در حالی که یک مقام استانداری کهگیلویه و بویراحمد از پیدا شدن لاشه هواپیمای شرکت هواپیمایی آسمان خبر داده بود، مدیرکل دفتر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی ایران اعلام کرد که لاشه این هواپیما هنوز پیدا نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجتبی مرادی، مدیرکل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، بعد از ظهر روز دوشنبه ۳۰ بهمن، خبر داد که لاشه این هواپیما در محدوده بین دو روستای «نوقل و دنگزلو» پیدا شده است.
این دو روستا در شهرستان سمیرم در استان اصفهان قرار دارند.
با این حال، محمد سعید شرفی، مدیرکل دفتر عملیات هوانوردی سازمان هواپیمایی ایران، دقایقی بعد گفت که هنوز لاشه هواپیما پیدا نشده است و پهپادها در حال جستجو هستند.
وی اعلام کرد که آب و هوای منطقه مناسبتر شده و هلیکوپترها برای بار دوم به منطقه سقوط هواپیما پرواز می کنند.
هواپیمای مسافربری «ایتیآر ۷۲» شرکت هواپیمایی آسمان که روز یکشنبه ۲۹ بهمن، از تهران عازم یاسوج بود، از رادار ناپدید شد و سپس اعلام شد در کوهی در نزدیکی شهر سمیرم اصفهان سقوط کرده است.
بنا بر گزارشها، هواپیما حامل ۶۰ مسافر، دو مهماندار، دو خلبان و دو تن از ماموران امنیت پرواز بودهاست. شرکت هواپیمایی آسمان میگوید تمامی سرنشینان جان خود را از دست دادهاند.
رشتهکوه دنا، جایی که هواپیما از صفحه رادار ناپدید شد، مجموعا ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر طول دارد و ارتفاع بیش از ۴۰ قله این رشتهکوه بیش از چهار هزار متر است.
براساس گزارشها، به دلیل بدی آب و هوا در روز یکشنبه جست و جوی لاشه این هواپیما به سختی ممکن بود و هلیکوپترها پس از مدتی جست و جو به دلیل شرایط نامناسب هوا مجبور به بازگشت می شدند.
در این میان، ساعاتی پیش از کشف لاشه هواپیما، جعفر گوهرگانی، معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفته بود که یکی از پهپادها، محدوده جدید احتمالی سقوط این هواپیما درارتفاعات نزدیک به منطقه «پازن پیر» در شهرستان سمیرم شناسایی کرده است.
پس از آن، تیم های جستوجو برای یافتن لاشه هواپیما عازم ارتفاعات این منطقه شده بودند.
مهدی نصر اصفهانی، رئیس هیئت کوهنوردی استان اصفهان، نیز اعلام کرده بود که ۸۰ کوهنورد یخ و برف نورد در عملیات جستوجوی لاشه هواپیما حضور دارند.
هواپیمای سانحهدیده هواپیمایی آسمان از نوع ایتیآر ۷۲-۲۰۰ بودهاست. هواپیمای ایتیآر، برای بردهای کوتاه مورد استفاده قرار میگیرد و دارای موتورهای ملخی است.
خبرگزاری دولتی ایرنا میگوید هواپیمای سانحهدیده از بیش از ۲۳ سال پیش در اختیار شرکت هواپیمایی آسمان بود و در مجموع ۲۵ سال عمر داشت.
گزارش شدهاست که هواپیما در سال ۹۲ نیز دچار مشکل فنی شده بود، اما حجتالله فولاد، خلبانی که هواپیمای سقوط کرده را هدایت میکرد، توانسته بود آن را به زمین بنشاند.