دو دانشمند آمريکايی اعلام کردند که نه تنها سلامت مادران در زمان بارداری بر جنين تاثير می گذارد، بلکه سلامت پدران نيز عاملی تاثير گذار است.
متيو آنوی از دانشگاه دولتی واشينگتن و سينتيا دانيلز از دانشگاه راتجرز اخيرا در گردهم آيی سالانه موسسه آمريکايی برای پيشبرد علم به همکاران دانشمند خود گفتند:« بايد در مورد فرضيات سنتی و قديمی که تاثير وضعيت سلامتی پدران را بر روی جنين، در زمان بارداری کم اهميت تر از وضعيت سلامت مادران عنوان می کنند، تجديد نظر کرد.»
به گزارش راديو اروپای آزاد/ راديو آزادی، متيو آنوی، پژوهشگر آمريکايی گفت: «مطالعات و آزمايش بر روی موش ها نشان می دهد که فرزندان پدرانی که تحت تاثير مواد شيميايی که در باغ از آنها استفاده می شود قرار گرفته اند، دچار مشکلات و بيماری هايی از جمله عقيم بودن، از کار افتادن کليه ها و بزرگی بيش از حد پروستات شده اند.»
متيو انوی در آزمايش خود از مواد ضد آفتی که معمولا در تمامی نقاط جهان بر روی سبزيجات و ميوه ها پاشيده می شود، استفاده کرده است.
موش ها معمولا بيشتر از انسان ها با غلظت بالايی از مواد ضد آفت، در تماس هستند.
مطالعات در گذشته تاييد کرده بود که بين سيگار کشيدن پدران و به دنيا آمدن نوزادانی با مشکلاتی در ستون فقرات و يا در دهان، ارتباط وجود دارد.
دانشمندان همچنين می گويند رابطه ای بين پدرانی که در جنگ ويتنام سرباز بوده و در تماس با برخی از مواد قرار گرفتند و برخی از بيماری های نوزادان مانند مشکلات ستون فقرات وجود دارد.
در سال ۱۹۹۷ کنگره آمريکا تصميم گرفت که تسهيلاتی برای اين کودکان که پدرانشان در ويتنام خدمت کرده اند، قايل شود.
در حالی که رابطه بين مصرف الکل مادر و مشکلات ناشی از آن در جنين برای بسياری روشن است، مطالعاتی اخيرا نشان می دهد که مصرف بالای الکل در مردان می تواند اسپرم هايی غير معمول توليد کند. چنين اسپرم هايی می توانند در جنين مشکلات قلبی و بيماری های ديگر ايجاد کنند.