لینک‌های قابلیت دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ تهران ۱۲:۲۳

جام جهانی والیبال: مصر با درخشش صلاح از سد ایران گذشت


تیم‌ ملی والیبال ایران در دومین بازی‌ خود در جام‌ جهانی والیبال سال ۲۰۱۹ مقابل تیم مصر شکست خورد.

بازیکنان ایران که دیدار اول را با نتیجه ۳-۱ به روسیه واگذار کرده بودند، در نمایشی ضعیف و دور از انتظار با همین نتیجه به مصر باختند.

با وجود توصیه اغلب کارشناسان والیبال در استراحت دادن به تیم اصلی، ایگور کولاکوویچ تصمیم گرفت تیم ثابت خود را روانه ژاپن کند.

تیمی که هنوز سهمیه المپیک را به دست نیاورده، بی‌وقفه و بدون استراحت در لیگ ملت‌ها، گزینشی المپیک، قهرمانی آسیا و جام جهانی حاضر شده است.

در این بین محمد موسوی که قرار است راهی لیگ لهستان شود، حاضر نشد تیم ملی را همراهی کند تا در اتفاقی عجیب و نادر، تیم ملی با ۱۳ بازیکن و یک یار کمتر عازم ژاپن شود.

سرپرست تیم ملی در این باره گفت: «کولاکوویچ روی امیرحسین توخته نظر داشت که مصدوم است. امامدوست هم در نوجوانان و جوانان جهان بازی کرده و طبق قانون نمی‌توانست بزرگسالان را همراهی کند. بازیکن دیگری در پست سرعتی‌زن در لیست ما نبود.»

کولاکوویچ مقابل مصر از ترکیب سعید معروف، علی شفیعی، علی‌اصغر مجرد، میلاد عبادی‌پور، پوریا فیاضی، پوریا یلی و محمدرضا حضورت‌پور استفاده کرد.

مصری‌ها که در بازی اول با همین نتیجه استرالیا را پشت سر گذاشته بودند از آغاز پرانگیزه ظاهر شدند و با این که دست اول را واگذار کردند، نشان دادند رقیب ساده‌ و از پیش باخته‌ای نخواهند بود.

دست دوم بازی با نتیجه ۲۶ - ۲۴ به سود مصر رقم خورد.

سوای عملکرد بهتر مصر در سرویس، سماجت و ازخودگذشتگی یاران این تیم برای رسیدن به توپ‌هایی که به نظر دست نیافتنی می‌آمد، چشمگیر بود.

آنها در دست سوم بازی کاملاً برتر بودند و ایران نتوانست بیش از ۱۸ امتیاز بگیرد. گزارشگر پخش زنده تلویزیونی، گیدو ورمولن سرمربی هلندی، مصر را در تعویض‌ها و تایم اوت‌ها برتر از سرمربی ایران می‌دانست.

اگر صلاح مصری در فوتبال آوازه جهانی دارد، صلاح مصری در والیبال نیز ستاره این تیم است.

صلاح که مقابل استرالیا بهترین یار تیمش بود، در برابر ایران هم ۲۱ امتیاز به دست آورد تا ستاره مصر لقب بگیرد. احمد صلاح از سال ۲۰۰۳ با پنج دوره حضور در جام جهانی، باسابقه‌ترین بازیکن این رقابت‌هاست.

چهارمین دست از مسابقه، نمایش اشتباهات و بی‌انگیزیگی تیم ملی ایران بود. به نحوی که حتی چهار امتیاز برتری را هم از دست دادند.

ایران با حساب ۱۶ - ۱۲ وارد دومین وقت استراحت فنی شد. این فاصله امتیازات در امتیاز ۱۹ - ۱۵ نیز تکرار شد و هیچ کس گمان نمی‌کرد مصری‌ها این دست از بازی را نیز نصیب خود کنند.

دو تعویض موفق سرمربی مصر، روند بازی را تغییر داد و آنها در امتیاز ۲۱ به قهرمان آسیا رسیدند. در نهایت نیز قهرمان آفریقا ۲۶ - ۲۴ پیروز شد تا با خلق شگفتی از سد ایران بگذرد.

پوریا یلی ۲۲ و میلاد عبادی‌پور ۱۷ امتیاز به دست آوردند. امیر غفور که مقابل روسیه فقط هفت امتیاز کسب کرده بود در این بازی به میدان نرفت.

این چهارمین تجربه ایران در جام‌جهانی است. تیمی که اولین بار در سال ۱۹۹۱ راهی این مسابقات شد و سابقه حضور در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۵ را هم دارد. بهترین نتیجه ایران عنوان هشتمی در سال ۲۰۱۵ است.

XS
SM
MD
LG