دیپلمات سابق ایران بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت؛ حال فاطمه رهبر «وخیم» اعلام شد

حسین شیخ‌الاسلام در زمان مرگ معاونت امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی را برعهده داشت.

حسین شیخ‌الاسلام، دیپلمات و مشاور سابق وزیر خارجه ایران، روز پنجشنبه ۱۵ اسفند بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت. حال فاطمه رهبر، نماینده منتخب تهران، نیز به دلیل ابتلا به این ویروس «وخیم» اعلام شده است.

آقای شیخ‌الاسلام از چند روز پیش در بیمارستان مسیح دانشوری تهران بستری شده بود. خبر فوت او در حالی اعلام می‌شود که حسین عبداللهیان، مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی، روز چهارشنبه گفته بود که شرایط جسمی حسین شیخ‌الاسلام رو به بهبودی است و او به بخش عمومی منتقل شده.

شیخ‌الاسلام در زمان مرگ معاونت امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی را برعهده داشت.

بیشتر در این باره: مرگ حسین شیخ‌الاسلام، از پدرخوانده‌های حزب‌الله، بر اثر کرونا

این دیپلمات سابق از اشغال‌کنندگان سفارت آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ بود و سپس در سال ۱۳۶۰ در ۲۹ سالگی به معاونت سیاسی وزارت امور خارجه منصوب شد.

آقای شیخ‌الاسلام پیش از آنکه به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران به سوریه برود به مدت ۱۷ سال معاون سیاسی وزارت خارجه بود.

از دیگر سوابق او می‌توان به نمایندگی مجلس هفتم از تهران و قائم‌مقامی منوچهر متکی وزیر خارجه پیشین ایران اشاره کرد.

حمید بعیدی‌نژاد، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا، در توئیتی نوشته که حسین شیخ‌الاسلام از دیپلمات‌های نسل اول انقلاب بود که «عمری را در خدمت صادقانه به آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران گذراند».

بیشتر در این باره: بحران کرونای قم و «دولت خودمختار» حرم معصومه

ساعاتی پیش از اعلام خبر درگذشت آقای شیخ‌الاسلام، خبرگزاری‌های ایران گزارش دادند که حال فاطمه رهبر، نماینده منتخب تهران برای مجلس یازدهم، به دلیل ابتلا به ویروس کرونا «وخیم» است.

خبرگزاری تسنیم اعلام کرده که خانم رهبر «متصل به دستگاه اکسیژن است و پزشکان از وضعیت او ابراز نگرانی کرده‌اند». خبرگزاری ایسنا هم می‌گوید که این نماینده منتخب به «کما» رفته است.

یک حساب کاربری در توئیتر با عنوان «مدیریت بانوان حزب مؤتلفه اسلامی» پیشتر از درگذشت فاطمه رهبر خبر داده بود اما مسئولان این حزب به خبرنگار ایسنا گفته‌اند که این صفحه معتبر نیست.

خانم رهبر نمایندگی تهران در دوره‌های هفتم، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.

روز دهم اسفند هم اعلام شد که محمدعلی رمضانی نماینده منتخب آستانه اشرفیه برای مجلس یازدهم در اثر ابتلا به کرونا فوت کرده است.

ویروس کرونا که از سه هفته پیش از قم آغاز و به بسیاری از استان‌های ایران سرایت کرده است تاکنون جان دست‌کم ۱۰۷ نفر را گرفته است.

شماری از چهره‌های سیاسی از جمله هادی خسروشاهی، سفیر پیشین جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، و محمد میرمحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، از دیگر جان‌باختگان ابتلا به کرونا هستند.

خبر شیوع ویروس کرونا در ایران به طور ناگهانی و با اعلام خبر مرگ چند نفر در شهر قم اعلام شد بدون اینکه رسانه‌های ایران گزارشی درباره ابتلای افراد به کرونا منتشر کنند. این نوع رفتار باعث شد که بسیاری، جمهوری اسلامی را به «پنهانکاری» و «کوچک جلوه دادن» بحران کرونا در ایران متهم کنند.

برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، نیز روز پنج‌شنبه مقامات ایران را به «دروغ‌گویی» در این زمینه متهم ساخت و عنوان کرد: «حکومت ایران به مردم گفت که چیزی برای نگرانی وجود ندارد، اما همان لحظه ویروس داشت در ایران پخش می‌شد».