نماينده خامنه‌ای در سپاه طيف‌های حاضر در انتخابات را معرفی کرد

علی سعيدی، نماينده ولی فقيه در سپاه پاسداران.

علی سعيدی، نماينده ولی فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، می‌گويد که در انتخابات یازدهم رياست جمهوری چهار طيف سياسی حاضر می‌شوند که شامل اصولگرايان، طرفداران دولت، اصلاح طلبان و کارگزاران خواهند بود.

آقای سعيدی که به شهر رشت رفته است از آنچه که «حماسه انتخابات» خواند به عنوان «آزمون بزرگ ملت ايران» در سال ۹۲ ياد کرده و خواستار «پاسخ دندان شکن» مردم به «توطئه بحران های سياسی دشمن» شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نماينده آيت‌الله خامنه‌ای در سپاه پاسداران تاکيد کرده که انتخابات روز ۲۴ خرداد، «چهار بعدی» خواهد بود و طيف‌های حاضر در اين رقابت‌ها را «اصولگرايان، اصلاح طلبان، کارگزاران و طرفداران دولت» دانسته است.

جدا کردن طيف کارگزاران از اصلاح طلبان توسط علی سعيدی در حالی است که اين حزب خود را در چارچوب جريان اصلاح طلبی تعريف کرده است.

از سوی ديگر، اصلاح طلبان به دليل «وضعيت سياسی کشور» و فشارهای وارده از سوی حاکميت هنوز به جمع بندی و تصميم برای شرکت در انتخابات نرسيده‌اند.

نماينده ولی فقيه در سپاه با حمايت کامل از اصولگرايان گفته است که «اگر اقدام‌های انجام شده در کشور با دوره‌های کارگزاران و اصلاح طلبان مقايسه شود به سادگی نمی‌توان خدمات اصولگرايان را ناديده گرفت».

وی از اعلام حضور «۱۵ نامزد اصولگرايان» در انتخابات رياست جمهوری انتقاد کرده و از «بزرگان جريان اصولگرايی» خواسته که در زمينه «اتحاد و ائتلاف نامزدها و معرفی نامزدی واحد چاره‌انديشی کنند».

آقای سعيدی گفته است که نامزدهای اصولگرا «کمی درباره توانمندی‌های خود تامل کرده و از جمع خود اصلح‌ترين را برای اين عرصهٔ»، به گفته او، «سرنوشت‌ساز»، معرفی کنند.

وی ويژگی‌های نامزد اصلح را «روحيه خدمتگذاری، ولايت مداری، تدبر، تخصص و سلامت» عنوان کرده است.

تاکنون افرادی چون علی اکبر ولايتی، محمد باقر قاليباف و غلامعلی حدادعادل در قالب «ائتلاف پيشرفت» و منوچهر متکی، محمدرضا باهنر، مصطفی پورمحمدی، يحيی آل اسحاق و محمد حسن ابوترابی در قالب «ائتلاف پنجگانه اصولگرايان» برای اين انتخابات اعلام نامزدی کرده‌اند.

محسن رضایی، محمد شريعتمداری و محمد سعيدی کيا از ديگر نامزدهای وابسته به جريان اصولگرايی در انتخابات يازدهم رياست جمهوری هستند.

در همين حال، قاسم سليمانی، فرمانده نيروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفته که تاثير برگزاری «انتخابات باشکوه» بيش از «مانور نظامی» است و افزوده که «در انتخابات پيش‌رو نبايد اشتباه کنيم و بايد در پيشگاه خداوند به نقش و وظيفه خود عمل کنيم».

آقای سليمانی تاکيد کرده که «مردم زياد توجهی به جريانات سياسی ندارند و در خدمت و گوش به فرمان ولايت و رهبری هستند».

تشکيل قرارگاه انتخابات رياست جمهوری

در تحولی ديگر، سعيد منتظرالمهدی، معاون فرمانده پليس ايران، روز سه‌شنبه، ۲۷ فروردين، از تشکيل قرارگاهی به نام «فجر» در رابطه با انتخابات رياست جمهوری يازدهم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران، ايسنا، آقای منتظرالمهدی که در يک نشست خبری حضور يافته بود، اظهار داشت: «قرارگاه فجر در نيروی انتظامی با ماموريت تامين امنيت انتخابات داير شده است.»

به گفته او، ماموران پليس ايران با رصد فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای که از آنها به عنوان «معاند» ياد کرده است، تلاش می‌کند به انتخابات رياست جمهوری «اشراف کامل اطلاعاتی» داشته باشد و امنيت آن را تامين کند.

در آستانه انتخابات رياست جمهوری يازدهم ايران، فرماندهان نيروی انتظامی بارها نسبت به حاشيه‌هايی که اين انتخابات می‌تواند داشته باشد، هشدار داده‌ و تاکيد کرده‌اند که پليس اجازه «بروز بحران و فتنه» را نمی‌دهند.

«فتنه»، اصطلاحی است که مسئولان حکومت ايران برای توصيف رويدادهای پس از انتخابات رياست جمهوری سال ۱۳۸۸ به‌کار می‌برند، انتخاباتی که به اعتراضات گسترده‌ای در تهران و چند شهر بزرگ ديگر منجر شد و فضای سياسی کشور را تحت تاثير عميق خود قرار داد.

اما اکنون معاون اجتماعی نيروی انتظامی ايران نسبت به عدم بروز هر گونه مشکلی در رابطه با انتخابات رياست جمهوری اطمينان می‌دهد و می‌گويد که «با اشراف اطلاعاتی و رصد فضای مجازی و جامعه و همچنين با استناد به تجربيات نيروی انتظامی، يقينا انتخابات خوبی خواهيم داشت».

او همچنين ضمن ابراز اميدواری نسبت به عدم استفاده از «نيروهای سلبی» در جريان انتخابات گفت که پليس ايران تلاش می‌کند فضای جامعه «امنيتی» نشود، اما در جامعه امنيت برقرار باشد.