سپاه پاسداران استان قزوین مدعی «انهدام و دستگیری سرشاخههای شبکههای مستهجن موبایلی» در این استان شده است.
اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، با اشاره به فعالیتهای نظامی ایران در منطقه، دلیل «نفوذ» ایران را به خاطر حضور نیروهای ایرانی در میدان نبردهای زمینی ارزیابی کرد.
یک روز پس از آنکه رئیس ستاد انتخابات کشور از مشارکت بیش از یک میلیون نفر در برگزاری انتخابات امسال خبر داد، قائم مقام وزارت کشور گفتهاست که برای برگزاری انتخابات ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه برآورد شده است.
علیاکبر ولایتی، مشاور امور بینالملل رهبر جمهوری اسلامی، از «حضور فعالانه» ایران در نشست آینده وین درباره سوریه «با حفظ موازین اعلام شده و رعایت خطوط قرمز» خبر داده است.
«ابراهیم گلستان فیلمساز و داستاننویس ایرانی که اکنون در لندن زندگی میکند و خانهاش محفلی برای ضدانقلاب میباشد جاسوس دولت انگلستان بوده و علیه مبارزات ملی ملت ایران و به نفع انگلستان جاسوسی میکرده است. این جاسوس کهنه کار بخش اعظمی از ثروتی که اکنون در اختیار دارد را از راه جاسوسی برای اینتلیجنت سرویس انگلستان وعلیه ملتش به دست آورده است. طبق اسناد به جا مانده از ساواک او با کمک انگلیسیها شرکت سازمان فیلمبرداری گلستان را تأسیس کرده است.»
احمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، دربارهٔ تلاش عدهای برای «برهم زدن» ترکیب فعلی و تشکیل یک «اقلیت قوی» در این مجلس هشدار داد.
مارتین شولتز، رئیس پارلمان اروپا، که بامداد شنبه ۱۶ آبان وارد تهران شدهاست گفت که مناسبات میان اتحادیه اروپا و ایران وارد «مرحله تعیینکنندهای» شدهاست.
با کشته شدن یک پاسدار از شهرستان دزفول در نزدیکی حلب شمار کشتههای ایرانی عملیات اخیر در سوریه به ۳۹ نفر رسیده است. گزارش ها حاکی است که کمیل کهنسال، سرتیپ سپاه پاسداران نیز در نزدیکی لاذقیه مجروح شده است.
محمد امامی کاشانی، امام جمعه تهران، در خطبههای روز ۱۵ آبان، گفت که برای جلوگیری از «نفوذ دشمن» در ایران، اقتصاد، اخلاق و سیاست «باید حصار داشته باشد».
در ادامه گزارشهای مداوم از مرگ نیروهای ایرانی در جنگ داخلی سوریه، رسانههای ایران از کشته شدن دو عضو دیگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و یک فرمانده حزبالله لبنان در این کشور خبر دادند.
علی مطهری، نماینده مجلس، گفته است، برخی میخواهند از کلمه «نفوذ» مانند «فتنه» به عنوان ابزاری برای ایجاد خفقان استفاده کنند.
خبرگزاریهای داخلی ایران به نقل از رسانههای منطقهای میگویند مراکش پس از شش سال، به زودی برای نمایندگی خود در تهران «سفیر تعیین میکند».
بیشتر