بازداشت یک نوکیش مسیحی دیگر در دزفول

طرح از علیرضا درویش برای رادیو فردا

طرح از علیرضا درویش برای رادیو فردا

گزارش‌ها از ایران حاکیست که عبدالعلی پورمند از نوکیشان مسیحی در دزفول از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

کیارش عالی‌پور، سخنگوی «سازمان ماده ۱۸ در زمینه دفاع از حقوق مسیحیان ایران»، روز سه‌شنبه، در گفت‌وگو با رادیو فردا خبر بازداشت آقای پورمند را تائید کرد.

به گزارش وب‌سایت «محبت نیوز» که خبرهای مربوط به مسیحیان را پوشش می‌دهد، عبدالعلی پورمند، از مسئولان کلیسای خانگی «پیام آرامش» شهر دزفول، روز پنجشنبه ۲۷ مهر از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به اهواز منتقل شده است.

در هفته‎های گذشته، فشار و بازداشت مسیحیان انجیلی (تبشیری) در استان خوزستان به خصوص شهر دزفول افزایش پیدا کرده است.

به گزارش محبت‌نیوز، «ماموران ابتدا به منزل عبدالعلی پورمند یورش بردند، اما این نوکیش مسیحی در خانه حضور نداشته و در زمین کشاورزی خود مشغول کار بوده است. ماموران لباس شخصی پس از بازرسی و تفتیش کامل خانه، تعدادی کتاب مقدس ، جزوه و سی دی را ضبط کرده و با خود می‎برند.»

وی پس از آن از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد.

محمدعلی ترابی،از مسئولان کلیسای «پیام آرامش»، نیز روز سه‏ شنبه ۱۸ مهر ماه در محل کارش در منطقه «قلعه سید» شهرستان دزفول توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به محل نامعلومی منتقل شد و خانواده او اطلاعی از وضعیتش ندارند.

در ماه‌های گذشته تعدادی از مسیحیان انجیلی (تبشیری) به زندان‌های درازمدت محکوم شدند.

در بسیاری از موارد، اتهام این افراد «اقدام علیه امنیت ملی از طریق راه‌اندازی و شرکت در کلیساهای خانگی» عنوان شد.

منصور برجی از سازمان ماده ۱۸، پیشتر در گفت‌وگو با رادیو فردا این اتهام‌ها را «واهی» و نشان‌دهنده رویکرد امنیتی جمهوری اسلامی درباره اقلیت‌های دینی دانسته بود.

آقای برجی همچنین اعلام کرده بود، برخورد با نوکیشان مسیحی با هدف سیاسی انجام می‌شود و این برخوردها بر خلاف موازین حقوقی است.

کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، تیر ماه گذشته، به احکام زندان‌های طولانی برای چندین نوکیش مسیحی در کمتر از دو ماه گذشته، از آزار مسیحیان در ایران ابراز نگرانی کرد.

از انقلاب تاکنون دستکم پنج رهبر کلیسا در ایران کشته شده‌اند و صدها مسیحی نیز تحت بازجویی بوده و زندانی شده‌اند. چاپ کتاب مقدس به زبان فارسی ممنوع شده و برخی از کلیساها تعطیل و از مراسم کلیسایی جلوگیری به عمل آمده است.