هشدار سازمان مجاهدین انقلاب در باره دخالت نظامیان در انتخابات

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ورود بسيجيان عادى و فعال را به عرصه سياست و فعاليت انتخاباتى بلامانع دانسته است.

سازمان مجاهدين انقلاب اسلامى نسبت به دخالت نظاميان در انتخابات رياست جمهورى هشدار داد و ستاد مير حسين موسوى از احتمال تكرار كارناوال عصر عاشورا عليه اين نامزد خبر داد.

مجاهدين انقلاب اسلامى كه از گروه هاى اصلى جبهه اصلاح طلبان و حامى نخست وزير سابق ايران به شمار مى رود در بيانيه خود به اظهارات اخير فرمانده سپاه اشاره كرده كه گفته بود آن بخش از بسيج كه فعاليت نظامى ندارد، مى تواند وارد صحنه انتخابات شود.

اين تشكل سياسى پرسيده است كه با دخالت بسيج و نيروهاى نظامى در انتخابات، «اساسا مى توان نام آنچه كه برگزار مى شود را انتخابات سالم و آزاد و قانونى و عادلانه دانست؟»

سازمان مجاهدين انقلاب اسلامى مى گويد: «امروز باندهاى قدرتى كه همواره كوشيده اند از سرمايه هاى ملى كشور در خدمت حفظ قدرت و موقعيت خود هزينه كنند، در آستانه انتخابات رياست جمهورى، در صدد بر آمده اند به جبران رويگردانى اجتماعى ناشى از بى كفايتى ها و عملكرد سوء خويش از اعتبار و وجاهت نهادهاى نظامى هزينه كنند.»

در انتخابات رياست جمهورى سال ۱۳۸۴، اصلاح طلبان نيروى مقاومت بسيج و سپاه پاسداران را به دخالت در انتخابات به نفع محمود احمدى نژاد متهم كردند و مهدى كروبى در اين زمينه نامه اى به آيت الله على خامنه اى، رهبر جمهورى اسلامى، نوشت كه در آن به صراحت از دخالت اين نيرو و مجتبى خامنه اى در انتخابات نام برده بود.

«امروز باندهاى قدرتى كه همواره كوشيده اند از سرمايه هاى ملى كشور در خدمت حفظ قدرت و موقعيت خود هزينه كنند، در آستانه انتخابات رياست جمهورى، در صدد بر آمده اند به جبران رويگردانى اجتماعى ناشى از بى كفايتى ها و عملكرد سوء خويش از اعتبار و وجاهت نهادهاى نظامى هزينه كنند.»

سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی
محمد على جعفرى، فرمانده سپاه پاسداران ارديبهشت ماه گذشته با اشاره به تقسيم قانونى بسيجيان به سه دسته عادى، فعال و ويژه، ممنوعيت ورود در فعاليت هاى سياسى را تنها مختص به بسيجيان ويژه دانسته و ورود بسيجيان عادى و فعال را به عرصه سياست و فعاليت انتخاباتى بلامانع دانست.

هشدار درباره تکرار كارناوال عاشورا

در تحولى ديگر، ستاد مير حسين موسوى در بيانيه اى نسبت به تكرار واقعه موسوم به كارناوال عصر عاشورا در روزهاى آينده كه مصادف با درگذشت فاطمه زهرا، دختر پيامبر اسلام است هشدار داد.

در روزهاى منتهى به دوم خرداد سال ۱۳۷۶، گروهى از دختران و پسران، مصادف با روز عاشورا، در حالى كه از آنها فيلمبردارى مى شد با خودروهاى خود در شهرك غرب تهران به حركت در آمدند و به طرفدارى از محمد خاتمى پرداختند.

اين واقعه از سوى رسانه هاى نزديك به محافظه كاران به ابزارى براى مقابله با محمد خاتمى و معرفى هواداران آنها به عنوان افراد «لاابالى و مخالف ارزش هاى اسلامى» تبديل شد.

ستاد موسوى مى گويد: «با توجه به جهش خيره‌ كننده آراى مهندس موسوى در روزهاى اخير، با خبر شده ايم كه محتمل است عده اى با راه ‌اندازى كارناوال‌هاى جشن و پايكوبى و خلق صحنه هاى نامناسب در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا با شكستن حريم مقدسات به تخريب وجهه مهندس موسوى و حاميانش اقدام كنند.»

اين ستاد خواستار هوشيارى هواداران آقاى موسوى و گروه هاى حامى وى شده است.

از سوى ديگر، حسن روحانى كه عملكرد وى در دوران مذاكرات هسته اى ايران با وزيران امور خارجه سه كشور اروپايى از سوى محمود احمدى نژاد، «ننگين» توصيف شده است خواستار مناظره با رييس جمهورى ايران شد.

وى گفته است: « اينجانب آمادگى دارم تا چنانچه رييس جمهور محترم حاضر به دفاع از اظهارات خود پيرامون ديپلماسى هسته‌ اى نظام باشند‌، گفت و گوى مستقيمى را با ايشان در رسانه ملى جهت تنوير افكار عمومى و شفاف شدن حقايق تاريخى داشته باشم.»

موضوع پرونده هسته اى ايران و مذاكرات نمايندگان دولت محمد خاتمى با وزيران اروپایی، از زمان روى كار آمدن محمود احمدى نژاد به وسیله حمله به اصلاح طلبان و «ضعيف» نشان دادن آنها در برخورد با غرب تبديل شده است.

در مقابل، دولت نهم و هواداران آن معتقدند كه سياست هاى تهاجمى محمود احمدى نژاد در چهار سال گذشته باعث شده است كه منافع ايران در پرونده هسته ايش تامين شود و قدرت هاى غربى از مواضع خود عقب نشينى كنند.

هفته جارى، مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت که زیر نظر آقای روحانی اداره می شود، طرفداران احمدى نژاد را تهديد كرد در صورت متوقف نكردن حمله به مذاكرات هسته اى در دولت خاتمى، اسناد و مدارك آن را براى اطلاع مردم منتشر مى كند.