با اینکه خبر سقوط چند موشک روسی در خاک ایران، تا اینجا با تردیدهایی روبهرو شده، چند منبع خبری محلی در استانهایی که به طور بالقوه میتوانند در مسیر این موشکها باشند، گزارشهایی را از انفجارهایی در منطقه خود منتشر کردهاند.
بعد از فاجعه مرگ صدها تن از حجاج که به مرگ ۴۶۵ از حجاج ایرانی و مفقود شدن تعدادی از آنها منتهی شد، آیتالله خامنهای در ۱۳۹۴/۰۷/۰۵ خواستار عذرخواهی سعودیها شد. در گام بعد در دیدار با فرماندهان و مسئولان ارتش در ۱۳۹۴/۰۷/۰۸ گفت که اندکی بیاحترامی به بدنهای کشتهشدگان یا حجاج ایرانی عکسالعمل سخت و خشن ایران را بهدنبال خواهد آورد.
نماینده خامنهای در امور حج و زیارت ایران میگوید که «دستگیری یا جاماندن تعدادی از زائران ایرانی در بیمارستانهای عربستان به هیچ وجه صحت ندارد». خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز گزارش داده که برخلاف آمار رسمی عربستان، بیش از ۱۳۰۰ نفر در حادثه منا کشته شدهاند.
یک گروه از هکرهای «احتمالا ایرانی» از شبکه پیچیدهای از پروفایل کاربران شبکه اجتماعی لینکدین برای جاسوسی از اهدافی در سراسر جهان از جمله در آمریکا و عربستان سعودی استفاده کردهاند.
ساعاتی پس از هشدار رهبر ایران در مورد ممنوعیت مذاکره با آمریکا، فرمانده سپاه پاسداران روز چهارشنبه اصطلاح «فتنه» را به انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۶ و مذاکرات اتمی نیز تعمیم داد و آنها را طرح آمریکا دانست.
وزارت ارشاد ایران ضمن تحریم نمایشگاه کتاب فرانکفورت به دلیل سخنرانی سلمان رشدی در آن اعلام کرد که دعوت از این نویسنده «به خشونتطلبان و گروههای افراطی ضد اسلام بهانه خواهد داد به اهداف نامشروع خود دست پیدا کنند».
در ادامه گزارشها در مورد نقش ایران و قاسم سلیمانی برای آغاز حملات هوایی روسیه در سوریه، آسوشیتدپرس نیز گزارش مشابهی را به نقل از مقامهای رسمی عراق منتشر کرده است.
بیژن نوباوه که همراه با ۱۱ نماینده دیگر مجلس در تذکری مدعی «نفوذ یک جریان چند صدنفری جاسوسان غربی» در رسانههای ایران شده بود، میگوید که این مسئله «تحت پیگیری» است و لیستی «۱۳-۱۲ نفره» از این افراد «اعلام شده است» که «وزرای مربوطه نیز اطلاع دارند».
یازده نفر از نمایندگان مجلس روز دوشنبه ۱۳ مهرماه در تذکری به وزیر دادگستری ایران خواستار پخش آنچه فیلم «اعترفات» جیسون رضائیان، خبرنگار زندانی واشینگتن پست نامیدند، شدهاند.
رهبر جمهوری اسلامی برای چندمین بار مذاکره با آمریکا را به معنای «باز کردن مسیر برای نفوذ» به درون ایران دانست و اشاره کرد که در جریان مذاکرات اتمی آمریکاییها «در جاهایی فرصت پیدا کردند» به کشور نفوذ کنند.
رئیس کمیسیون برجام در مجلس ایران روز چهارشنبه، ۱۵ مهر، تاکید کرد که انتقادها به گزارش این کمیسیون درباره توافق اتمی وین «پایه منطقی» ندارد و این گزارش در صحن علنی مجلس «بازخورد منفی» نداشته است.
محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران، در مصاحبه با هفتهنامه آمریکایی نیویورکر گفت که نه تنها دست دادن او با رئیس جمهوری آمریکا برایش هزینه داشته، بلکه «هر کار دیگری» که میکند برای او در داخل کشور هزینه دارد.
بیشتر