اعتراضات به نتايج اعلام شده انتخابات رياست جمهوری ايران در دوهفته اخير به مثابه سرفصل تازه ای از تاريخ سياسی ايران ارزيابی شده است. به باور برخی از صاحبنظران مسايل ايران ، پيامدهای آنچه که از روز ۲۳ خردادماه آغاز شد نقطه عطف تازه در تحولات اجتماعی ايران ارزيابی می شود
عباسعلی کدخدايی، سخنگوی شورای نگهبان روز جمعه گفت : برای جلب اعتماد بيشتر دو نامزد معترض هيئت ويژه ای برای بررسی روند برگزاری انتخابات تشکیل می شود.
انجمن اسلامی مدرسين دانشگاهها، در بیانیهای، به شرح آنچه بعد از نشست روز چهارشنبه اعضای اين انجمن با ميرحسين موسوی روی داد، از جمله بازداشت ۷۰ عضو این تشکل، پرداخت.
ستاد مير حسين موسوى، نامزد معترض به نتايج انتخابات رياست جمهورى روز پنجشنبه اعلام كرد وزارت كشور ايران شرايطى را براى صدور مجوز تجمع به هواداران وى تعيين كرده است.
محسن رضايی می گويد از پيگيری شکايت شخصی خود درباره انتخابات منصرف شده، اما «ظلم هایی» که پس از انتخابات به مردم شده است را تا حصول نتيجه پيگيری می کند.
سرتيپ علی فضلی، فرمانده سپاه سيدالشهدای استان تهران، روز چهارشنبه گفته است که درجريان اعتراضات به نتيجه انتخابات ریاست جمهوری هشت بسيجی کشته شده اند.
وزیر خارجه بریتانیا می گوید: بين حكومت ايران و مردم آن «بحران اعتماد» وجود دارد و همتای ایتالیایی او نیز گفت: دستان باز آمریکا نمی تواند با دستان آلوده به خون مورد استقبال قرار گیرد.
برپایه گزارشهای رسیده از تهران، قربان بهزادیاننژاد، رئیس ستاد میرحسین موسوی و استاد دانشگاه روز چهارشنبه از سوی نیروهای امنیتی دستگیر شده است.
میرحسین موسوی با انتشار بیانیهای اعلام کرد که حاضر نیست از «استیفای حقوق ملت ایران» صرف نظر کند و از مردم خواست با «حفظ آرامش» به اعتراضهای خود تداوم بخشند.
اعتراض ها به نتيجه انتخابات رياست جمهورى چهارشنبه شب نيز ادامه يافت و معترضان با رفتن به پشت بام، شعار«الله اكبر» و «مرگ بر ديكتاتور» را سر دادند.
یک وب سایت نزدیک به میر حسین موسوی خبر داده که هفتاد تن از اساتيد عضو انجمن اسلامی مدرسان دانشگاه های کشور روز چهارشنبه پس از ديدار با آقای موسوی بازداشت شده اند.
مهدى كروبى در جمع اعضای شوراى سياستگذارى روزنامه اعتماد ملى بار دیگر گفت: «نتيجه اين انتخابات را قبول ندارم و دولت بر آمده از آن را مشروع نمى دانم.»
بیشتر