چند روز پس از انتشار اسنادی مبنی بر تصاحب زمین چندهزار متر مربعی در شمال تهران، توسط کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، و پسرانش، او مدعی شد که امضایش «جعل» شده است و این ادعا با واکنشهای گسترده مواجه شد.
بر اساس اسنادی که یاشار سلطانی، مدیرمسئول پیشین «معماری نیوز»، روز ۲۳ اسفند در سایت رسمی خود منتشر کرده ، کاظم صدیقی، امام جمعه تهران، باغی به مساحت چهارهزار و ۲۰۰ متر مربع را با همراهی پسرانش در منطقه اُزگل تهران تصاحب کرده است.
به گزارش آقای سلطانی، امام جمعه تهران ۲۰ سال پیش حوزه علمیه ازگل را در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع در نزدیکی تجریش تهران تأسیس کرد که بیشتر زمینهای این مجموعه متعلق به سازمان اوقاف و شهرداری تهران بوده است.
این روزنامهنگار اسنادی را ارائه کرده که بر اساس آن چهارهزار و ۲۰۰ متر مربع از زمینی که در این مجموعه قرار داشته در سال ۱۴۰۱ به شرکت «پیروان اندیشههای قائم» متعلق به کاظم صدیقی و دو پسرش محمدمهدی و محمدحسین واگذار شده است.
برخی رسانهها روز یکشنبه ۲۷ اسفند متن شکایتی منتسب به آقای صدیقی را که خطاب به دادستان عمومی و انقلاب نوشته شده است، منتشر کردهاند.
در این شکایتنامه آقای صدیقی که ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر را نیز برعهده دارد، بدون افشای هویت، گفته است که یک «آقا» که مورد اعتماد مجموعه تحت نظرش بوده در مراحل ثبت اداری مؤسسه مورد نظر او با «جعل امضای» و و بدون اطلاع او و برخی اعضا اقدام به ثبت مؤسسه مورد نظرش کرده است.
او در ادامه خواسته که به شکایت رسمی او از فرد گفتهشده که از آن با عنوان «جعل و خیانت در امانت» نام برده است، رسیدگی شود.
کاظم صدیقی در آخرین نماز جمعه ۱۴۰۲ که ۲۵ اسفند برگزار شد، از «انضباط مالی» بهعنوان یکی از «امتیازات دولت» ابراهیم رئیسی نام برده و گفته بود: « مرفهان بیدرد در انتخابات شرکت نکردند.»
یاشار سلطانی در واکنش به این که آقای صدیقی بعد از انتشار اسناد تصاحب زمین باز هم به عنوان امام جمعه خطبه خواند، انتقاد کرد و آن را خلاف «عدالت» خواند.
از سوی دیگر انتشار ادعای این روحانی بانفوذ مبنی بر این که زمین چهار هزار متری بدون اطلاع او به تصاحبش درآمده است، با واکنشهای فراوان در شبکههای اجتماعی مواجه شده است.
علاوه بر شهروندان و چهرههای سیاسی و رسانهای نزدیک به جریان اصلاحطلب، حتی کاربران حامی حکومت نیز از انتشار چنین ادعایی انتقاد کردهاند و آن را غیر قابل قبول خواندهاند.
برخی کاربران نیز به نقش محمدباقر قالیباف، شهردار پیشین ایران، که انتقال زمین به حوزه علمیه متعلق به کاظم صدیقی در زمان مدیریت او بر پایتخت رخ داده است، اشاره و از آن انتقاد کردهاند.
یکی از موارد مشترک مطرحشده درباره نامه امام جمعه تهران مطرح شده است، اعلام موضع او بعد از افشاگری یاشار سلطانی بوده است و این سوال توسط عده زیادی در شبکه ایکس (توئیتر سابق) پرسیده شده است که چرا او تا پیش از این افشاگری مدعی «جعل امضا» خود نشده بود.
عدهای نیز نوشتهاند حتی اگر ادعای او درباره بیاطلاع بودن از تصاحب زمین در منطقه ازگل صحیح باشد، او به دلیل بیکفایتی باید از سمتهای خود کنارهگیری کند یا برکنار شود و همچنین دستگاه قضایی باید در این زمینه وارد عمل شود.