ساعتی پس از آن که غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه ایران، از تأیید حکم اعدام برای فردی به نام محمود موسوی مجد خبر داد که «اطلاعات محل استقرار و ترددهای» قاسم سلیمانی، فرمانده سابق سپاه قدس، را به سرویسهای جاسوسی خارجی فروخته بود، خبرگزاری مرکز رسانهای قوه قضاییه اعلام کرد پرونده وی ارتباطی با کشته شدن قاسم سلیمانی در عراق ندارد.
این مرکز روز سهشنبه، ۲۰ خرداد، اعلام کرد: تمام مراحل قضایی این پرونده «مدتها قبل از کشته شدن فرمانده نیروی قدس سپاه» انجام شده و حکم اولیه اعدام موسوی مجد «سوم شهریور ۹۸ صادر شده است».
صبح امروز پیش از صدور این اطلاعیه، غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه ایران، با اعلام هویت این فرد گفته بود آقای موسوی مجد «به سرویس موساد و سیا وصل شده و در قبال اخذ دلارهای آمریکایی برای آنها در حوزههای مختلف امنیتی و بهویژه در حوزه نیروهای مسلح از جمله سپاه قدس و همچنین محل استقرار و ترددهای» قاسم سلیمانی اطلاعاتی را جمعآوری کرده بود.
آقای اسماعیلی همچنین از اجرای سریع حکم اعدام او خبر داد، اما جزئیات بیشتری در این باره ارائه نکرد.
مرکز رسانه قوه قضاییه در تشریح بخشی از پرونده قضایی موسوی مجد، زمان بازداشت او را «هجدهم مهرماه ۹۷» اعلام کرد و افزود: «پس از بازداشت وی، در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷، شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به اتهامات انتسابی وی رسیدگی و در تاریخ ۳ شهریور ۹۸ حکم اعدام او را صادر کرد.»
بر پایه این اطلاعیه، حکم اولیه اعدام این فرد «با اشکال و ایراد دیوان عالی کشور دوباره به محکمه برگشته و دادگاه بار دیگر در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ حکم اعدام او را تأیید کرد و اکنون این حکم در دیوان عالی کشور نیز تأیید شده است».
قاسم سلیمانی و پنج ایرانی دیگر همراه با ابومهدی المهندس و چهار تن دیگر از جمله محمدرضا الجابری، مسئول تشریفات و روابط خارجی نیروهای حشد الشعبی، بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در حمله هوایی آمریکا در جاده فرودگاه بغداد کشته شدند.
پیش از این شبکه «اسکاینیوز» عربی گزارش داده بود با توجه به اینکه هواپیمای حامل قاسم سلیمانی از سوریه وارد بغداد شده بود، دستگاه امنیتی عراق یک شهروند عراقی و یک شهروند سوری را در ارتباط با کشته شدن وی بازداشت کرده است.
رسانههای آمریکایی و اسرائیلی بعد از کشته شدن سلیمانی نوشته بودند رفتوآمدهای مکرر قاسم سلیمانی به عراق و نوع خودروها و تجهیزات ارتباطی مورد استفاده او و سران حشد الشعبی از مدتها قبل توسط نیروهای اطلاعاتی زیر نظر گرفته شده بود.