، به آدرس ایمیل پادکست «الف، ب، اقتصاد»، alef@radiofarda.com ایمیل بفرستید.