روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، شهر بروکسل، میزبان کنفرانسی در زمینه منع اشاعه سلاحهای کشتار جمعی بود. میزبان این کنفرانس کنسرسیوم منع اشاعه اتحادیه اروپا، و برنامهریز آن انستیتوی بینالمللی مطالعات استراتژیک بود که یکی از اعضای این کنسرسیوم است.
نظرسنجیهای مراکز مستقل افکار سنجی در ایران (توسط موسسهٔ آینده و موسسهٔ ملی پژوهش افکار عمومی در سال۱۳۸۱) نشان دادند که اکثریت مردم ایران و بخش قابل توجهی از نخبگان سیاسی (عملگراها) با ایالات متحده و کشورهای غربی دشمنی ندارند و خواهان رابطه با این کشورها هستند.
دولت حسن روحانی لایحه شفافسازی منابع و هزینههای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات را با قید دو فوریت تسلیم مجلس کرده است. این لایحه پیامد بحثهای دامنهداری است که بهویژه در چند انتخابات اخیر مجلس شکل گرفته بود.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم میگوید از ۱۷ جلسه گروه راهبری هستهای که در کشور برگزار شده، ۹ جلسه آن با حضور آیتالله خامنهای بوده و نمیتوان مدعی شد که مذاکرات منطبق با نظر رهبر ایران نبوده است.
در ادامه هشدارهای برخی چهرههای سیاسی و نظامی ایران در مورد «شبکه نفوذ» یک مقام عالی نظامی میگوید که نیروهای مسلح با کسانی که «دنبال بزک کردن چهره آمریکا هستند» برخورد میکند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران میگوید که توافق هستهای میان تهران و قدرتهای جهانی میتواند روابط ایران و آمریکا را بهبود بخشد، مشروط به اینکه ایالات متحده از رفتار گذشتهاش عذرخواهی کند.
رسانههای ایرانی از مراسم خاکسپاری پنج تبعه افغان و دو پاکستانی کشته شده در سوریه خبر دادند که روز پنجشنبه، ۲۱ آبان، در شهرهای مشهد، قم و محلات برگزار شده است.
معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران با اشاره به «اقدامات خارج از اجماع» و «خودسرانه» برخی از «بازیگران» رویدادهای سوریه از جمله آمریکا، اعلام کرد که ایران برای شرکت در نشست وین۲ «ملاحظات جدی» دارد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نقلقول منتسب به خود در مورد توقف جمعآوری سانتریفیوژها، به دلیل تذکری به سازمان انرژی اتمی را «نادرست» عنوان کرد.
رئیسجمهوری ایران در گفتوگویی با یک شبکه تلویزیونی فرانسوی، میگوید راهحل بحران سوریه، تشکیل یک دولت قدرتمند است، و نه فقط تمرکز کردن بر آینده یک شخص.
سایتهای خبری در ایران گزارش دادهاند که «افراد ناشناس» سهشنبه شب ضمن حمله به دفتر آیتالله یوسف صانعی در نجف آباد اصفهان، بخشهایی از این دفتر را «آتش» زدهاند.
کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل روز چهارشنبه از ایران خواستند تا به دستگیری، ارعاب و بازجویی از روزنامهنگاران و سایر فعالان مدنی پایان داده و پیشاپیش انتخابات پارلمانی اسفند امسال، راه را برای بحث آزاد فراهم کند.
بیشتر