به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد قتل شاپور بختیار، آخرین نخست وزیر نظام پادشاهی ایران، و سروش کتیبه، منشی او؛ حمید فاطمی با یک مامور بلندپایهٔ ایرانی تبارِ پلیس فرانسه که مسئول تحقیق در باره این جنایت بود گفتگو کرده است.
شاپور بختیار در فاصله چند ماه بعد از انقلاب از ایران خارج شد و از فرانسه مبارزه همهجانبهای را علیه نظام تازه تاسیس «جمهوری اسلامی» در ایران آغاز کرد. اما این مبارزه خرج داشت! و به همین دلیل بختیار تصمیم گرفت که از منابع مالی مختلف برای این کار بهره ببرد.
واکنش بختیار به نخستوزیری بازرگان چه بود؟ دیدار همافران با آیتالله خمینی چه اهمیتی داشت؟ چه شد که بختیار تصمیم گرفت به مدارا با انقلابیون پایان دهد؟ نفشه بختیار برای سرکوب انقلاب چه بود و چرا ارتش حاضر نشد این نقشه را اجرا کند؟ پاسخ همه این سؤالات در این قسمت وجود دارند.
بخش مهمی از شواهد هواداران شاپور بختیار برای اثبات روحیه آزادیخواه و دموکرات او، عملکردش در مقام نخستوزیر در روزهای پرشور زمستان سال ۵۷ است. در ۳۷ روز نخستوزیری بختیار چه رخ داد و مهمترین اقداماتش چه بود؟ او سعی کرد با آزادی مطبوعات و آزادی زندانیان سیاسی، موج اعتراضها را آرام کند و اعتصابات ر
دومین قسمت از مستند رادیویی «بختیار»، به چگونگی به قدرت رسیدن او اختصاص دارد. در مذاکرات شاه با سران جبهه ملی چه رخ داد؟ چرا کریم سنجابی که در آن زمان رهبری جبهه ملی را به دست داشت به نخستوزیری نرسید؟ ریشه اختلافات بختیار و سنجابی در چه بود و چگونه رابطه این دو به دشمنی و در نهایت اخراج بختیار از
مستند رادیویی «بختیار» به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد ترور شاپور بختیار، آخرین نخستوزیر مشروطه از رادیو فردا پخش میشود. کیوان حسینی در نخستین قسمت از این مستند، موقعیت خانوادگی، روزگار تحصیل، فعالیت سیاسی در اروپا و ایران و همچنین موقعیت شاپور بختیار را در سال ۱۳۵۷ بررسی کرده است.