حسین طائب، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بدون اشاره مستقیم به پرونده حقوقهای نجومی هشدار داد که این سازمان در حال «رصد کردن پشت پرده تخلفات اقتصادی» در ایران است.
آقای طائب روز سهشنبه، ۲۲ تیر، به خبرگزاری تسنیم گفت که سازمان اطلاعات سپاه «همانند گذشته به پروندههای مفاسد اقتصادی کلان کشور ورود میکند» و افزود که این سازمان «در حال حاضر پروندههای جدی در دستور کار دارد.»
رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران به «متخلفان» نیز هشدار داد که «اگر روند خود را ادامه بدهند مطمئن باشند با برخورد قاطع و قانونی روبهرو خواهند شد».
این سخنان حسین طائب نخستین واکنش علنی او به موضوع جنجالی پرداخت حقوقهای چند ده و صد میلیونی به مدیران دولتی و اجرایی کشور است.
با این حال خبر ورود سازمان زیر نظر آقای طائب به این پرونده در شرایطی است که با وجود انتشار گزارشهایی از وجود این مسئله در سپاه از این سازمان جمهوری اسلامی تاکنون هیچ فیش حقوقی منتشر نشده و هیچ یک از مقامهای سپاه نیز در این کار پیشقدم نشدهاند.
چندی پیش نیز مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران ضمن تکذیب این گونه گزارشها از حقوقهای «نامتعارف» فرماندهان این نهاد گفت که «اگر معذوریتهای حفاظتی نبود، حتما فیش حقوقی خودم را منتشر میکردم».
در روز سهشنبه همچنین محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت، نیز تاکید کرد که دولت «به طور جدی موضوع حقوقهای نامتعارف را ریشهکن خواهد کرد».
این در حالی است که رئیس سازمان بازرسی کل کشور خبر داده از بین ۹۵۰ مدیری که حقوقهایشان بررسی شده، از سه میلیون تا ۴۰ میلیون تومان حقوق ماهانه گرفتهاند.
ناصر سراج، رئیس سازمان بازرسی، به شبکه خبر صداوسیما گفت که «بیش از ۷۰ درصد» این مدیران «تا ۲۰ میلیون تومان» و «۲۷ درصد بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون حقوق» گرفتهاند.
آقای سراج تصریح کرد که «سه درصد از این مدیران بیش از ۴۰ میلیون حقوق گرفتهاند».
رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین خبر داد که درباره مدیرعامل برکنار شده بانک رفاه با حسن روحانی، رئیس جمهور، گفتوگو کرده است.
آقای سراج توضیح داد که، به گفته رئیس جمهور ایران، خانواده علی صدقی، مدیرعامل پیشین بانک رفاه «۱۷۰ میلیارد تومان بدهی دارند».
او همچنین از تخلفات در بیمه ایران و شرکت سرمایهگذاری دماوند خبر داد.