یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ایران با انتقاد دوباره از اقدام دولت حسن روحانی مبنی بر عرضه دلار ۴۲۰۰ تومانی گفت: «۹۰ درصد شرکتهایی که این ارز را دریافت کردند مدت کمی قبل از آن ثبت شده بودند و فقط روی کاغذ وجود داشتند.»
حسینعلی حاجی دلیگانی به خبرگزاری تسنیم گفته است عرضه دلار ۴۲۰۰ تومانی و سیاستی که آن زمان اعلام شد جز «حیف و میل کردن بیتالمال» و «هدر رفتن سرمایه ملی» نتیجه دیگری نداشت و «رئیس جمهور و معاون اول ایشان باید در این مورد پاسخگو باشند».
فروردین ۹۷، در پی چندین ماه تلاطم در بازار ارز ایران، سرانجام اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، از تکنرخی شدن ارز و عرضه دلار به قیمت ۴۲۰۰ تومان خبر داد.
این سیاست انتقادهای بسیار گستردهای را در پی داشت و در مرداد همان سال متوقف شد. شماری از چهرههای سیاسی در جمهوری اسلامی زیان ناشی از این سیاست اقتصادی را ۱۸ میلیارد دلار برآورد کردهاند و رهبر جمهوری اسلامی نیز در یکی از سخنرانیهایش تلویحا به این عدد اشاره کرد.
حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو «جبهه پایداری»، همچنین با اشاره به اینکه ۹۰ درصد شرکتهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کردند در ماههای قبل از آن ثبت شده بودند مدعی شد «به نظر میرسد یک دستی در کار بود» تا «در این مقطع حساس ... خزانه کشور از ارز خالی شود».
مقامهای دولت حسن روحانی هنوز واکنشی به این سخنان نشان ندادهاند اما از گزارش تفریغ بودجه که به نامعلوم بودن سرنوشت حدود ۵ میلیارد دلار اشاره دارد بشدت خشمگین شدهاند.